Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Reviewed: 1 year ago (11/12/2023)

bardzo klimatycznie

Dzień dobry Panie Marcinie,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Zespół Park Hotel Diament Katowice
Reviewed: 1 year ago (11/12/2023)
Date of experience: 12/2023

Room comfortable and cosy, with good functionality.

Dzień dobry Panie Jacku,
Zespół Park Hotel Diament Katowice
Reviewed: 1 year ago (09/12/2023)
Date of experience: 12/2023

Da non ripetere mai più, non lo consiglio a nessuno.

Dear Gandy,
Thank you for taking the time to share your experience with us. We are sorry to hear that the noise from other rooms disturbed your sleep. Our hotel was built to provide a comfortable stay for all of our guests and we strive to ensure that everyone has a pleasant experience. As a compensation for your difficult stay our reception did not charge you for one night of your stay. We assure you that we will be discussing your feedback with my team. We hope that despite the difficulties during this visit, you will consider giving us another chance in the future. Thank you again for your feedback.

Kind regards
Aneta Szulc
Rooms Division Manager
Reviewed: 1 year ago (07/12/2023)

Professional staff team

Dzień dobry Panie Dariuszu,
Zespół Park Hotel Diament Katowice
Reviewed: 1 year ago (05/12/2023)
Date of experience: 11/2023

Punkt 6,7,8, nie dotyczy

Dzień dobry Pani Ewo,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pani oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Zespół Park Hotel Diament Katowice
Reviewed: 1 year ago (05/12/2023)
Date of experience: 12/2023

Pokój zimny - zepsute ogrzewanie.
Po zmianie pokoju ciut lepiej , choć ogrzewanie ustawione na max nie dawało komfortu poczucia że jest ciepło w pokoju.

Opłata za parking 50 pln !!!!! TO jest kasowanie klientów na wszystkim co się da. Jak to Pani w recepcji powiedziała , że jest monitoring na parkingu i stąd taka cena. A czy to nie standard że w hotelu jest monitoring ????? Wybrałam hotel z parkingiem. Gdybym wiedziała że za parking muszę dodatkowo zapłacić wybrałabym inny hotel.
Hotel ma **** tylko przy nazwie bo standardem odpowiada hotelowi **.
Nie polecam !!!!

Szanowna Pani Iwono,
Dziękujemy za szczegółową opinię na temat ostatniego pobytu w naszym hotelu. Przepraszam za wszelkie niedogodności związane z ogrzewaniem w pokoju. Zapewniam, że usterka musiała wystąpić jedynie w Pani pokoju. W takich sytuacjach zapraszamy do kontaktu z recepcją, która zmieni pokój. W naszym hotelu staramy się utrzymać wysoką jakość usług i zapewnić wszystkim naszym gościom opiekę od momentu zameldowania do wymeldowania. Faktem jest, że nasz parking jest monitorowany oraz ubezpieczony. Informacja o płatnym parkingu dostępna jest na stronie naszej Internetowej oraz ustnie podczas zakładania rezerwacji telefonicznej. Doceniamy czas poświęcony na podzielenie się z nami cennymi opiniami, które pomagają nam dążyć do zapewnienia wyjątkowych wrażeń wszystkim naszym gościom. Jeszcze raz dziękujemy za recenzję i mamy nadzieję, że da nam Pani kolejną szansę, abyśmy mogli zaoferować lepsze i niezwykłe wrażenia następnym razem.

Pozdrawiam

Date of experience: 11/2023

Spoko ale .....

Dzień dobry Panie Macieju,
Zespół Park Hotel Diament Katowice
Reviewed: 1 year ago (03/12/2023)

Dobra lokalizacja przyjazne miejsce

Dzień dobry Panie Dariuszu,