Park Hotel Diament Wrocław**** hotel logohotel logo

Reviewed: 8 months ago (10/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Generalnie na krótki pobyt bardzo ok - czysto, smacznie. Jeśli ktoś potrzebuje noclegu w tej lokalizacji - hotel godny polecenia.

Szanowna Pani,

Dziękujemy za pozytywną opinię i docenienie naszego hotelu! Cieszymy się, że czystość oraz jakość posiłków spełniły Pani oczekiwania, a lokalizacja okazała się dogodna.
Będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie, jeśli zdecyduje się Pani na kolejny pobyt w okolicy.

Z pozdrowieniami,

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 8 months ago (10/12/2024)

Super

Szanowna Pani,

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię.
Serdecznie zapraszamy ponownie.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 8 months ago (06/12/2024)

Xxx

Szanowna Pani,

dziękujemy za super opinię i zapraszamy ponownie.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 8 months ago (06/12/2024)

pozytywne

Szanowny Panie,

dziękujemy za opinię. Wszystkie uwagi są dla nas cenne i pomagają nam się rozwijać. Zapraszamy ponownie – postaramy się, aby kolejny pobyt był jeszcze lepszy!

Alone
Reviewed: 8 months ago (04/12/2024)
Date of experience: 11/2024

Godny polecenia pobyt w hotelu!

Szanowny Panie,

dziękujemy za polecenie! Cieszymy się, że pobyt był udany. Zapraszamy ponownie!

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 8 months ago (04/12/2024)
Date of experience: 11/2024

Bardzo dobre, lepiej niż myślałem. Na żywo lepiej wyglada niż na stronach www.

Szanowny Panie,

dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że hotel pozytywnie Pana zaskoczył.
Zapraszamy ponownie – chętnie ugościmy Pana w przyszłości!

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 8 months ago (03/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Bardzo udany pobyt.Duże wygodne łóżko duża łazienka z wanną. Idealnie dobrane wyposażenie stylowo i luksusowo.

Szanowny Panie,

dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że pobyt spełnił Pana oczekiwania, a komfort łóżka, przestronna łazienka oraz stylowe wyposażenie przypadły Panu do gustu. Zapraszamy ponownie!

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 8 months ago (03/12/2024)
Date of experience: 12/2024

było naprawdę przyjemnie, jedyna uwaga to łączone łóżka, które w nocy się rozjeżdżały i tylko jeden żel do ciała dla dwóch osób, a 3 sztuki szamponu z odżywką

Szanowna Pani,

dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że pobyt był przyjemny. Przykro nam z powodu niedogodności związanych z łóżkami. Przekażemy te uwagi odpowiednim osobom, aby w przyszłości uniknąć takich sytuacji. Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pani ponownie!

Alone
Reviewed: 8 months ago (02/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Excellent modern facilities, very clean and comfortable and friendly and helpful staff.

Dear Sir,

Thank you for your wonderful feedback! We’re delighted to hear that you found our facilities modern, clean, and comfortable, and that our staff left a positive impression with their friendliness and helpfulness.

We hope to have the pleasure of welcoming you back soon!

Best regards,

General Manager
Reviewed: 8 months ago (01/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Rezerwacja dokonana 10 dni wcześniej, niestety w dniu przyjazdu do Wrocławia została odwołana, bez powodu,nikt nawet nie zadzwonił tylko wysłali maila. Nie polecam, a pracownicy w recepcji to jakieś nieporozumienie, zwłaszcza "niby" kierowniczka recepcji.Duzo podrozuje ale nigdzie nie spotkałam się z takim traktowaniem klienta.

Szanowna Pani,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że Państwa doświadczenie z naszym hotelem nie spełniło oczekiwań. Sytuacja z anulowaniem rezerwacji nie powinna mieć miejsca, a Pani uwagi dotyczące obsługi w recepcji są dla nas bardzo ważne. Zapewniamy, że podejmiemy odpowiednie kroki, aby zapobiec podobnym sytuacjom w przyszłości. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za zwrócenie uwagi na te kwestie.