Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Reviewed: 4 years ago (20/01/2022)

Szanowny Panie Michale,

Pana 100% zadowolenia to największa satysfakcja z wykonywanej pracy naszego personelu. Codziennie dokładamy starań aby pobyt gości należał do udanych. Cieszymy się że mogliśmy sprostać Pana wymaganiom.

Zapraszamy do dokonania kolejnej rezerwacji w Park Hotel Diament****.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (14/01/2022)

Very good!

Dear Madam,

Thank you very much for leaving your feedback. A positive comment is the greatest reward for our crew for their daily work.
We are pleased that we could meet your requirements for your stay.

We invite you to make your next reservation at Park Hotel Diament ****.

Best Regards,
Rooms Division Manager
Reviewed: 4 years ago (13/01/2022)

Zimno!

Szanowny Panie,

Uprzejmie dziękuję za poświęcony czas na pozostawienie opinii. Każda uwaga jest dla nas bardzo ważna i odpowiednio weryfikowana.
Nasz dział techniczny reaguje na pojawiające się informacje o usterkach.

Pomimo sytuacji, mamy nadzieję gościć Pana ponownie,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (13/01/2022)

Polecam !!

Szanowny Panie,

Bardzo dziękuję za pozostawiony komentarz. Każda pozytywna opinia jest dla nas bardzo ważna. Zadowolenia gościa to największy priorytet naszego personelu, który codziennie dokłada starań aby pobyt należał do udanych.
100% zadowolenia to największa motywacja do dalszej pracy.

Zapraszam ponownie do Park Hotel Diament Katowicach****

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (10/01/2022)
Date of experience: 01/2022

Bardzo dobre wrażenia. Być może wrócimy.

Szanowny Pani Małgorzato,

Bardzo dziękuję za poświęcony czas na pozostawienie opinii. Wysoka ocena jest dla nas bardzo ważna oraz motywująca do dalszej pracy.
Czekamy na Pani powrót do Park Hotel Diament w Katowicach****, miło nam będzie gościć Panią ponownie.

Pozdrawiam serdecznie,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (06/01/2022)
Date of experience: 01/2022

В целом неплохо, но благодаря ресторану можно с голоду умереть.

Dear Guest,

Thank you kindly for taking the time to leave your feedback. Every comment is very important to us. Our management reviews guest comments to improve the quality of our services.
Our hotel restaurant staff work hard every day not to disappoint our guests.
We hope that you are able to give us a second chance to see how tasty our dishes can be.

We invite you again to Park Hotel Diament ****.

Best regards,
Room Division Manager
Reviewed: 4 years ago (06/01/2022)
Date of experience: 01/2022

Отличный отель с хорошим сервисом. Единственное чего хотелось бы- холодильник в номере (был номер 241), в остальном всё понравилось) если буду ещё раз в Катовице - приеду сразу в этот отель)

Dear Madam,

We are pleased that we could meet your requirements for your stay. We are able to put in a refrigerator if needed. Please ask the reception when making your next booking.

We invite you again to Park Hotel Diament ****.

Best regards,
Room Division Manager
Reviewed: 4 years ago (03/01/2022)

Awful, not worth a penny. Some joke, not a 4 star hotel at all

Dear Sir,

Thank you for choosing Park Hotel Diament**** and taking the time to leave a review. Nevertheless, the low rating is a very big surprise, so I was very interested to know the details of your stay.
Thank you for your correspondence.
Despite the situation, I look forward to your return to Park Hotel Diament****

Kind regards,
Room Division Manager
Reviewed: 4 years ago (01/01/2022)
Date of experience: 12/2021

Bardzo pozytywne wrażenia po pobycie w obiekcie.

Szanowna Pani Moniko,

Bardzo cieszy nas Pani opinia na temat pobytu w Park Hotel Diament. Każda pozytywna opinia dodaje nam motywacji do dalszego działania. Dziękujemy że doceniła Pani naszą czystość.
Zapraszamy ponownie do Park Hotel Diament w Katowicach****.

Serdecznie pozdrawiam,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 years ago (31/12/2021)
Date of experience: 12/2021

Nie dostałem tego pokoju, który zarezerwowałem (pokój z wanną). W zamian dostałem inny, większy ale bez wanny.

Szanowny Panie Pawle,

Uprzejmie dziękuję za pozostawienie opinii po pobycie w Park Hotel Diament w Katowicach****. Nasz personel ogromnie cieszy się z każdej wysokiej oceny, daje nam to dużą satysfakcję z wykonywanej pracy. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą zarezerwowanego pokoju. Sytuacja została poruszona z personelem aby opisany błąd nie powtórzył się więcej.

Zapraszamy do dokonania kolejnej rezerwacji.

Pozdrawiam serdecznie,