Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Alone
Reviewed: 4 years ago (30/04/2022)

Nice staff

Dear Guest,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to youll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Weronika Wojs, Room Division Manager
Reviewed: 4 years ago (29/04/2022)

Bardzo pozytywnie!

Dzień dobry,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani/Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pani/Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (29/04/2022)

Szybki, miły pobyt :)

Dzień dobry Pani Aneto,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (28/04/2022)
Date of experience: 04/2022

Bywam u Was kilka razy w roku i ogólnie mam pozytywne wrażenia.
Zagrywka z cenami noclegu w czasie kongresu, z którym przypadkiem pokrył się termin mojej wizyty, była jednak bandycka!
Zrozumiałbym wzrost cen o połowę, ale oferowanie pokoju 1 osobowego w cenie dnia prawie 900 zł, podczas gdy dzień po kongresie ten sam pokój jest w cenie poniżej 300 zł jest bandycką zagrywką i to pomimo, że doskonale rozumiem jak działa rynek...

Szanowny Panie Macieju,

Uprzejmie dziękuję za zaufanie oraz ponowny wybór Park Hotel Diament w Katowicach****.
Mam nadzieję że opinia dotycząca cen podczas kongresu gospodarczego nie wpłynie na Pana rezygnację z sieci hoteli diament.
Bardzo staramy się aby nasi goście byli zadowoleni z pobytów.

Zapraszamy do dokonania kolejnej rezerwacji,

Pozdrawiam,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (28/04/2022)

Dzień dobry Pani Anno,
Bardzo dziękujemy za chęć podzielenia się z nami opinią dotyczącą Pana pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie i wygoda naszych Gości jest dla nas najważniejsza. Cieszymy się, że wypoczęła Pani w naszych wygodnych łóżkach. Powracający do nas Goście są dla nas największym docenieniem naszych codziennych starań. Przy następnej wizycie zapraszamy do Lobby Baru, gdzie serwujemy pyszną kawę.
Weronika Wojs, Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (27/04/2022)

Beautiful

great

Dear Bernard,

Pobyt bardzo udany.

Dzień dobry Panie Bogusławie,

Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami opinią dotyczącą Pana pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach i przyznanie najwyższej oceny. Zadowolenie i komfort jest dla nas zawsze na pierwszym miejscu. Zależy nam, aby już od wejścia czuli się Państwo wyjątkowo. Nasz wykwalifikowany personel zawsze chętnie pomoże i doradzi. Nie pozostaje nam nic innego jak zaprosić Pana ponownie. Na pewno kolejny pobyt będzie równie udany lub nawet lepszy. Każdego dnia usprawniamy działanie naszego hotelu i podnosimy poprzeczkę coraz wyżej. Zapraszamy także do naszego Lobby Baru, gdzie podajemy najlepsze drinki :). Pozdrawiam serdecznie,
Weronika Wojs, Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (23/04/2022)

All perfect.

Dear Zenon,
Thank you very much for taking the time to leave your feedback. Your 100% satisfaction means a lot to us. Our staff makes every effort every day to make every guest feel taken care of.
We are pleased to meet your requirements.
We invite you again to Park Hotel Diament****
Room Division Manager