Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Reviewed: 4 years ago (21/04/2022)

Schön

Dear Andrzej,

Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to youll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Weronika Wojs, Room Division Manager
Reviewed: 4 years ago (21/04/2022)
Date of experience: 04/2022

Pokój super, bardzo czysty, porsonel uprzejmy i pomocny, obsługa jak i menu profesjonalne, polecam

Dzień dobry Panie Tadeuszu,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami opinią dotyczącą Pana pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach i przyznanie najwyższej oceny. Jest nam bardzo miło, że po raz kolejny będzie Pan chciał odwiedzić nasz hotel, gdyż największym docenieniem naszych codziennych starań są powracających do nas Goście. Cieszymy się, że wypoczął Pan w naszych wygodnych łóżkach. Nasz wykwalifikowany personel zawsze dba, aby już od wejścia czuli się Państwo wyjątkowo. Przy kolejnej wizycie zapraszamy także do sauny i siłowni, którą udostępniamy specjalnie dla naszych Gości.
Weronika Wojs, Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (20/04/2022)
Date of experience: 04/2022

Tragiczne. Pomijając łazienkę, o 01:00 w nocy przed wejściem do hotelu przybyła grupa około 50 nastolatków i przy akompaniamencie muzyki z przenośnego głośnika skacząc i wrzeszcząc przez około pół godziny zakłócali ciszę nocną i komfort wypoczynku gości. Bezradna recepcjonistka nie była w stanie zapanować nad sytuacją. Nie pozostało nic innego, jak poczekać, aż nastolatkowie się znudzą tańcami i rozpoczną proces meldowania. Nie spodziewałem się takiego ryzyka analizując opinie o obiekcie i koszt noclegu.

Szanowny Panie Sławomirze,

Uprzejmie dziękuję za zaufanie oraz wybór Park Hotel Diament w Katowicach.
Jest mi niezmiernie przykro że podczas Pana pobytu spotkała Pana opisana sytuacja. W związku z odbywającymi się Mistrzostwami Świata Kobiet w Hokeju na Lodzie mieliśmy tą przyjemność gościć kilka reprezentacji z całego świata. Było to spore wydarzenie które miało miejsce podczas terminu Pana rezerwacji.
Niemniej jednak zakłóciło to pobyt co przełożyło się na finalną opinię hotelu. Nie chciałabym aby Pana doświadczenia na zawsze nas skreśliły.

Zapraszam do kontaktu w celu szerszego omówienia sytuacji,

Z poważaniem,
Weronika Wojs
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (20/04/2022)
Date of experience: 04/2022

To nie hotel sprawia że było miło tylko ludzie w nim pracujący to jest bardzo na plus
Nie działający bar restauracja Vis a vis recepcji....
Wiszący kontakt, zimno w Apartament rom 325
To aspekty minusu na pobyt techniczny powinien kontrolować detale

Dzień dobry Panie Piotrze,
Dziękujemy za chęć podzielenia się wrażeniami dotyczącymi Pana pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Panie pokojowe z niezwykłą dokładnością codziennie dbają o każdy detal, aby pokój spełniał Państwa oczekiwania. Niesamowicie istotne są dla nas wszystkie, nawet najmniejsze uwagi, ponieważ każdego dnia dokładamy wszelkich starań, aby usprawniać nasz produkt oraz usługi. Pana opinia została przez nas gruntowanie przeanalizowana. Przy następnej wizycie zachęcam do zgłaszania wszelkich uwag na recepcję - która zawsze z chęcią pomoże np. zmianą pokoju. Było nam bardzo miło Pana gościć i liczymy na kolejne odwiedziny, gdy będzie Pan w pobliżu. Następnym razem zapraszamy także do Lobby Baru, gdzie serwujemy najlepszą kawę w mieście.
Weronika Wojs,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (15/04/2022)

Zadowolona

Dzień dobry Panie Jarosławie,
Dziękujemy za podzielenie się z nami opinią dotyczącą Pana pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu należał do udanego, ponieważ zadowolenie naszych gości jest dla nas największą nagrodą. Nasze pokoje są codziennie starannie sprzątane przez Panie pokojowe, dodatkowo zawsze staramy się, aby naszym Gościom niczego nie brakowało, dlatego w pokojach znajdują się najpotrzebniejsze elementy wyposażenia potrzebne podczas podróży. Mamy nadzieję gościć Pana ponownie w najbliższej przyszłości. Zachęcamy także do skorzystania z sauny i siłowni którą udostępniamy specjalnie dla naszych Gości.
Weronika Wojs, Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (12/04/2022)

Just I will say , value for money

Dear Vikash,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. Thank you for recognizing our dedication to providing outstanding service. We hope to youll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Weronika Wojs, Room Division Manager
Reviewed: 4 years ago (11/04/2022)

Bardzo dobre

Dzień dobry Panie Patryku,
Weronika Wojs, Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (07/04/2022)

Bardzo dobry hotel

Dzień dobry Panie Jacku,
Dziękujemy za pozostawienie opinii i przyznanie najwyższej oceny. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu należał do udanego, ponieważ zadowolenie naszych gości jest dla nas największą nagrodą. Nasze pokoje są codziennie starannie sprzątane przez Panie pokojowe, dodatkowo zawsze dbamy, aby naszym Gościom niczego nie brakowało, dlatego w pokojach znajdują się najpotrzebniejsze elementy wyposażenia potrzebne podczas podróży. Zachęcam także przy następnej wizycie do skorzystania z sauny i siłowni, którą udostępniamy specjalnie dla naszych Gości.
Weronika Wojs, Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (04/04/2022)
Date of experience: 03/2022

Very nice stay for our business trip, we'll be back.

Dear Nora,
Weronika Wojs, Room Division Manager
Reviewed: 4 years ago (01/04/2022)
Date of experience: 03/2022

Dobre wrażenie

Szanowny Panie,

Serdecznie dziękuję za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Pana zadowolenie z pobytu wiele dla nas znaczy. Nasz personel codziennie dokłada wszelkich starań aby każdy gość poczuł się zaopiekowany.
Cieszy nas fakt spełnienia wymagań.

Zapraszamy ponownie do Park Hotel Diament****

Weronika Wojs