Park Hotel Diament Wrocław**** hotel logohotel logo

Reviewed: 2 weeks ago (30/11/2025)

Pozytywne

Szanowna Pani Anno,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią oraz za wysokie oceny tak wielu aspektów pobytu w naszym hotelu.

Cieszy nas, że nasz personel okazał się pomocny, a czystość pokoju oraz sprawność obsługi na recepcji i w restauracji wpłynęły pozytywnie na Pani wrażenia. Szczególnie doceniamy, że śniadania oraz dania z menu spełniły Pani oczekiwania, a atmosfera podczas pobytu sprzyjała komfortowi.

Dziękujemy również za przekazanie informacji dotyczącej problemu z telewizorem oraz za zgłoszenie tej sytuacji do recepcji. Doskonale rozumiemy, jak ważne jest szybkie rozwiązanie takich niedogodności, i jest nam przykro, że usterki nie udało się usunąć w trakcie Pani pobytu.

Opinie takie jak Pani są dla nas cenną wskazówką do dalszego doskonalenia i jeszcze skuteczniejszego reagowania na potrzeby naszych Gości.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 2 weeks ago (28/11/2025)

Miła obsługa

Szanowny Panie Marcinie,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za wystawienie najwyższych ocen wszystkim kluczowym aspektom pobytu w naszym hotelu.

Jest nam ogromnie miło, że uprzejmość naszego zespołu wywarła na Panu pozytywne wrażenie. Doceniamy również świetne noty, które przyznał Pan obsłudze zarówno na recepcji, jak i w restauracji, czystości pokoju oraz jakości śniadań - satysfakcja Gości jest dla nas najważniejsza.

Pana rekomendacja i wysokie oceny są dla całego zespołu największą motywacją do dalszego rozwijania usług i tworzenia przyjaznej atmosfery podczas każdego pobytu.

Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan ponownie przy kolejnej podróży do Wrocławia i ponownie będziemy mogli zapewnić Panu równie pozytywne doświadczenia.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 3 weeks ago (25/11/2025)

Super!

Szanowny Panie Janie,

Serdecznie dziękujemy za przesłanie tak entuzjastycznej opinii na temat pobytu w Park Hotel Diament Wrocław oraz za przyznanie nam najwyższych ocen w kluczowych kategoriach.

Ogromnie cieszy nas, że czystość pokoju, sprawna obsługa oraz profesjonalizm naszego zespołu wywarły na Panu tak pozytywne wrażenie. Z radością przyjmujemy również wysokie oceny dla bufetu śniadaniowego, jakości dań oraz poziomu obsługi w restauracji – takie sygnały są dla nas najlepszą motywacją do dalszej pracy nad utrzymaniem wysokich standardów.

Doceniamy także zaufanie, jakim nas Pan obdarzył, deklarując gotowość polecenia hotelu znajomym i współpracownikom, a także uwagi dotyczące jakości pracy recepcji - każda sugestia utwierdza nas w przekonaniu, że warto nieustannie doskonalić wszystkie aspekty obsługi gości.

Mamy nadzieję, że kolejne Pana pobyty we Wrocławiu będą równie udane, a Park Hotel Diament Wrocław pozostanie Pana ulubionym wyborem.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 3 weeks ago (23/11/2025)

Good !

Dear Mr. Emig,

Thank you very much for sharing your feedback and for your high ratings for your stay at our hotel.

We are pleased that you were satisfied with the cleanliness of your room, the professionalism of the staff, and the efficient check-in and check-out process. We particularly appreciate your positive comments regarding the technical aspects of the room and the prompt response to your requests.

We understand your neutral assessment of the breakfast and restaurant – we understand that the survey requires you to answer all questions, even if you did not use the service. We greatly appreciate your honesty and fair approach to the questions.

We hope that on your next stay, we will be able to make your stay at our hotel a satisfying one.

With regards

General Manager
<20 years
Reviewed: 4 weeks ago (18/11/2025)

Polecam.

Szanowna Pani Karolino,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i za wystawienie najwyższych ocen wszystkim kluczowym aspektom pobytu w naszym hotelu.

Cieszy nas, że mogliśmy spełnić Pani oczekiwania pod względem czystości pokoju, profesjonalizmu naszego zespołu oraz sprawności obsługi podczas meldowania i wymeldowywania.

Ogromną satysfakcję sprawia nam fakt, że jest Pani skłonna polecić nasz hotel innym – to dla nas szczególne wyróżnienie i motywacja do dalszego dbania o wysokie standardy.

Mamy nadzieję, że kolejne wizyty w Park Hotel Diament Wrocław pozostawią równie pozytywne wrażenia.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 4 weeks ago (16/11/2025)

Bardzo fajny hotel

Szanowna Pani Magdaleno,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za wystawienie maksymalnych ocen wszystkim najważniejszym aspektom pobytu w naszym hotelu.

Cieszymy się, że pobyt w Park Hotel Diament Wrocław był dla Pani udany. Szczególnie doceniamy miłe słowa dotyczące czystości pokoju oraz profesjonalizmu i uprzejmości obsługi na recepcji. Satysfakcja z oferowanych śniadań i różnorodność potraw w restauracji to dla nas wyjątkowo ważny sygnał - staramy się, aby każdy nasz Gość mógł zaczynać dzień w przyjemnej atmosferze i z pysznym posiłkiem.

Jest nam niezmiernie miło, że całościowe doświadczenia spełniły Pani oczekiwania. Takie opinie to dla zespołu najlepsza nagroda i motywacja do dalszego podnoszenia standardów.

Mamy nadzieję, że podczas kolejnych wizyt we Wrocławiu ponownie nas Pani odwiedzi.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 4 weeks ago (15/11/2025)

Czysto, super i komfortowo

Szanowny Panie Zbigniewie,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią oraz przyznanie maksymalnych ocen każdemu z kluczowych aspektów pobytu w naszym hotelu.

Cieszymy się ogromnie, że czystość, komfort oraz ogólny poziom usług wpłynęły pozytywnie na Pana wrażenia z wizyty. Doceniamy, że zarówno praca naszego zespołu, jak i przygotowanie pokoju spełniły oczekiwania.

Pańska satysfakcja to dla nas najlepsza nagroda i ogromna motywacja do dalszego dbania o wysoki standard obsługi.

Mamy nadzieję, że podczas kolejnego pobytu we Wrocławiu znów wybierze Pan Park Hotel Diament Wrocław, a przyszłe wizyty będą równie udane.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 5 weeks ago (11/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu

Szanowna Pani,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za wystawienie najwyższych ocen wszystkim najważniejszym aspektom pobytu w naszym hotelu.

Niezmiernie cieszy nas, że wizyta spełniła Pani oczekiwania oraz że zarówno czystość pokoju, praca naszego personelu, jak i doświadczenia w restauracji oraz podczas śniadań zostały przez Panią tak wysoko ocenione. Opinie takie jak Pani są dla nas niezwykłą motywacją do dalszego dbania o wysoki standard naszych usług.

Mamy nadzieję, że przy kolejnej podróży do Wrocławia ponownie wybierze Pani Park Hotel Diament Wrocław, a przyszłe wizyty będą równie satysfakcjonujące.

Alone
Reviewed: 5 weeks ago (10/11/2025)

Wrażenia dobre

Szanowny Panie Mateuszu,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za przyznanie maksymalnych ocen wszystkim kluczowym aspektom pobytu w naszym hotelu.

Cieszymy się, że pobyt pozostawił po sobie dobre wrażenia, a zarówno czystość pokoju, sprawność obsługi recepcji, jak i pomocność naszego zespołu spełniły Pana oczekiwania.

Satysfakcja Gości jest dla nas najważniejsza, dlatego doceniamy każdą przyznaną ocenę i cieszymy się, że mogliśmy zapewnić komfortowe warunki podczas wizyty.

Mamy nadzieję, że ponownie wybierze Pan Park Hotel Diament Wrocław, a przyszłe pobyty będą równie udane.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 5 weeks ago (10/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Hotel bardzo fajny i przystępny cenowo

Droga Pani Elżbieto,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz wysokimi ocenami w najważniejszych obszarach pobytu.

Cieszymy się, że komfort hotelu, atrakcyjna cena oraz poziom oferowanych usług spotkały się z Pani uznaniem. Doceniamy, że czystość pokoju, profesjonalizm zespołu oraz sprawna obsługa na recepcji i w restauracji przyczyniły się do pozytywnych wrażeń z wizyty.

Każda opinia tak wysoko oceniająca naszą ofertę jest dla nas dodatkową motywacją do dalszego dbania o wysoki standard usług oraz tworzenia przyjaznej atmosfery.

Mamy nadzieję, że podczas kolejnych wizyt w Park Hotel Diament Wrocław będzie Pani równie zadowolona z pobytu.