Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Reviewed: 4 years ago (06/09/2022)
Date of experience: 09/2022

Ok but no cleaning of the room even if I explicit asked for it. Run out of towels. Nice gym and good breakfast

Dear Guest,

Kindly thank you for choosing Park Hotel Diament in Katowice****, and taking the time to leave your review.
For security reasons, we have introduced a cleaning service on request. In case of daily request, this service should take place regularly.
The topic has been raised with employees so that repeated mistakes are not repeated.
We apologize for the inconvenience that affected the negative opinion.

Room Division Manager
Reviewed: 4 years ago (04/09/2022)
Date of experience: 08/2022

Głównym powodem, dla którego wybrałam wasz hotel, jest to, że chwalicie się na stronie ładowarką do samochodów elektrycznych. Specjalnie zadzwoniłam do hotelu przed zabookowaniem, żeby potwierdzić obecność ładowarki, i takie potwierdzenie otrzymałam. Na miejscu usłyszałam na recepcji, że ładowarka jest miejska, że w sumie to nikt z obsługi nie wie, jak jej użyć, i że mam sobie "wygooglować"jak to zrobić. W rezultacie musiałam zmarnować dwie godziny następnego dnia na ładowaniu samochodu w galerii katowickiej. Mega słaby chwyt reklamowy, czuję się wprowadzona w błąd.

Dzień dobry Pani Agato,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami opinią dotyczącą Pani pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, każdego dnia dokładamy wszelkich starań, aby czuli się Państwo u nas wyjątkowo. Niesamowicie istotne są dla nas wszystkie, nawet najmniejsze uwagi, ponieważ każdego dnia dokładamy wszelkich starań, aby usprawniać nasz produkt oraz usługi. Pani opinia została przez nas gruntowanie przeanalizowana. Przy następnej wizycie zachęcamy do zapoznania się z naszą nową ofertą masaży - wykonywanych przez Panie z Indonezji. Jest to idealna forma relaksu po ciężkim dniu.
Pozdrawiam serdecznie,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (04/09/2022)
Date of experience: 09/2022

very god

Dear Frank,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to youll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Weronika Wojs, Room Division Manager
Reviewed: 4 years ago (31/08/2022)

Polecam.

Comodo arrivare. Camera silenziosa. Per un 4* però migliorabili diversi aspetti

pobyt bardzo udany

Всё отлично. Рекомендую.

Reviewed: 4 years ago (29/08/2022)
Date of experience: 08/2022

Pobyt krótki ale bardzo pozytywny

Reviewed: 4 years ago (25/08/2022)

Ok

Dzień dobry Pani Mykyto,
Dziękujemy za pobyt w Park Hotel Diament****.
Dokładamy wszelkich starań aby nasi Goście czuli się wyjątkowo i komfortowo w naszym hotelu.
Czekamy na Pani ponowną wizytę.
Pozdrawiam serdecznie,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (25/08/2022)
Date of experience: 08/2022

Прекрасный отель, хороший персонал, прекрасная работа

Dear Ihor,
Weronika Wojs, Room Division Manager