Park Hotel Diament Wrocław**** hotel logohotel logo

Reviewed: 1 year ago (21/06/2024)

Czysto i elegancko.

Szanowny Panie Kamilu,

Bardzo dziękujemy za wystawienie opinii. Cieszymy się, że pokój był cichy i czysty. Nasz zespół stara się zapewnić wspaniałe wrażenia wszystkim naszym gościom i cieszymy się, że udało nam się to osiągnąć. Ważne jest dla nas, aby goście czuli się komfortowo w naszym hotelu. Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami - to bardzo pomocne. Mamy nadzieję, że wkrótce znów skorzysta Pan z naszego hotelu.

Z poważaniem,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 1 year ago (19/06/2024)

thank you

Dear Guest,

Thank you very much for leaving your opinion. We are glad that the room was quiet and clean and that you liked the breakfast. Our team strives to provide a great experience for all of our guests and we are delighted that we have achieved this. It is important to us that guests feel comfortable in our hotel, so your opinion is very valuable to us. Thank you again for taking the time to share your experiences with us - it's very helpful. We hope that you will use our hotel again soon.

Best regards,
Room Division Manager
Reviewed: 1 year ago (17/06/2024)

Szanowny Panie Mariuszu,

Bardzo dziękuje za podzielenie się z nami opinią na temat naszego hotelu. Bardzo nam przykro, że nie udało nam się spełnić Pana oczekiwań w 100%.
Widzę po ankiecie, że tutaj dział recepcji głównie wpłyną na obniżenie Pana zadowolenia. Bardzo bym prosiła o dokładne informacje co się wydarzyło na adres mailowy: jteleszko@hotelediament.pl. abyśmy mogli zainterweniować i poprawić jakość obsługi. Mamy nadzieję, że Pan do nas jeszcze wróci i da nam szansę.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 1 year ago (17/06/2024)

OK

Szanowny Panie Adamie,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się z nami opinią na temat naszego hotelu. Najwyższa opinia zawsze cieszy najbardziej, dlatego mam nadzieję, że gdy odwiedzi nas Pan ponownie Pana pobyt będzie jeszcze lepszy. Serdecznie zapraszamy.

Very positive

Dear Guest,

Thank you very much for such a nice review. We are so happy to know that our hotel has fully met your expectations.
We hope to meet you again in our hotel.

Kind regards,
Room Division Manager

Miła uśmiechnięta obsługa. Dziękuję za super apartament 👍😊
Duży wybór na śniadanie i przystępne cenowo zestawy obiadowe do wyboru.
Polecam, warto skorzystać z tego hotelu

Szanowny Panie Michale,

Na wstępie chciałabym podziękować za tak miłą recenzję na temat pobytu u nas w hotelu. Przekażemy wszystkie informacje do kierownika recepcji oraz personelu. Ciężko opisać słowami, jak jesteśmy wzruszeni tą opinia. Mamy nadzieję, że jeszcze Pan nas odwiedzi i będziemy mogli uczynić Pana pobyt jeszcze lepszym.

Z poważeniem
Date of experience: 06/2024

Hotel miło mnie zaskoczył, warty polecenia. Mam wrażenie że nie działała klimatyzacja i to jedyna uwaga.

Szanowny Panie Radosławie,

Bardzo dziękujemy za wystawienie najwyższej opinii na temat naszego hotelu. Cieszymy się, że czystość pokoju spełnił Pana oczekiwania, a wyposażenie pokoju wpłynęło pozytywnie na komfort i jakość wypoczynku. Uwagi związane z klimatyzacją niezwłocznie zostaną przekazane do Działu Technicznego. Liczymy, że niebawem znów Pan nas odwiedzi.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 1 year ago (14/06/2024)
Date of experience: 06/2024

przyjemny pobyt, spokojna noc :)

Szanowna Pani Magdaleno,

Bardzo dziękujemy za bardzo wysoką opinię naszego hotelu. Cieszymy się, że pobyt był przyjemny a noc była spokojna co mamy nadzieje pozwoliło Pani wypocząć. Sugestie związane z osobami z celiakią z pewnością zostaną przekazane do kierownika gastronomii. Każda sugestia jest dla nas zawsze bardzo pomocna za co bardzo dziękujemy. Mamy nadzieję, że niebawem znowu nas Pani odwiedzi.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 1 year ago (09/06/2024)

Super

Szanowny Panie Jacku,

Bardzo dziękuję za wystawienie takiej wysokiej opinii na temat naszego hotelu. Jest to dla nas największe wyróżnienie, że spełniliśmy wszystkie Pana oczekiwania. Liczymy, że odwiedzi nas Pan ponownie już wkrótce.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 1 year ago (09/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Prawie rok wcześniej rezerwowałam pobyt, po przyjeździe do hotelu okazało się, że nie ma pokoji, i nikt nie raczył do mnie zadzwonić, napisać maila żeby mnie powiadomić

Szanowna Pani Elżbieto,

Na wstępie bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Niemniej chcielibyśmy wyjaśnić, że w tym przypadku problem wystąpił po stronie technologii. W wyniku błędu systemu sprzedano niedostępne pokoje. Sytuacja ta miała charakter incydentalny.
Ze strony hotelu dokonaliśmy wszelkich starań aby mimo kryzysowej sytuacji jak najszybciej relokować Państwa do hotelu o takim samym standardzie, w przystępnej lokalizacji. W ramach zadośćuczynienia pokryliśmy koszt zakwaterowania Pani w pokoju o podwyższonym standardzie.
Bardzo przepraszamy jeszcze raz za wystąpienie niedogodności. Mimo wszystko mamy nadzieję, że dadzą nam Państwo jeszcze jedną szansę i jeszcze kiedyś do nas wrócą.