Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Reviewed: 12 months ago (10/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Hotel godny polecenia, obsługa pomocna i miła, pokoje czyste ładnie i komfortowo urządzone. Lokalizacja dobra. Polecam :)

Dzień dobry Pani Karolino,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Państwa opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Państwa oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 12 months ago (08/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Z restauracji nie korzystalem wiec nie moglem napisac mojej opinii. Ogolnie hotel zrobil na mnie bardzo dobre wrazenie. Pokoje schludne i utrzymane w czystosci.

Kierownik Recepcji
Reviewed: 12 months ago (07/05/2024)

Wszystko OK

Kierownik Recepcji
Reviewed: 12 months ago (06/05/2024)

Super Hotel polecam każdemu 👍

Kierownik Recepcji
Reviewed: 12 months ago (04/05/2024)

Very good!

Dear Guest,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to youll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Front Office Manager
Reviewed: 1 year ago (30/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Good size, clean, nice room. Wide selection at breakfast.

Front Office Manager
Reviewed: 1 year ago (27/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Jakość usług na wysokim poziomie

Dzień dobry Pani Anno,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pani oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 1 year ago (25/04/2024)

very good

Front Office Manager
Reviewed: 1 year ago (24/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Obsługa profesjonalna i bardzo uprzejma, pokoje czyste i zadbane, jedzenie w restauracji pyszne. Hotel ma świetną lokalizacje - niedaleko centrum miasta, zaraz obok hotelu jest duży park, dodatkowo 5 minut drogi pieszo do basenu. Duży plus za siłownie i saunę czynną codziennie i to już od 7:00 rano.

Dzień dobry Panie Patryku,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 1 year ago (24/04/2024)

10/10