Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Reviewed: 7 months ago (27/09/2024)

Dobry dla porózy służbowych

Dzień dobry Panie Tomaszu,
Dziękujemy za poświęcony czas na uzupełnienie otrzymanej ankiety dotyczącej Pana pobytu w Park Hotel Diament **** Katowice. Cieszę się, że spełniliśmy Pana oczekiwania względem pobytu. Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję gościć Pana ponownie w naszym Hotelu.
Group
Reviewed: 7 months ago (26/09/2024)

Było super

Dzień dobry Panie Arkadiuszu,
Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pobytu w Park Hotel Diament **** Katowice. Cieszymy się, że pobyt upłynął w miłej atmosferze. Zapraszamy do kolejnych rezerwacji, gdy będzie Pan w podróży.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 7 months ago (23/09/2024)

Dzień dobry Pani Anno,
Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pobytu w Park Hotel Diament **** Katowice. Cieszymy się, że pobyt upłynął w miłej atmosferze. Zapraszamy do kolejnych rezerwacji, gdy będzie Pani w podróży.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 7 months ago (20/09/2024)

Standard hotelu nie odpowiada 4 gwiazdkom

Szanowna Pani Stanisławo,
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami dotyczącymi ostatniego pobytu w Park Hotel Diament**** Katowice. Rozumiemy, jak rozczarowujące jest przybycie do hotelu i odkrycie, że Pani rezerwacja nie przebiega pomyślnie. Dziękujemy za naświetlenie kwestii sprzątania oraz usterek, które musimy poprawić. Chcemy, aby nasi goście mieli jak najlepsze doświadczenia i bardzo poważnie traktujemy opinie naszych Gości. Jeszcze raz przepraszamy za trudności, których Pani doświadczyła i jeszcze raz dziękujemy za opinię. Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję Gości Panią ponownie, aby móc pokazać poprawę świadczonych przez nasz hotel usług.

Pozdrawiam
Aneta Szulc
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 7 months ago (19/09/2024)
Date of experience: 09/2024

Polecam , pyszne śniadania , każdy znajdzie coś dla siebie .
Dania z menu bardzo ładnie podane i smaczne .

Dzień dobry,
Dziękujemy za przyznanie najwyższej oceny oraz chęć podzielenia się z nami Pani opinią. Komfort naszych gości jest dla nas najważniejszy, dlatego cieszymy się, że tak wysoko oceniła Pani swój pobyt. Posiłki w naszej restauracji przygotowywane są przez wykwalifikowanych kucharzy z najlepszej jakości składników. Przy następnej wizycie zachęcamy do skorzystania z sauny i siłowni, którą udostępniamy specjalnie dla naszych Gości.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 7 months ago (19/09/2024)
Date of experience: 09/2024

Czułam się bardzo dobrze będąc Państwa gościem.

Dzień dobry Pani Małgorzato,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami opinią dotyczącą Pani pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach i przyznanie najwyższej oceny. Jest nam bardzo miło, że po raz kolejny będzie Pani chciała odwiedzić nasz hotel, gdyż największym docenieniem naszych codziennych starań są powracających do nas Goście. Cieszymy się, że wypoczęła Pani w naszych wygodnych łóżkach. Nasz wykwalifikowany personel zawsze dba, aby już od wejścia czuli się Państwo wyjątkowo. Przy kolejnej wizycie zapraszamy także do sauny i siłowni, którą udostępniamy specjalnie dla naszych Gości. Pozdrawiam serdecznie,
Group

miła atmosfera ,uprzejmni pracownicy

Dzień dobry Pani Ewo,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Cieszę się, że doceniła Pani nasz personel, który każdego dnia dokłada wszelkich starań, aby sprostać oczekiwaniom naszych Gości. Państwa zadowolenie jest dla nas najwyższą nagrodą, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu pozostawił miłe wspomnienia. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Alone
Date of experience: 09/2024

Szczególnie podkreślam i dziękuje za życzliwość i pomoc w różnych sprawach wszystkich pracowników recepcji

Dzień dobry Panie Eugeniuszu,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Cieszę się, że docenił Pani nasz personel, który każdego dnia dokłada wszelkich starań, aby sprostać oczekiwaniom naszych Gości. Państwa zadowolenie jest dla nas najwyższą nagrodą, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu pozostawił miłe wspomnienia. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.

Dobre

Dzień dobry Panie Jerzy,

żle

Szanowna Pani Krystyno,
Dziękuję za wypełnienie ankiety dotyczącej ostatniej Pani wizyty w naszym hotelu.
Próbowałam skontaktować się z Panią telefonicznie, natomiast nieskutecznie. Jeżeli chciałaby Pani podzielić się swoimi wrażeniami z ostatniego pobytu, serdecznie zapraszam do kontaktu. Chętnie poznam Pani odczucia.

Serdecznie pozdrawiam
Aneta Szulc