Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Reviewed: 4 years ago (28/05/2022)
Date of experience: 05/2022

Jedyny mankament to TV w którym z stacji polskojęzycznych jedynie TVPIS.

Dzień dobry Panie Robercie,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. W dniu Pana pobytu wystąpił problem z odbieraniem kanałów telewizyjnych niezależnych od hotelu, a dostawcy telewizji. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (28/05/2022)
Date of experience: 05/2022

Все было отлично как всегда спасибо большое персоналу спасибо большое отелю

Dear Sarkis,
Thank you for sharing your opinion following your recent stay at Park Hotel Diament**** in Katowice. I am pleased to learn that your last stay met your expectations. We are looking forward to welcoming you back in near future.
Room Division Manager
Reviewed: 4 years ago (26/05/2022)

a

Dzień dobry Panie Marcinie,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (24/05/2022)
Date of experience: 05/2022

hotel mocno zniszczony, wg mnie nie ,asluguje na 4 gwiazdki - za taką cenę w Katowicach można znaleźć o niebo lepsze propozycje

Szanowny Gościu,

Dziękuję za wybór Park Hotel Diament****oraz za czas poświęcony na pozostawienie opinii.
Sukcesywnie staramy się odświeżać poszczególne elementy. Nasz dział techniczny na bieżąco usuwa powstałe usterki.
Codziennie dokładamy starań aby zadbać o nasz obiekt.

Z poważaniem,

Very nice hotel :)

Dear Anna,

Tolles sauberes Hotel mit sehr nettem Personal

Dear Guest,

6/10

Szanowna Pani,

Uprzejmie dziękuję za wybór Park Hotel Diament**** oraz czas poświęcony na pozostawienie komentarza. Każda opinia oraz ocena jest dla nas bardzo ważna i zawsze szeroko omawiana w gronie kadry kierowniczej. Staramy się sprostać wymaganiom naszych gości. Bardzo chętnie omówię pozostawioną ocenę aby poznać szczegóły Pani wrażeń z pobytu.
Zapraszam do dokonania kolejnej rezerwacji.

Pozdrawiam,

Bardzo miło ;-)

Dzień dobry Panie Wojciechu,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami opinią dotyczącą Pana pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie i komfort naszych Gości jest dla nas najważniejszy. Cieszymy się, że Pana pobyt był udany oraz iż wypoczął Pan w naszych wygodnych łóżkach. Panie pokojowe codziennie z niezwykłą dokładnością dbają o czystość w pokojach oraz miejscach ogólnodostępnych. Lokalizacja naszego hotelu jest dużym atutem dla gości podróżujących biznesowo, ale także indywidualnie. Nasze śniadania przygotowywane są przez wykwalifikowanych kucharzy z najlepszej jakości składników, z możliwością skorzystania z live cookingu. Przy kolejnej wizycie zachęcamy do skorzystania z sauny i siłowni, którą udostępniamy specjalnie dla naszych Gości.

Good

Dear Jan,
Room Division Manager
Reviewed: 4 years ago (22/05/2022)
Date of experience: 05/2022

Très bon hôtel. Très bon rapport qualité prix

Dear Stephane,