Park Hotel Diament Wroclaw**** hotel logohotel logo

Reviewed: 7 months ago (22/09/2024)
Date of experience: 09/2024

Dobry hotel dla gosci którzy podróżują w celach słuzbowych i turystycznych. Sniadanie bardzo dobre, duza ilośc warzyw, sąłat, humusy, wszystko swieże i dobrej jakości. Pokoje nowe ładnie urządzone - dobry 4* standard z minibarem i herbatą. Duże wygodne łóżka. Polecam ten hotel na krótkie pobyty.

Szanowny Panie,

Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu spełnił Pańskie oczekiwania. Mamy nadzieję na kolejne spotkanie w przyszłości.
Serdecznie zapraszamy do Park Hotel Diament Wrocław.

Z poważaniem,
Alone
Reviewed: 7 months ago (18/09/2024)

Bardzo sympatycznie.
Polecam 5/5

Szanowny Panie,
Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu był udany. Mamy nadzieję, że następnym razem, gdy nas Pan odwiedzi będziemy mogli uczynić go jeszcze lepszym. Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi doświadczeniami.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 7 months ago (16/09/2024)
Date of experience: 09/2024

It was really good experience to stay your hotel.

Dear Guest,

Thank you very much for such a nice review. We are so happy to know that our hotel has fully met your expectations.
We hope to meet you again at Park Hotel Diament Wrocław.

Kind regards,
Room Division Manager
Reviewed: 8 months ago (09/09/2024)

Ok

Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za wystawienie opinii. Mamy nadzieję, że wkrótce znów skorzysta Pan z naszego hotelu.

Z poważaniem,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 8 months ago (09/09/2024)
Date of experience: 09/2024

Bardzo dobre. Przestronny, dobrze urządzony, czysty i wygodny pokój. Dobry dojazd i wygodny parking. Lokalizacja trochę daleko od centrum.

Szanowny Panie Ryszardzie,

Dziękujemy za wysoką ocenę naszego hotelu. Cieszymy się, że pokoje po remoncie spełniły Pana oczekiwania. Jeżeli chodzi o wygodny dojazd do centrum tutaj polecamy stację PKP oddaloną od hotelu o 200m, wtedy w dogodny i szybki sposób można dostać się do centrum. Serdecznie zapraszamy ponownie.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 8 months ago (08/09/2024)
Date of experience: 09/2024

Bardzo ekskluzywny hotel, o wysokim standardzie, godny polecenia. Jedzenie bardzo dobre, pokoje czyste i zadbane. Skorzystam także przy odwiedzaniu Wrocławia z rodziną.

Szanowny Panie Marcinie,

Serdecznie dziękujemy za tak wysoką recenzję. Bardzo dziękujemy za poświęcony czas i zaufanie. Serdecznie zapraszamy ponownie.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 8 months ago (07/09/2024)

Highly recommended

Dear Guest,

Thank you very much for your review. We are pleased that the room was quiet and clean and that you enjoyed the breakfast. Our team strives to provide a great experience for all our guests and we are pleased that we have achieved this. It is important to us that guests feel comfortable in our hotel, so your feedback is very valuable to us. Thank you again for taking the time to share your experience with us. We hope that you will use our hotel again soon.

Best regards
Room Division Manager
Alone
Reviewed: 8 months ago (07/09/2024)

Very good

Dear Guest,

Thank you very much for your opinion. We are glad that your stay was enjoyable and we sincerely apologize for any shortcomings. We hope that you will choose our hotel again.

Best regards,
Room Divison Manager
Reviewed: 8 months ago (06/09/2024)

Szanowna Pani Magdaleno,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się z nami opinią. Miło nam, że hotel spełnił Pani oczekiwania. Serdecznie zapraszamy ponownie.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 8 months ago (04/09/2024)
Date of experience: 09/2024

Cudowny hotel, wygodny pokój, extra telewizor z internetem, niesamowite śniadania, piękne wnętrza, superszybki internet, cisza i spokój

Szanowna Pani Ewo,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się z nami opinią. Jest to dla nas bardzo ważne. Cieszymy się, że każdy z działów spełnił Pani oczekiwania oraz pokój świeżo po remoncie przypadł Pani do gustu. . Mamy nadzieję, że wkrótce znów nas Pani odwiedzi. Serdecznie zapraszamy.