Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Alone
Date of experience: 09/2025

Była bardzo zadowolona, zwłaszcza znakomitą relacją ceny do jakości.

Dzień dobry Pani Joanno,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pani oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Alone

Bardzo dobry hotel, polecam 🙂

Dzień dobry Panie Marcinie,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.

Wszystko było okay

Dzień dobry Pani Grażyno,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 2 months ago (05/09/2025)

Bardzo pozytywne.

Dzień dobry Panie Miłoszu,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 2 months ago (03/09/2025)

I

Dear Kristin,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to you'll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Best regards,
Front Office Manager
Reviewed: 2 months ago (02/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Może być, czy hotel zasługuje na 4 gwiazdki ?

Dzień dobry,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach.

Doceniamy, że wskazał Pan zarówno elementy, które spełniły oczekiwania – m.in. pomocność personelu oraz sprawny przebieg meldowania i wymeldowania – jak również aspekty, które wymagają poprawy. Szczególną uwagę zwracamy na zgłoszone uwagi dotyczące czystości pokoju, działania klimatyzacji i odbiornika TV. Takie sygnały są dla nas niezwykle cenne, ponieważ pozwalają nam doskonalić jakość świadczonych usług.

Dziękujemy także za przekazanie szczegółowych opinii odnośnie śniadania oraz dań serwowanych w restauracji. Informacje dotyczące oferty śniadaniowej, jakości podawanych produktów oraz obsługi gastronomii są dla nas ważnym źródłem inspiracji do dalszego rozwoju i lepszego dopasowania do oczekiwań naszych Gości.

Mamy nadzieję, że mimo zgłoszonych zastrzeżeń kolejne wizyty będą dla Pana jeszcze bardziej udane, a komfort pobytu spełni Pana oczekiwania.
Z poważaniem, Grzegorz Konieczny, Dyrektor Hotelu
Reviewed: 2 months ago (30/08/2025)

Wszystko ok

Dzień dobry Pani Gabrielo,
Aurelia Zabielna
Reviewed: 2 months ago (30/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Wracam do hotelu jak tylko jestem w Katowicach od wielu lat,kwateruje się też moja drużyna koszykówki. Polecam znajomym i kolegom z innych klubów.

Dzień dobry Panie Jacku,
Aurelia Zabielna
Reviewed: 2 months ago (27/08/2025)
Date of experience: 08/2025

The experience was ok! But the cleaner need to do more! Dust was everywhere in our room! I asked the cleaner to help us clean the dust but nothing was done

Dzień dobry,
Dziękujemy za poświęcony czas na uzupełnienie otrzymanej ankiety dotyczącej Pani pobytu w Park Hotel Diament **** Katowice. Cieszę się, że spełniliśmy większość Pani oczekiwań względem pobytu. Jesteśmy bardzo wdzięczni za pozostawienie wielu uwag, które pomogą nam w podniesieniu standardu świadczonych przez nasz Hotel usług oraz mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję gościć Panią ponownie w naszym Hotelu.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 2 months ago (25/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Very nice, we had a great time

Dear Guest,

Thank you for choosing Park Hotel Diament**** for your stay in Katowice and for sharing your feedback.

We are pleased that you enjoyed your stay and that the room's decor met your expectations. Your satisfaction with our team's work and positive experiences with our reception staff are extremely important to us – we greatly appreciate your kind words.

We hope that your future stays at our hotel will be just as enjoyable.

Best regards, Grzegorz Konieczny, General Manager