Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Reviewed: 1 year ago (06/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Państwa hotel wybrałem przez Booking. Bardzo pozytywne wrażenie wywarł na mnie pokój! 239. Duże uznanie za piękny dizajn. Kolory, wystrój. Na duży plus. I ostatnia uwaga to wyjątkowo dobrze wyciszenie okien. Napewno będę wracał. Pozdrawiam serdecznie Maciej Bijoch

Dzień dobry Panie Macieju,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Alone
Reviewed: 1 year ago (05/03/2024)

Pozytywne

Dzień dobry Pani Marto,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pani oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 1 year ago (04/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Great, most everyone spoke great English which helped. It was the kind of service that will make me come back. Excellent.

Dear Eric,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to youll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Best regards,
Front Office Manager
Reviewed: 1 year ago (03/03/2024)

za kwote 2981 zl spodziewalam sie lepszych prestacji, zawiedziona jestem

Szanowna Pani Joanno,
Dziękujemy za chęć podzielenia się wrażeniami dotyczącymi Pani pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Miło mi czytać, że nasi pracownicy służby pięter oraz recepcji byli pomocni. Panie pokojowe z niezwykłą dokładnością codziennie dbają o każdy detal, aby pokój spełniał oczekiwania naszych Gości. Jest mi bardzo przykro, że podczas Pani pobytu nasz standard odbiegł od normy. Niesamowicie istotne są dla nas wszystkie, nawet najmniejsze uwagi, ponieważ każdego dnia dokładamy wszelkich starań, aby usprawniać nasz produkt oraz usługi. Pani opinia została przez nas gruntowanie przeanalizowana. Przy następnej wizycie zachęcam do zgłaszania wszelkich uwag na recepcję - która zawsze z chęcią pomoże np. zmianą pokoju czy zgłoszeniem sprzątania. Było nam bardzo miło Panią gościć i liczymy na kolejne odwiedziny, gdy będzie Pani w pobliżu.

Pozdrawiam
Aneta Szulc
Kierownik Pionu Hotelowego
Alone
Reviewed: 1 year ago (02/03/2024)

Hotel bardzo mi odowiada

Dzień dobry Panie Radosławie,
Group
Reviewed: 1 year ago (27/02/2024)

Perfect

Dear Liliana,
Best regards,
Front Office Manager
Reviewed: 1 year ago (27/02/2024)

Hotel godny polecenia

Dzień dobry Panie Justyno,