Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Reviewed: 2 years ago (20/10/2023)
Date of experience: 10/2023

Hotel ogólnie ok, pokoje i łazienki do odświeżenia... widać, że mają Państwo sporo gości...

Dzień dobry Pani Malwino,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pani oczekiwaniom. Podnoszenie jakości usług, jest dla nas niezwykle ważne, dlatego codziennie dążymy do tego, aby usprawnić wszystko o czym Pani wspomniała.
Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Pozdrawiam serdecznie,
Zespół Park Hotel Diament Katowice.

Dzień dobry Panie Marcinie,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Date of experience: 10/2023

Bardzo udany pobyt. Obsługa profesjonalna i uprzejma.

Dzień dobry,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Państwa opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Państwa oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.

???

Szanowny Panie Sewerynie,
Dziękujemy za pozostawienie oceny dotyczącej Pana pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Niestety brak dodatkowego komentarza uniemożliwia nam zrozumienie, co wpłynęło na tak niską ocenę końcową. Uwagi dodawane przez naszych Gości są zawsze jak najbardziej mile widziane, ponieważ wiemy, jak poprawić standard świadczonych przez nasz Hotel usług. Przepraszamy za wszelkie niedogodności oraz mamy ogromną nadzieję, że będziemy mieli okazję gościć Pana w przyszłości, a kolejny pobyt będzie dla Pana miłym zaskoczeniem.

Serdecznie pozdrawiam,
Aneta Szulc
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 years ago (18/10/2023)
Date of experience: 10/2023

OK. Z jednym wyjatkiem. Nie widzialem NA Waszej stronie wyraźnej informacji, że cena pokoju nie zawiera ceny śniadania. I że jest ona tka wysoka. W Warszawie kilka dni temu niewiele "gorsze" śniadanie mialem za 40 zl !!!

Dzień dobry,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Cieszymy się, że wypoczął Pan w naszych wygodnych łóżkach. Zadowolenie naszych gości jest dla nas największym docenieniem naszej codziennej pracy. Panie pokojowe codziennie z największą dokładnością dbają o czystość w pokojach jak i w miejscach ogólnodostępnych. Nasze śniadania codziennie przygotowywane są przez wykwalifikowanych kucharzy z najlepszej jakości składników. Mamy nadzieję gościć Pana ponownie.
Alone
Reviewed: 2 years ago (16/10/2023)
Date of experience: 10/2023

Bardzo przyjemne i czyste miejsce. W dobrym położeniu. Standard wybranego pokoju bardzo odpowiedni identyczny jak widziany na zdjęciach. Polecam

Dzień dobry Pani Małgorzato,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pani oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Zespół Park Hotel Diament Katowice
Reviewed: 2 years ago (16/10/2023)

Отличный отель

Dear Mariya,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to youll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Best regards,
Team Park Hotel Diament Katowice****
Reviewed: 2 years ago (15/10/2023)

Ok

Dzień dobry Pani Małgorzato,
Alone
Reviewed: 2 years ago (14/10/2023)

x

Dear Kare,
Best regards,
Team Park Hotel Diament Katowice****
Reviewed: 2 years ago (12/10/2023)
Date of experience: 10/2023

Nie korzystaliśmy z usług restauracji dlatego nie mogę jej ocenić. Hotel naprawdę super

Dzień dobry Pani Urszulo,