Park Hotel Diament Wrocław**** hotel logohotel logo

Reviewed: 7 months ago (24/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Thank you it was clean and comfortable

Dear Huzaifa,

Thank you for sharing your opinion about your stay at our hotel. We are very pleased that our hotel met your expectations in terms of cleanliness and comfort.

We also appreciate the high ratings you gave our staff and the quality of the breakfast buffet offered, as well as the taste of the dishes served. Your positive opinion is a great motivation for us to continue to improve the standards of our services.

We cordially invite you to visit Park Hotel Diament Wrocław**** again.

With regards

General Manager
Reviewed: 7 months ago (23/05/2025)

a

Drogi Panie Kazimierzu,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że nasz bufet śniadaniowy oraz smak potraw z karty przypadły Panu do gustu. Doceniamy również uznanie dla uprzejmości naszego personelu i czystości pokoi, co jest dla nas niezwykle ważne.

Pańskie uwagi dotyczące obsługi w recepcji są dla nas cenne i pomogą nam w dalszym doskonaleniu naszych usług. Dbamy o to, by każdy aspekt pobytu naszych gości był jak najbardziej satysfakcjonujący.

Mamy nadzieję, że zechce Pan nas odwiedzić ponownie przy okazji przyszłych podróży i że kolejny pobyt dostarczy Panu jeszcze więcej pozytywnych wrażeń.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 7 months ago (23/05/2025)

przyzwoicie

Droga Pani Agnieszko,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że jakość obsługi na recepcji oraz nasze śniadania spotkały się z Pani uznaniem, a różnorodność naszych potraw oraz uprzejmość pracowników restauracji przyczyniły się do miłego doświadczenia.

Doceniamy również uwagi dotyczące czystości pokoju. Pani opinia jest dla nas bardzo ważna i pozwala na dalsze doskonalenie naszych usług, dlatego będziemy się starali wyeliminować wszelkie niedogodności.

Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że podczas kolejnej wizyty będzie mogła Pani w pełni skorzystać z naszych udogodnień. Serdecznie zapraszamy do ponownych odwiedzin.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 7 months ago (22/05/2025)

Miło i sympatycznie

Drogi Panie Wojciechu,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją pozytywną opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że czystość pokoju, uprzejmość naszego personelu oraz różnorodne aspekty obsługi spełniły Pańskie oczekiwania. Pańska satysfakcja jest naszym priorytetem, a tak pozytywne oceny są dla nas ogromną motywacją do dalszego podnoszenia standardów naszych usług.

Jest nam niezmiernie miło, że zarówno bufet śniadaniowy, jak i smak potraw z karty zdobyły Pana uznanie. Pańska decyzja o poleceniu nas znajomym i współpracownikom jest dla nas szczególnie cenna.

Zapraszamy ponownie i mamy nadzieję, że przy następnej wizycie uda nam się dostarczyć równie miłych i sympatycznych doświadczeń.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 7 months ago (22/05/2025)

:-)

Drogi Panie Damianie,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją doskonałą oceną pobytu w naszym hotelu. To dla nas ogromna radość wiedzieć, że czystość pokoju, uprzejmość naszego personelu oraz jakość obsługi na recepcji spotkały się z Pana uznaniem.

Cieszymy się również, że smak potraw oraz nasz bufet śniadaniowy spełniły Pana oczekiwania. Pańska satysfakcja jest dla nas najważniejsza i niezwykle cieszy nas decyzja, by polecić nas znajomym i współpracownikom.

Mamy nadzieję na kolejną wizytę i z niecierpliwością czekamy na ponowne powitanie Pana w naszym hotelu.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 7 months ago (21/05/2025)

Pozytywnie

Drogi Panie Grzegorzu,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją pozytywną opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że czystość pokoju, uprzejmość naszego personelu oraz bufet śniadaniowy spełniły Pańskie oczekiwania. Satysfakcja naszych gości jest dla nas najważniejsza, dlatego Pańskie uznanie jest dla nas cenne.

Doceniamy także Pańskie uwagi dotyczące obsługi i sprawności na recepcji. Dzięki takim opiniom możemy stale dążyć do doskonalenia naszych usług i zapewnienia jeszcze lepszych doświadczeń naszym gościom.

Cieszymy się na możliwość ponownego powitania Pana w naszym hotelu i mamy nadzieję, że kolejny pobyt będzie równie satysfakcjonujący.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 7 months ago (19/05/2025)

Excellent!

Dear Mrs. Carlos,

Thank you very much for your wonderful opinion about our hotel. We are glad that your stay was excellent.

We are especially pleased with such high ratings for the cleanliness of the room, the courtesy of the staff and the quality of service. Your positive impressions are very important to us and motivate us to continue working on improving the quality of our services.

We look forward to your next visit to our hotel.

Yours sincerely

Hotel Director
Reviewed: 7 months ago (19/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Mimo lokalizacji nieco oddalonej od centrum, wrócę do tego hotelu dzięki śniadaniom i dostępowi do sauny

Drogi Panie Wojciechu,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że czystość pokoju, uprzejmość naszego personelu oraz jakość obsługi recepcji spełniły Pana oczekiwania i przyczyniły się do udanego doświadczenia.

Jesteśmy również zadowoleni, że śniadania oraz dostęp do sauny wpłynęły na decyzję o ponownym wyborze naszego hotelu. Pańska satysfakcja jest dla nas priorytetem, a pozytywne opinie o naszych śniadaniach dodają nam motywacji do dalszej pracy.

Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Pana ponownie i zapewnić równie pozytywne wrażenia.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 7 months ago (18/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Bardzo mile doswiadzczenie. Lecz parking mógłby być darmowy dla gości.

Droga Pani Katarzyno,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że każdy element Państwa pobytu, począwszy od czystości pokoju, przez obsługę, aż po smak potraw, spełnił oczekiwania i przyczynił się do mile spędzonego czasu.

Jednocześnie dziękujemy za uwagi dotyczące parkingu. Rozumiemy, że darmowy parking może być dużym atutem dla naszych gości. Pańskie spostrzeżenia są dla nas niezwykle cenne i pomagają nam rozwijać nasze usługi, aby lepiej odpowiadać na potrzeby odwiedzających.

Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność ponownie gościć Panią podczas kolejnych wizyt we Wrocławiu.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 7 months ago (18/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Bardzo polecam hotel, położenie znajduje się w dobrym miejscu, jest blisko wszędzie ;)
Obsługa hotelu wspaniała a paniom sprzątającym należy się ogromny szacunek za utrzymanie czystości , jest na prawdę bardzo czysto ;)
Polecam hotel i na pewno wrócimy ;)

Droga Pani Justyno,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się tak pozytywną opinią na temat naszego hotelu. Jest nam niezwykle miło słyszeć, że dogodna lokalizacja oraz wysoki standard obsługi spełniły Pani oczekiwania i przyczyniły się do zadowolenia z pobytu.

Cieszymy się, że czystość zasługuje na Pani uznanie. Pani słowa docenienia dla naszego zespołu sprzątającego są dla nas bardzo cenne. Satysfakcja naszych gości zawsze jest dla nas priorytetem i motywuje nas do dalszego podnoszenia standardów obsługi.

Z niecierpliwością oczekujemy kolejnej wizyty i mamy nadzieję, że będzie równie udana.