Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Alone
Reviewed: 1 year ago (19/02/2024)

Very good.

Dear Paweł,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to youll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Best regards,
Front Office Manager
Alone
Reviewed: 1 year ago (18/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Jestem Bardzo, bardzo pozytywnie zaskoczona i w sumie zadowolona. Dla mnie jedynym mankamentem jest bar; pracownik niezbyt zorientowany, nie dbający o szczegóły, być może zdenerwowany. Poza tym zarówno zaopatrzenie, jak i aranżacją baru trąca PRLem.

Dzień dobry Pani Justyno,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pani oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 1 year ago (18/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Jestem bardzo zadowolona ze swojego miejsca pobytu. Pokój czysty, dobrze urządzony, wyposażony we wszystkie potrzebne rzeczy.

Dzień dobry Pani Karolino,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 1 year ago (17/02/2024)

Bardzo pozytywnie

Dzień dobry Pani Blanko,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 1 year ago (16/02/2024)

OK

Dzień dobry Pani Hanno,
<20 years
Reviewed: 1 year ago (15/02/2024)

Positive mais perfectible

Dear Rafaelle,
Thank you for sharing your experience with us. We appreciate your feedback and take all reviews seriously. We are sorry to hear that your room were not cleaned for two days. Our goal is to provide a comfortable and enjoyable stay for all our guests and we apologize if this was not the case during your visit. We hope you will give us a chance in the future and let us make up for it. Thank you again for taking the time to share your experience with us.

Kind regards
Aneta Szulc
Rooms Division Manager
Reviewed: 1 year ago (15/02/2024)

Świetne!

Dzień dobry Panie Piotrze,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.

no

Dzień dobry Panie Marku,

it was a pleasent stay

Dear Guest,
Best regards,
Front Office Manager
Date of experience: 02/2024

Wspaniały pobyt, otwartość na rozwiązanie pomyłki gościa, życzliwość i doskonały kontakt z obsługą. Inni mogą się od Państwa uczyć!

Dzień dobry Panie Piotrze,