Park Hotel Diament Wroclaw**** hotel logohotel logo

Reviewed: 8 months ago (29/08/2024)

Szanowna Pani,

Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniami po pobycie w naszym hotelu. Bardzo przepraszamy za wszystkie niedogodności.
Byłabym więcej niż wdzięczna, gdybym mogła dowiedzieć się, które aspekty naszych usług spowodowały gorszą opinię. Zawsze doceniamy wszelkie konstruktywne uwagi, aby móc stale ulepszać nasze usługi dla wszystkich naszych Gości.
Prosimy o przesłanie wszystkich szczegółów na adres jteleszko@hotelediament.pl.
Dziękujemy z góry. Mimo wszystko mamy nadzieję, że da nam Pani kolejną szansę i wróci do nas w przyszłości.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 8 months ago (28/08/2024)
Date of experience: 08/2024

Good to sleep but not to eat.

Dear Guest,

Thank you for sharing your opinion with us. We sincerely apologize for the situation and the bad experiences with our restaurant. Of course, we will pass on the matter to the restaurant manager.
We are glad that the comfortable mattress in the room allowed you to have a good rest. We hope that despite the situation with the restaurant, you will give us another chance and come back to us again.

Best regards
Room Division Manager
Reviewed: 8 months ago (27/08/2024)

Very good

Dear Guest,

Thank you very much for such a nice review. Is really important for us. We are so happy to know that our hotel has fully met your expectations.
We hope to meet you again in our hotel.

Kind regards,
Room Division Manager
Reviewed: 8 months ago (27/08/2024)

Bardzo miły pobyt

Szanowna Pani Doroto,

Jest nam niezmiernie miło widzieć najwyższą ocenę naszego hotelu. Cieszymy się, że pobyt u nas był udany i liczymy, że wróci do nas Pani niebawem. Serdecznie zapraszamy.

Date of experience: 08/2024

Jestem zadowolona ale w pokoju nie było klimatyzacji lub była popsuta

Szanowna Pani Anno,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się z nami opinią. Cieszymy się, że pobyt był udany, jeżeli chodzi o klimatyzację niestety jest to większy problem nad którym obecnie intensywnie działamy. Bardzo przepraszamy za tę niedogodność, niemniej mamy nadzieję, że jeszcze Pani do nas wróci.

Date of experience: 08/2024

Maximální spokojenost, pokoje čisté, vkusně zařízené, pohodlné matrace. Restaurace příjemné prostředí a jídlo luxusní. Moc jsme si pochutnali.
Mohu jen doporučit 👍🏼
Jen parkování u hotelu by mohlo být bez poplatku, platili jsme 50 PLN/den když jste v hotelu ubytovaní.

Dear Guest

Thank you very much for such a high opinion and kind words. we are glad that you liked the rooms after the renovation. we are glad that the comfortable mattress will positively affect the comfort of your stay.
We cordially invite you again.

Best regards
Date of experience: 08/2024

Hotel bardzo dobrze zlokalizowany. Duży parking. Przygotowany pokój spełnił wszystkie moje oczekiwania. Pokój przestronny, czysty. Śniadanie w formie bufetu. Bardzo duży wybór potraw i napojów. Na pewno hotel godny polecenia znajomym.

Szanowny Panie Grzegorzu,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się z nami opinią. Jesteśmy wzruszeni oraz bardzo szczęśliwi, że pobyt był udany oraz personel i każdy dział staną na wysokości zadania aby Pana pobyt zakończył się najwyższą oceną. Serdecznie zapraszamy Pana ponownie.

Date of experience: 08/2024

Hotel godny polecenia, czysto, miła obsługa, pokój przestronny.

Szanowna Pani Moniko,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się z nami opinią. Jest nam niezmiernie miło, że personel przyczynił się do umilenia pobytu w naszym obiekcie. Cieszymy się, że czystość oraz standard wyposażenia pokoju nie zawiodły Pani. Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pani ponownie. Serdecznie zapraszamy.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 8 months ago (25/08/2024)
Date of experience: 08/2024

Było spoko ale bez szału. Remont Wam nie wyszedł.

Szanowny Panie Michale,

Serdecznie dziękujemy, że znalazł Pan czas na podzielenie się z nami opinią. Ogromnie się cieszymy, że personel staną na wysokości zadania i spełnił Pana oczekiwania. Miło nam, że docenił Pan lokalizację naszego hotelu która jednak jest oddalona od ścisłego centrum i zgiełku.
Bardzo przepraszamy za problemy z klimatyzacją, jesteśmy w trakcie rozwiązywania problemu. Za problem z kapiącą wodą z toalety bardzo przepraszamy, takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Mimo niedogodności głownie w kwestii technicznej liczymy, że da nam Pan jeszcze szanse i odwiedzi nasz hotel ponownie.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 8 months ago (25/08/2024)
Date of experience: 08/2024

Zdecydowanie polecam, nasz 5 wyjazd w tym roku i ten hotel był najlepszy patrząc po 4 gwiazdkach

Szanowny Panie Mateuszu,

Serdecznie dziękuję za podzielenie się z nami opinią. Jest nam niezmiernie miło widzieć jak goście do nas wracają, serdecznie dziękujemy za zaufanie. Jest nam niezmiernie miło widzieć, że spełniliśmy wszystkie oczekiwania w pożądanym stopniu. Serdecznie zapraszamy ponownie.