Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

bad

Szanowna Pani Marto,
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Rozumiemy, jak rozczarowujące jest przybycie do hotelu i odkrycie, że nie może Pani korzystać ze wszystkich udogodnień w swoim pokoju. Zawsze weryfikujemy czy pokój jest gotowy do zamieszkania, a reszta udogodnień dostępna dla Gości. W dniach Pani pobytu nie otrzymaliśmy innych skarg dotyczących łącza Internetowego, więc nie była to awaria występująca w całym hotelu, dlatego też nie mogliśmy zapobiec lub wiedzieć o problemie z wyprzedzeniem. Zważywszy na późną porę zgłoszenia problemu nasz pracownik zaproponował jedyną dostępną alternatywę, aby pomóc Pani w tej sytuacji. W związku z usterką, który miała miejsce podczas Pani pobytu rozszerzyliśmy nasz panel pomocy IT w takich sytuacjach, abyśmy mogli reagować w czasie realnym w celu usunięcia usterki. Nie ukrywam, że chcemy, aby nasi goście mieli jak najlepsze doświadczenia i bardzo poważnie traktujemy opinie takie jak Pani, ponieważ pomagają nam one ulepszać nasze usługi. Jeszcze raz przepraszamy za trudności, których Pani doświadczyła i jeszcze raz dziękujemy za opinię. Mam nadzieję, iż reszta pobytu była satysfakcjonująca i rozważy Pani ponowny nocleg w naszym hotelu.

Pozdrawiam
Aneta Szulc
Zastępca Dyrektora Hotelu

Zdecydowanie polecam!

Dzień dobry,
Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pobytu w Park Hotel Diament **** Katowice. Cieszymy się, że pobyt upłynął w miłej atmosferze. Zapraszamy do kolejnych rezerwacji, gdy będzie Pan w podróży.
Alone
Date of experience: 11/2024

Generalnie całkiem ok hotel dobra lokalizacja. Uprzejma profesjonalna obsługa. Śniadania mogłyby być bardziej urozmaicone i smaczniejsze. Myślę że całokształt 7.5/10

Dzień dobry Panie Adamie,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Cieszę się, że docenił Pan lokalizację naszego hotelu a przede wszystkim nasz personel, który każdego dnia dokłada wszelkich starań, aby sprostać oczekiwaniom naszych Gości. Państwa zadowolenie jest dla nas najwyższą nagrodą, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu pozostawił miłe wspomnienia. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Group
Reviewed: 10 months ago (26/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Hotel wynajęłam dla gości weselnych, którzy towarzyszyli nam w tym szczególnym dniu i potrzebowali noclegu. Hotel odznacza się naprawdę wysokim standardem, zadbanymi pokojami oraz pysznym jedzeniem. Komunikacja z obsługą, odpowiedzialną za organizację noclegu i wszelkich spraw z tym związanych, oceniam na bardzo wysokim poziomie. Wszystko zostało dopięte na ostatni guzik :)
Z pewnością miejsce godne polecenia :)

Dzień dobry Pani Alino,
Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pobytu w Park Hotel Diament **** Katowice. Cieszymy się, że pobyt upłynął w miłej atmosferze. Zapraszamy do kolejnych rezerwacji, gdy będzie Pani w podróży.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 10 months ago (26/11/2024)

Było super

Kierownik Recepcji
Reviewed: 10 months ago (23/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Podoba nam się nowy wystrój pokoju. W porównaniu do poprzednich lat jest bardziej komfortowy. W szczególności wygodny materac oraz przytulny kącik z fotelami.

Szanowna Pani Justyno,
Dziękujemy za szczegółową opinię na temat ostatniego pobytu w naszym hotelu. Żałujemy, że napotkała Pani niepoprawne zachowanie naszego personelu podczas Pani pobytu i przepraszamy za wszelkie niedogodności, które mogły się z tym wiązać. Rozumiemy, że w czasie podróży skupiała się Pani na komforcie oraz odpoczynku i nie spodziała się Pani takich przeszkód. W naszym hotelu staramy się utrzymać wysoką jakość usług i zapewnić wszystkim naszym gościom opiekę od momentu zameldowania do wymeldowania. Przepraszamy, jeśli nie miało to miejsca podczas Pani ostatniego pobytu. Zweryfikowaliśmy opisane przez Panią sytuacje w działach i pragnę Panią zapewnić, iż więcej nie będą one miały miejsca. Doceniamy czas poświęcony na podzielenie się z nami cennymi opiniami, które pomagają nam dążyć do zapewnienia wyjątkowych wrażeń wszystkim naszym gościom. Jeszcze raz dziękujemy za recenzję i mamy nadzieję, że da nam Pani kolejną szansę, abyśmy mogli zaoferować lepsze i niezwykłe wrażenia następnym razem.

Pozdrawiam
Aneta Szulc
Zastępca Dyrektora Hotelu
Reviewed: 10 months ago (23/11/2024)

A

Kierownik Recepcji
Reviewed: 10 months ago (22/11/2024)
Date of experience: 11/2024

godny polecenia, w potwierdzeniu zamówienia brak informacji o płatnym parkingu

Dzień dobry Panie Sylwestrze,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 10 months ago (22/11/2024)

Kierownik Recepcji
Reviewed: 10 months ago (21/11/2024)

Ok