Park Hotel Diament Wrocław**** hotel logohotel logo

Reviewed: 7 months ago (01/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za najwyższą ocenę! Cieszymy się, że był Pan zadowolony z pobytu w naszym hotelu.
Zapraszamy ponownie!

Dyrektor Hotelu

Reviewed: 7 months ago (31/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Hotel bardzo ładny, wygodne łóżko, czysto, była herbata i kawa, telewizor działa, z minusów mała kołdra i dość cienka

Szanowna Pani,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że doceniła Pani nasz wystrój hotelu, wygodne łóżko i czystość.
Jednocześnie przepraszamy za niedogodności związane z rozmiarem i grubością kołdry.
Zapraszamy ponownie!

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 7 months ago (29/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Was good and I was happy there

Dear Madam,

Thank you for your kind feedback! We're delighted to hear that you enjoyed your stay with us.

With regards,

General Manager
Reviewed: 7 months ago (25/12/2024)

Sehr gut

Sehr geehrter Gast,

Vielen Dank für Ihre großartige Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie Ihren Aufenthalt bei uns in vollem Umfang genossen haben. Ihre positive Rückmeldung motiviert unser Team, weiterhin den bestmöglichen Service zu bieten. Wir würden uns freuen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen,

Alone
Reviewed: 7 months ago (23/12/2024)

Really good

Dear Guest,

Thank you very much for such a nice review! We are very happy to know that our hotel has fully met your expectations.
We hope to meet you again at Park Hotel Diament Wrocław.

Kind regards,
General Manager
Reviewed: 7 months ago (22/12/2024)
Date of experience: 12/2024

W telewizji coś jakiś czas ucieka sygnał, problem z wyłączeniem oświetlenia.

Szanowna Pani,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przepraszamy za niedogodności związane z przerwami w sygnale telewizji oraz trudnościami z wyłączeniem oświetlenia. Zgłoszone kwestie są dla nas bardzo ważne, dlatego niezwłocznie przekażemy je do naszego zespołu technicznego w celu ich dokładnego sprawdzenia i rozwiązania.
Cenimy sobie uwagi naszych Gości, gdyż pozwalają nam one podnosić jakość świadczonych usług. Jeśli jest coś, w czym jeszcze możemy pomóc, prosimy o bezpośredni kontakt.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 7 months ago (21/12/2024)
Date of experience: 11/2024

Było w porządku

Szanowny Panie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i zwrócenie naszej uwagi na tę kwestię. Bardzo nam przykro, że otrzymał Pan sprzeczne informacje podczas kontaktu telefonicznego. Zdecydowanie przeanalizujemy tę sytuację i zadbamy o dodatkowe szkolenie naszych pracowników recepcji, aby uniknąć podobnych nieporozumień w przyszłości.
Zależy nam, aby każdy Gość czuł się u nas w pełni poinformowany i zaopiekowany. Dziękujemy za wyrozumiałość i mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie wszystko przebiegnie bez zarzutu.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 7 months ago (20/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Dobra lokalizacja, zapewniony b.dobry standard, miła obsługa, b.dobre śniadania

Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za Pana opinię i miłe słowa! Cieszymy się, że wszystkie wskazane aspekty spełniły Pana oczekiwania.
Pana satysfakcja jest dla nas największą nagrodą i motywacją do dalszego podnoszenia jakości naszych usług.
Mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mieli przyjemność gościć Pana ponownie.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 7 months ago (20/12/2024)

Perfect

Dear Sir,

Thank you for sharing your review. We’re glad to know that you had a positive experience overall.
Your feedback is very important to us as it helps us improve and ensure we provide the best possible service to our guests.
We hope to have the pleasure of welcoming you back in the future and aim to make your next stay even better.

With regards,

General Manager
Reviewed: 7 months ago (18/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Moc pěkné ubytování, výborná snídaně i služby

Vážený hoste,

Děkujeme, že jste se podělil/a o svůj názor. Velmi nás těší, že jste ocenil/a naše ubytování, snídaně i poskytované služby.

Doufáme, že si při další návštěvě opět vyberete náš hotel. Uděláme vše pro to, aby váš pobyt byl stejně příjemný jako tentokrát!

S pozdravem,