Park Hotel Diament Wroclaw**** hotel logohotel logo

Reviewed: 5 months ago (22/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Pokój czysty i dobrze wyposażony, wygodne łóżka, ładny wystrój.

Szanowna Pani,

bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że doceniła Pani czystość i wyposażenie pokoju, wygodę łóżek oraz wystrój. To dla nas niezwykle ważne, aby zapewnić Gościom komfortowy i przyjemny pobyt.
Mamy nadzieję, że w przyszłości znów będziemy mogli Panią gościć.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 5 months ago (22/11/2024)

Sehr gut.

Sehr geehrter Gast,

vielen herzlichen Dank für Ihre positive Bewertung unseres Hotels. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit Ihrem Aufenthalt bei uns zufrieden waren. Ihre Meinung bedeutet uns viel und motiviert uns, unseren Service weiterhin auf höchstem Niveau zu halten.

Wir würden uns freuen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen,

General Manager
Reviewed: 5 months ago (20/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Nie czuć luksusów ale najważniejsze że w pokojach jest czysto i schludnie

Szanowny Panie,

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że docenił Pan czystość i schludność naszych pokoi.
Staramy się zapewniać komfort i przyjemną atmosferę, a Pana uwagi pomogą nam w dalszym doskonaleniu naszych usług.
Zapraszamy ponownie

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 5 months ago (19/11/2024)

Wspaniała obsługa . Hotel godny polecenia

Szanowna Pani,

Serdecznie dziękujemy za docenienie jakości naszych usług.
Jesteśmy wdzięczni za polecenie naszego Hotelu.
Zapraszamy ponownie.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 5 months ago (18/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Zadziwiające, że od tak wielu miesięcy jest remontowana siłownia. Dodatkowo pracownik recepcji powinien informować, że w pokoju jest minibarek i jeśli chcemy z niego skorzystać to musi zostać pobrany zastaw o wartości xyz, lub jeśli chcemy skorzystać z lodówki, to że przyjdzie obsluga i opróżni minibarek.

Szanowna Pani,

Dziękujemy za podzielenie się swoimi uwagami. Przepraszamy za niedogodności związane z remontem siłowni – dokładamy wszelkich starań, aby zakończyć prace jak najszybciej i zapewnić naszym gościom jak najlepsze warunki.

Zgadzamy się, że kwestie związane z minibarkiem powinny być jasno przedstawione podczas meldunku. Państwa opinia pomoże nam poprawić standard obsługi, w tym lepszą komunikację na temat dostępności i zasad korzystania z minibarku oraz lodówki.

Dziękujemy za zwrócenie naszej uwagi na te kwestie. Mamy nadzieję, że przy następnej wizycie spełnimy wszystkie Państwa oczekiwania.

Z poważaniem,

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 5 months ago (17/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Pobyt w hotelu był bardzo przyjemny, są bardzo wygodne łóżka. Pokoje bardzo ładne, nowocześnie zaaranżowane. Łazienka super. Dobra lokalizacja, blisko do komunikacji miejskiej i kolejowej. Pyszne i urozmaicone śniadania. Polecam

Szanowna Pani,

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu był dla Pani przyjemny i spełnił Pani oczekiwania. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie!

Alone
Reviewed: 6 months ago (07/11/2024)
Date of experience: 11/2024

ottimo soggiorno, tutto al top

Caro Ospite

Grazie mille per la tua recensione! Siamo felicissimi che il tuo soggiorno sia stato ottimo e che tutto sia stato al top.
Speriamo di rivederti presto!

General Manager
Reviewed: 6 months ago (05/11/2024)

Clean and modern

Dear Guests,

Thank you for your kind words! We’re delighted to hear that you enjoyed our clean and modern facilities.
We hope to welcome you back soon for another comfortable stay!

With regards

General Manager
Reviewed: 6 months ago (03/11/2024)

The hotel is good

Dear Sir,

Thank you for your feedback! We’re glad you enjoyed your stay and hope to welcome you back soon.

Best regards

General Manager
Reviewed: 6 months ago (02/11/2024)

Przyjemnie

Szanowny Panie,

Dziękujemy za miłe słowo! Cieszymy się, że pobyt był przyjemny. Zapraszamy ponownie!