Park Hotel Diament Wrocław**** hotel logohotel logo

Alone
Reviewed: 2 years ago (30/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Pozytywne, ale fatalnie działające WI-FI nie ułatwiało pracy i nie tylko.

Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za tak dobrą ocenę Park Hotel Diament Wrocław. Cieszymy się, że nasz hotel spełnił Pańskie oczekiwania. Wciąż pracujemy nad udoskonaleniem naszych usług dlatego każda uwaga jest dla nas cenna.

Kierownik recepcji
Reviewed: 2 years ago (29/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Hotel sam w sobie jak najbardziej.
Ale z kierownictwem już nie.
Dlatego nigdy już nie dokonam rezerwacji w tym hotelu.
Szanowna Pani Kierownik ma problem pójść klientowi na rękę,bo to klient popełnienia błąd a to nie jest w ich obowiązku żeby poprawić fakturę..taką informację otrzymałem bo ciężkich rozmowach.

Nocowałem w tym hotelu kilka razy i nigdy nie było problemu, dopóki nie poczekałem jak to Pani ujęła 2min na fakturę żeby ją sprawdzić tylko uciekłem od razu do pokoju..

Masakra, dbanie o klienta.

Nie polecam.

Reviewed: 2 years ago (28/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Hotel duży i przestronny, obiekt wymaga jednak odnowienia i remontu, dobra lokalizacja dla przemysłu, na krótkie pobyty służbowe jak najbardziej.

Szanowny Panie,

Dziękujemy za ocenę Park Hotel Diament Wrocław. Cieszymy się, że pobyt w naszym obiekcie pozostawił miłe wrażenie i skłonił Pana do pozostawienia pozytywnej opinii.

Date of experience: 07/2023

Łazienka wymaga remontu - umywalka, glazura w kabinie prysznicowej. Poza tym przydałby się nowszy telewizor - obsługa tego, który jest (z oddzielnym dekoderem) jest skomplikowana i nie działa to najlepiej

Alone

Szanowna Pani,

Dziękujemy za ocenę Park Hotel Diament Wrocław. Cieszymy się, że pobyt w naszym obiekcie pozostawił miłe wrażenie i skłonił Panią do pozostawienia pozytywnej opinii.

The worse night ever

Dear Sir,
We greatly appreciate your feedback. We are very sorry that we did not live up to your expectations.

Front Office Manager
Reviewed: 2 years ago (24/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Very nice hotel with exceptional breakfast!

Dear Guest,

Thank you very much for such a nice review. We are so happy to know that our hotel has fully met your expectations.
We hope to meet you again at Park Hotel Diament Wrocław.

Front Office Manager
Reviewed: 2 years ago (23/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Fatalne nie dość że hałas remontu to jeszcze o 2.30 alarm przeciwpożarowy którego nie umieli wyłączyć i była ewakuacja wygląd pokoi fatalny za 4 gwiazdki wymagałem czegoś więcej cena wgl nie adekwatna za wyzona ogólnie nie polece nikomu

Reviewed: 2 years ago (21/07/2023)

średnio

Szanowny Panie,

Dziękujemy za ocenę. Przykro nam, że w pełni nie sprostaliśmy oczekiwaniom.
Byłabym wdzięczna za informację co spowodowało o takim odbiorze naszego hotelu.

Kierownik recepcji
Reviewed: 2 years ago (20/07/2023)
Date of experience: 07/2023

hotel in a quiet location a short distance from shopping centres and the city centre. Perfect restaurant with tasty and rich breakfast and delicious food to order for dinner. Large outdoor car park included in the price of the hotel. Clean and cosy rooms.

Dear Guest,

Thank you very much for your review. Every opinion of our Guest is very important for us.
We hope to meet you again at Park Hotel Diament Wrocław.