Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Reviewed: 4 years ago (21/09/2022)

Źle!
Kilkakrotnie byłem akurat w tym hotelu z uwagi na jego położenie.
Natomiast:
Parking 40 zł - jest zdecydowanie za drogo.
Śniadanie 40 zł jest zdecydowanie za drogo nawet w odniesieniu się do najbliższych restauracji.
Obsługa w restauracji - katastrofa!

Szanowny Panie,

Uprzejmie dziękuję za wybór Park Hotel Diament w Katowicach. Jednak niska ocena którą Pan pozostawił jest dla nas bardzo zastanawiająca. Jesteśmy otwarci na wszelkie uwagi naszych gości aby sprostać ich wymaganiom.
Bardzo chętnie podejmę kontakt w celu omówienia szczegółów pobytu.

Z poważaniem,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (19/09/2022)

Ogólnie hotel nie zasługuje na 4* , pokoje stare , bardzo słabe śniadania

Szanowny Panie Tomaszu,

Dziękuję za wybór Park Hotel Diament**** oraz czas poświęcony na pozostawienie opinii.
Niemniej jednak Pana niska ocena jest dla nas zaskoczeniem. Komentarz na pewno zostanie omówiony w gronie kadry kierowniczej.

Z poważaniem,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (18/09/2022)

Good enough

Dear Bernadetta,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to youll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Best regards,
Weronika Wojs, Room Division Manager
Reviewed: 4 years ago (18/09/2022)
Date of experience: 09/2022

Pobyt wyjątkowo udany, zapach żelu pod prysznic obłędny :) Wszystko było ok, będziemy polecać i wracać w przyszłości.

Dzień dobry Pani Karolino,
Dziękujemy za pozostawienie opinii. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu należał do udanego, ponieważ zadowolenie naszych gości jest dla nas największą nagrodą. Nasze pokoje są codziennie starannie sprzątane przez Panie pokojowe, dodatkowo zawsze staramy się, aby naszym Gościom niczego nie brakowało, dlatego w pokojach znajdują się najpotrzebniejsze elementy wyposażenia potrzebne podczas podróży. Przy następnej wizycie zachęcamy do zapoznania się z naszą nową ofertą masaży - wykonywanych przez Panie z Indonezji. Jest to idealna forma relaksu po ciężkim dniu. Mamy nadzieję gościć Pana w najbliższej przyszłości.
Alone
Reviewed: 4 years ago (15/09/2022)

Bardzo pozytywnie

Dzień dobry Panie Jarosławie,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Date of experience: 08/2022

Super!

Dzień dobry Panie Adamie,
Date of experience: 09/2022

Miła obsługa, hotel wymaga doinwestowania

Dzień dobry Panie Wojciechu,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Cieszę się, że docenił Pan nasz personel, który każdego dnia dokłada wszelkich starań, aby sprostać oczekiwaniom naszych Gości. Państwa zadowolenie jest dla nas najwyższą nagrodą, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu pozostawił miłe wspomnienia. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.

Przewidywalnie.

Dzień dobry Panie Grzegorzu,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (12/09/2022)

Bardzo dobre

Dzień dobry Panie Mirosławie,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (12/09/2022)

Ok

Dzień dobry Panie Przemysławie,