Park Hotel Diament Wrocław**** hotel logohotel logo

Reviewed: 11 months ago (26/08/2024)
Date of experience: 08/2024

Hotel bardzo dobrze zlokalizowany. Duży parking. Przygotowany pokój spełnił wszystkie moje oczekiwania. Pokój przestronny, czysty. Śniadanie w formie bufetu. Bardzo duży wybór potraw i napojów. Na pewno hotel godny polecenia znajomym.

Szanowny Panie Grzegorzu,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się z nami opinią. Jesteśmy wzruszeni oraz bardzo szczęśliwi, że pobyt był udany oraz personel i każdy dział staną na wysokości zadania aby Pana pobyt zakończył się najwyższą oceną. Serdecznie zapraszamy Pana ponownie.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 11 months ago (26/08/2024)
Date of experience: 08/2024

Hotel godny polecenia, czysto, miła obsługa, pokój przestronny.

Szanowna Pani Moniko,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się z nami opinią. Jest nam niezmiernie miło, że personel przyczynił się do umilenia pobytu w naszym obiekcie. Cieszymy się, że czystość oraz standard wyposażenia pokoju nie zawiodły Pani. Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pani ponownie. Serdecznie zapraszamy.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 11 months ago (25/08/2024)
Date of experience: 08/2024

Było spoko ale bez szału. Remont Wam nie wyszedł.

Szanowny Panie Michale,

Serdecznie dziękujemy, że znalazł Pan czas na podzielenie się z nami opinią. Ogromnie się cieszymy, że personel staną na wysokości zadania i spełnił Pana oczekiwania. Miło nam, że docenił Pan lokalizację naszego hotelu która jednak jest oddalona od ścisłego centrum i zgiełku.
Bardzo przepraszamy za problemy z klimatyzacją, jesteśmy w trakcie rozwiązywania problemu. Za problem z kapiącą wodą z toalety bardzo przepraszamy, takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Mimo niedogodności głownie w kwestii technicznej liczymy, że da nam Pan jeszcze szanse i odwiedzi nasz hotel ponownie.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 11 months ago (25/08/2024)
Date of experience: 08/2024

Zdecydowanie polecam, nasz 5 wyjazd w tym roku i ten hotel był najlepszy patrząc po 4 gwiazdkach

Szanowny Panie Mateuszu,

Serdecznie dziękuję za podzielenie się z nami opinią. Jest nam niezmiernie miło widzieć jak goście do nas wracają, serdecznie dziękujemy za zaufanie. Jest nam niezmiernie miło widzieć, że spełniliśmy wszystkie oczekiwania w pożądanym stopniu. Serdecznie zapraszamy ponownie.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 11 months ago (24/08/2024)

Good

Dear Guest,

Thank you very much for such a nice review. We are so happy to know that our hotel has fully met your expectations.
We hope to meet you again in our hotel. We invite you again.

Kind regards,
Room Division Manager
Reviewed: 11 months ago (23/08/2024)
Date of experience: 08/2024

Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

Szanowna Pani Magdaleno,

Dziękujemy za podzielenie się z nami opinią, jest to dla nas bardzo ważne. Oczywiście przekażemy też Pani Lidii, że jej wkład w pracę i zaangażowanie zostały docenione. Bardzo nam miło, że śniadania przypadły Pani do gustu. Mamy nadzieję, że niebawem znów nas Pani odwiedzi.

Z poważaniem,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 11 months ago (21/08/2024)
Date of experience: 08/2024

Wrażenia z pobytu bardzo pozytywne, Zalety:
- położenie hotelu, - pokoje na światowym poziomie
- śniadanie wykwintne
Wad brak. Hotel będę polecał wszystkim jadącym do Wrocławia.

Szanowny Panie Tomaszu,

Serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę naszego hotelu. Nasz personel staje na wysokości zadania aby zapewnić Państwu profesjonalną obsługę cieszymy się, że nam się udało to osiągnąć. Miło nam, że śniadania umilały Panu poranki a pokoje świeżo po remoncie przypadły Panu do gustu. Serdecznie zapraszamy ponownie.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 12 months ago (02/08/2024)

Było ok

Szanowny Panie Michale,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami opinią na temat naszego hotelu. Cieszymy się, że ogólnie pobyt był udany. Widzę po ankiecie, że śniadania nie przypadły Panu do gustu, chętnie dowiem się co moglibyśmy poprawić dlatego bardzo proszę o maila na adres jteleszko@hotelediament.pl. Zależy nam aby każdy pobyt był udany w 100%. Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan w przyszłości.

Kierownik Pionu Hotelowego.
Reviewed: 12 months ago (31/07/2024)

xx

Dear Guest,

Thank you very much for your feedback. Our team strives to provide a great experience for all our guests and we are pleased that we have achieved this. It is important to us that guests feel comfortable in our hotel, so your feedback is very valuable to us. Thank you again for taking the time to share your experience with us .We hope that you will use our hotel again soon.

Best regards,
Roon Division Manager
Reviewed: 1 year ago (29/07/2024)

Very good as usual

Dear Guest,

Thank you so much for your opinion. We truly strive to provide all of our guests with a comfortable and enjoyable stay, and your feedback is proof that we have achieved that. We hope that next time you visit us, we can make your stay even better. Thanks again for taking the time to share your experience.
We hope we will meet again in the future.

Best regards,
Room Division Manager