Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Reviewed: 5 months ago (18/11/2024)

Bardzo dobrze , bez uwag

Dzień dobry Pani Anno,
Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pobytu w Park Hotel Diament **** Katowice. Cieszymy się, że pobyt upłynął w miłej atmosferze. Zapraszamy do kolejnych rezerwacji, gdy będzie Pani w podróży.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 5 months ago (18/11/2024)

Great

Dear Guest,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to youll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Best regards,
Front Office Manager
Alone
Reviewed: 5 months ago (17/11/2024)
Date of experience: 11/2024

für einen Kurzaufenthalt ok - aber leider noch immer ein bisschen "Ostblock-Charme"

Dear Klaus Strobl,
Thank you for taking the time to give us your valuable feedback. We apologize that your experience in our hotel did not meet your expectations. We strive to provide our guests with a pleasant and comfortable stay. We appreciate your feedback, which allows us to continuously improve our services. We look forward to welcoming you back in the future and ensuring a more rewarding stay!

Kind regards
Aneta Szulc
Deputy General Manager
Reviewed: 5 months ago (16/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Ogólnie ocena jest pozytywna,ale pokoje wymagają odświeżenia/liftingu/małego remontu. Meble, podłogi, armatura itd. są już nieco stare (i o niewysokim standardzie), noszą ślady długoletniego użytkowania (rysy pęknięcia itd.), co w hotelach 4* nie powinno mieć miejsca (i u konkurencji jest rzadko spotykane). Podobne odświeżenie/unowocześnienie do rozważenia w zakresie restauracji.

Dzień dobry Panie Wojciechu,
Dziękujemy za poświęcony czas na uzupełnienie otrzymanej ankiety dotyczącej Pana pobytu w Park Hotel Diament **** Katowice. Cieszę się, że spełniliśmy większość Pana oczekiwań względem pobytu. Jesteśmy bardzo wdzięczni za pozostawienie wielu uwag, które pomogą nam w podniesieniu standardu świadczonych przez nasz Hotel usług oraz mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję gościć Pana ponownie w naszym Hotelu.
Group
<20 years
Reviewed: 5 months ago (15/11/2024)

Godny polecenia...

Dzień dobry,
Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pobytu w Park Hotel Diament **** Katowice. Cieszymy się, że pobyt upłynął w miłej atmosferze. Zapraszamy do kolejnych rezerwacji, gdy będą Państwo w podróży.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 5 months ago (15/11/2024)

Dzień dobry Panie Michale,,
Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pobytu w Park Hotel Diament **** Katowice. Cieszymy się, że pobyt upłynął w miłej atmosferze. Zapraszamy do kolejnych rezerwacji, gdy będzie Pan w podróży.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 5 months ago (12/11/2024)

Very good , will return.

Dear Grzegorz,
Best regards,
Front Office Manager
Reviewed: 6 months ago (09/11/2024)

Dzień dobry Panie Tomaszu,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 6 months ago (08/11/2024)
Date of experience: 11/2024

karta do pokoju rozmagnesowywała sie każdego dnia - poza tym wszystko ok

Dzień dobry Panie Grzegorzu,
Dziękujemy za chęć podzielenia się wrażeniami dotyczącymi Pana pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Panie pokojowe z niezwykłą dokładnością codziennie dbają o każdy detal, aby pokój spełniał Państwa oczekiwania. Niesamowicie istotne są dla nas wszystkie, nawet najmniejsze uwagi, ponieważ każdego dnia dokładamy wszelkich starań, aby usprawniać nasz produkt oraz usługi. Pana opinia została przez nas gruntowanie przeanalizowana. Przy następnej wizycie zachęcam do zgłaszania wszelkich uwag na recepcję - która zawsze z chęcią pomoże np. zmianą pokoju. Było nam bardzo miło Pana gościć i liczymy na kolejne odwiedziny, gdy będzie Pan w pobliżu.
Alone
Reviewed: 6 months ago (08/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Wszystko było w porządku, cisza, pokój przestronny, czysty. Polecam

Dzień dobry Panie Grzegorzu,