Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Reviewed: 1 year ago (19/11/2023)

Dzień dobry Panie Michael,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Zespół Park Hotel Diament Katowice
Reviewed: 1 year ago (19/11/2023)
Date of experience: 11/2023

velmi zly, urcite sa nevratime. hotel v rekonstrukcii, zima na izbe. nefungujuca wifi a otrasny pristup restauracie

Dear Zuzana,
Thank you for taking the time to share your comments with us following your recent stay at Park Hotel Diament**** in Katowice. I am pleased to learn that we fulfilled part of your expectations. We do apologize for the inconvenience caused to you by room and restaurant. In case of any problems we always recommend to contact with reception whom can help in those situations. We are grateful for your input, which will assist us in maintaining the high standards of service we strive to attain. We are looking forward to welcoming you back in near future.

Kind regards
Aneta Szulc
Rooms Division Manager
Reviewed: 1 year ago (18/11/2023)
Date of experience: 11/2023

Bardzo dobry poziom jakość do cena. Świetne śniadanie.

Dzień dobry Panie Sławomirze,
Zespół Park Hotel Diament Katowice
Reviewed: 1 year ago (16/11/2023)

👍😁отлично

Dear Viktor,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to youll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Best regards,
Team Park Hotel Diament Katowice****
Reviewed: 1 year ago (15/11/2023)

Dzień dobry Panie Bartłomieju,
Date of experience: 11/2023

Jestem któryś raz i za każdym razem super

Dzień dobry Panie Bartku,

Pozytwne

Dzień dobry Panie Dawidzie,

Piękne te nowe pokoje :)

Dzień dobry Pani Aneto,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pani oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.

Sehr zufrieden stellend!

Dear Guest,
Best regards,
Team Park Hotel Diament Katowice****
Reviewed: 2 years ago (13/11/2023)

Ok

Dzień dobry Panie Kamilu,