Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Date of experience: 10/2025

Pokój idealny, obsługa bardzo pomocna. Na pewno jeszcze tam wrócę.

Dzień dobry Pani Moniko,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pani oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.

Good hotel with parking

Dear Darius,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to you'll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Best regards,
Front Office Manager
Date of experience: 10/2025

Przyznałem Państwu max. ilość punktów za poszczególne elementy, skąd więc ogólna ocena na 3? Otóż albo Państwo wyłączacie wszystkie polskie telewizje informacyjne, albo udostępniacie wszystkie. Pozostawienie TVP Info i TVN24, a zablokowanie TV Republika bardzo wyraźnie określa Państwa zaangażowanie polityczne. Włączanie się businessu w jakikolwiek spór polityczny zawsze temu interesowi szkodzi. Pozdrawiam Armand Żukowski

Szanowny Panie,
Dziękujemy za poświęcony czas na uzupełnienie otrzymanej ankiety dotyczącej Pana pobytu w Park Hotel Diament **** Katowice. Cieszę się, że spełniliśmy większość Pana oczekiwań względem pobytu. Jesteśmy bardzo wdzięczni za pozostawienie wielu uwag, które pomogą nam w podniesieniu standardu świadczonych przez nasz Hotel usług oraz mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję gościć Pana ponownie w naszym Hotelu.
Alone
Reviewed: 3 weeks ago (15/10/2025)
Date of experience: 10/2025

Bardzo miła obsługa, adekwatna jakość do ceny.

Dzień dobry Panie Sylwestrze,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 4 weeks ago (12/10/2025)

....

Dzień dobry Pani Faustyno,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 4 weeks ago (12/10/2025)

Super

Dzień dobry Panie Marcinie,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 4 weeks ago (11/10/2025)
Date of experience: 10/2025

Polecam ten Hotel. Byliśmy kilka lat wcześniej i było bardzo dobrze, dlatego zdecydowaliśmy się ponownie. i nie zawiedliśmy się.

Dzień dobry Panie Januszu,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 4 weeks ago (08/10/2025)

Ok

Dzień dobry Panie Rafale,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 4 weeks ago (08/10/2025)
Date of experience: 10/2025

The hotel was just perfect! It was nice and clean, the bed was big and comfortable, and the staff were great. The price was amazing too. I highly recommend this hotel!

Dear Jolanta,
Best regards,
Front Office Manager
Reviewed: 4 weeks ago (07/10/2025)

!

Dzień dobry Panie Zbigniewie,