Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Reviewed: 2 months ago (17/02/2025)

Zgodnie z oczekiwaniem.

Dzień dobry Panie Mariuszu,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 2 months ago (17/02/2025)

Dzień dobry Pani Agnieszko,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pani oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 2 months ago (16/02/2025)
Date of experience: 02/2025

good, but Gym could be better and all equipment should work properly.

Dear Holger Wolf,
Thank you for sharing your feedback regarding your last stay at Park Hotel Diament**** Katowice. We're glad to hear that you had an overall positive experience with us. We truly appreciate your comments about our gym, and we apologize for any inconvenience caused by equipment not functioning properly. Rest assured, we will address this issue and ensure that all equipment is in top working condition moving forward. Your input is invaluable to us, and we look forward to welcoming you back soon for an even better stay.

Kind regards
Aneta Szulc
Deputy General Manager
Reviewed: 2 months ago (15/02/2025)

Dzień dobry Panie Rafale,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 2 months ago (14/02/2025)

Fg

Dzień dobry Panie Sławomirze,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 2 months ago (12/02/2025)

Bardzo pozytywnie

Dzień dobry Panie Janie,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 2 months ago (12/02/2025)

Polecam

Dzień dobry Pani Izabelo,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 3 months ago (03/02/2025)

It was very nice.

Dear Monika,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to youll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Best regards,
Front Office Manage
Reviewed: 3 months ago (02/02/2025)
Date of experience: 01/2025

Very good hotel, I recommend !

Dear Tomasz,
Best regards,
Front Office Manage
Alone
Reviewed: 3 months ago (31/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Dobre miejsce,parking,centrum ,czysto ,napój na powitanie

Dzień dobry,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Państwa opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Państwa oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.