Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Reviewed: 4 years ago (24/07/2022)

Dobra relacja jakości do ceny. Przemiła obsługa. Bardzo czysto

Dzień dobry Panie Jakubie,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami opinią dotyczącą Pana pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach i przyznanie najwyższej oceny. Zadowolenie i komfort jest dla nas zawsze na pierwszym miejscu. Zależy nam, aby już od wejścia czuli się Państwo wyjątkowo. Nasz wykwalifikowany personel zawsze chętnie pomoże i doradzi. Nie pozostaje nam nic innego jak zaprosić Pana ponownie. Na pewno kolejny pobyt będzie równie udany lub nawet lepszy. Każdego dnia usprawniamy działanie naszego hotelu i podnosimy poprzeczkę coraz wyżej. Zapraszamy także do naszego Lobby Baru, gdzie podajemy najlepsze drinki :).
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (21/07/2022)
Date of experience: 07/2022

Bardzo dobra lokalizacja, miła obsługa, czyste pokoje, cicho pomimo sąsiedztwa autostrady

Dzień dobry Pani Agato,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Cieszę się, że doceniła Pani lokalizację naszego hotelu a przede wszystkim nasz personel, który każdego dnia dokłada wszelkich starań, aby sprostać oczekiwaniom naszych Gości. Państwa zadowolenie jest dla nas najwyższą nagrodą, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu pozostawił miłe wspomnienia. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Alone
Reviewed: 4 years ago (20/07/2022)
Date of experience: 07/2022

Hotel bardzo przyjazny, mili pracownicy. Pokoje czyste, super wyposażenie.

Szanowny Gościu,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami opinią dotyczącą Pani/Pana pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach i przyznanie najwyższej oceny. Zadowolenie i komfort jest dla nas zawsze na pierwszym miejscu. Zależy nam, aby już od wejścia czuli się Państwo wyjątkowo. Nasz wykwalifikowany personel zawsze chętnie pomoże i doradzi. Nie pozostaje nam nic innego jak zaprosić Panią/Pana ponownie. Na pewno kolejny pobyt będzie równie udany lub nawet lepszy. Każdego dnia usprawniamy działanie naszego hotelu i podnosimy poprzeczkę coraz wyżej. Zapraszamy także do naszego Lobby Baru, gdzie podajemy najlepsze drinki :).
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (20/07/2022)

ok

Dzień dobry Panie Robercie,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (19/07/2022)
Date of experience: 07/2022

Restauracja na górze to jakiś skandal, prosi się o duze problemy!

Szanowny Panie Michale,

Uprzejmie dziękuję za wybór naszego hotelu oraz za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Niemniej jednak Pana komentarz jest dla nas zaskakujący i na pewno chciałabym poznać szczegóły Pana niezadowolenia z naszej restauracji hotelowej. Każda uwaga naszych gości jest staranie analizowana w celu realnego podejścia do sytuacji i wprowadzenia ewentualnych zmian.
Zapraszam zatem do kontaktu.

Z poważaniem,
wwojs@hotelediament.pl
Reviewed: 4 years ago (18/07/2022)
Date of experience: 07/2022

przy tej cenie i klasie hotelu, zdecydowanie należy dopracować bufet śniadaniowy

Dzień dobry Panie Macieju,
Dziękujemy za chęć podzielenia się wrażeniami dotyczącymi Pana pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Panie pokojowe z niezwykłą dokładnością codziennie dbają o każdy detal, aby pokój spełniał Państwa oczekiwania. Niesamowicie istotne są dla nas wszystkie, nawet najmniejsze uwagi, ponieważ każdego dnia dokładamy wszelkich starań, aby usprawniać nasz produkt oraz usługi. Pana opinia została przez nas gruntowanie przeanalizowana i omówiona w gronie kierowniczym. Było nam bardzo miło Pana gościć i liczymy na kolejne odwiedziny, gdy będzie Pan w pobliżu.
Alone
Reviewed: 4 years ago (17/07/2022)
Date of experience: 07/2022

Das Hotel liegt etwas abseits, direkt an der A4 die viel befahren wird ,doch im Zimmer ist davon nichts zu hören (natürlich beim Fenster zu) Die Sauberkeit ist ok ,Frühstück sehr abwechslungsreich aber sehr teuer,super Ausblick! Kostenlose Parkplätze stehen vor dem Hotel in geringer Zahl zur Verfügung- ansonsten für 40 zl pro Tag auf der anderen Seite reichlich vorhanden.Die Bar ist etwas klein ,aber völlig ausreichend. Die Mitarbeiter sind alle sehr nett

Sehr geehrter Herr,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihr Feedback zu geben.
Jeder positive Kommentar ist für uns sehr motivierend und unterstützend. Das motiviert uns, weiterzumachen.
Wir freuen uns, dass wir Ihren Anforderungen gerecht werden konnten.
Wir freuen uns auf Ihren nächsten Besuch im Park Hotel Diament****.

Mit freundlichen Grüßen,
Leiter der Hotelabteilung
Reviewed: 4 years ago (16/07/2022)

God

Dear Stein,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to youll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Best regards,
Weronika Wojs, Room Division Manager
Reviewed: 4 years ago (16/07/2022)
Date of experience: 07/2022

Like this place, that's it.

Dear Ireneusz,
Best regards,
Weronika Wojs, Room Division Manager
Reviewed: 4 years ago (15/07/2022)

pozytywne

Dzień dobry Panie Dariuszu,