Park Hotel Diament Wrocław**** hotel logohotel logo

Reviewed: 3 years ago (05/06/2023)
Date of experience: 06/2023

Solidny hotel, ogólnie nie ma się do czego przyczepić. Bardzo fajne miejsce na podróż biznesową.

Szanowny Panie,

Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu pozostawił miłe wspomnienia i skłonił do pozostawienia tak dobrej oceny.
W najbliższym czasie planujemy wymianę całego systemu telewizyjnego w Hotelu i mamy nadzieję, że spełni wszystkie wymagania naszych Gości.
Mamy nadzieję na kolejne spotkanie w przyszłości.
Serdecznie zapraszamy do Park Hotel Diament Wrocław.
Zespół Park Hotelu Diament Wrocław
Reviewed: 3 years ago (04/06/2023)

ok

Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za tak dobrą ocenę Park Hotel Diament Wrocław. Cieszymy się, że nasz hotel spełnił Pańskie oczekiwania.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 3 years ago (04/06/2023)

Pomysly - do poprawy:
Złączone materace w przypadku większego łóżka są niezbyt wygodne. Zdecydowanie lepszy byłby jeden duzy materac.
Brak wymiany wody butelkowanej w przypadku pobytu dłuższego niż jedna noc.
Brak świeżo wyciskanego soku - nie jest to niezbędne ale przy hotelu 4gwiazdki byłoby miłym akcentem.
Średniej jakości sery żółte.
Generalnie bufet raczej na poziomie 3 a nie czterech gwiazdek.
Pozdrawiam i powodzenia 😊

Szanowny Panie Sławomirze,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami.
Cieszymy się, że docenił Pan jakość pracy naszego Personelu.
Rozumiemy, że bufet nie spełnił Pana oczekiwań na co na pewno zwrócimy uwagę, aby poziom asorytmentu na śniadaniach był na jak najwyższym poziomie.
Pragnę Pana poinformować, iż w bieżącym roku planujemy modernizację hotelu. Mamy zatem nadzieję, że przy ewentualnej kolejnej wizycie wrażenia z pobytu będą dużo lepsze.

Date of experience: 06/2023

Bardzo dobre, obszerny parking dla gości, świetna lokalizacja dla służbowego wyjazdu

Szanowna Pani,

Bardzo dziękujemy za tak dobrą ocenę Park Hotel Diament Wrocław. Cieszymy się, że nasz hotel spełnił Pani oczekiwania.
Date of experience: 06/2023

Czysty i bardzo przyjemny pokój.

Drogi PanieTomaszu,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę pobytu w Park Hotelu Diament Wrocław.
Cieszymy się, że Pana pokój był zarówno czysty, jak i przyjemny.
W naszym hotelu dokładamy wszelkich starań, aby wszyscy nasi goście czuli się komfortowo i zadbani w swoim pokoju. Rozumiemy, że komfort gości jest najważniejszy i cieszymy się, że mogliśmy zapewnić pokój, który spełnił wszystkie Pana potrzeby.

Mamy nadzieję na ponowne spotkanie w przyszłości.

Date of experience: 06/2023

Jak zawsze jestem zadowolona z pobytu. Jedyne co moglibyście zmienić, to system telewizyjny, który po prostu nie działa. Nie da się przełączać kanałów, nawet włączenie tv i nadajnika wg instrukcji, nie zadziałało. I to niestety nie pierwszy mój taki przypadek.

Szanowna Pani,

Mamy nadzieję na kolejne spotkanie w przyszłości.
Serdecznie zapraszamy do Park Hotel Diament Wrocław.
Zespół Park Hotelu Diament Wrocław
Reviewed: 3 years ago (01/06/2023)
Date of experience: 05/2023

Czysty, duży pokój. Świetna obsługa zarówno recepcji jak i restauracji. Śniadanka pyszne, niestety potrawy z restauracji dość odbiegające od mojego gustu.

Zespół Park Hotelu Diament Wrocław
Reviewed: 3 years ago (31/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Niestety nie był to udany wyjazd, zarezerwowaliśmy pokój dwuosobowy, a został on przygotowany tylko dla jednej osoby. Do końca pobytu musieliśmy się upominać o dostarczenie wody, pościeli, ręczników i kosmetyków.

Reviewed: 3 years ago (30/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Super Hotel . Parkplatz gratis.

Dear Guest,

Thank you very much for your review. Every opinion of our Guest is very important for us.
We hope to meet you again at Park Hotel Diament Wrocław.

Kind regards,
General Manager
Reviewed: 3 years ago (30/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Sehr gutes Hotel ruhige Lage . Sehr gute Anbindung an den örtlichen Nahverkehr. Sehr gutes preis Leistungsverhältnis.

Dear Guest,

Thank you very much for such a nice review. We are so happy to know that our hotel has fully met your expectations.
We hope to meet you again at Park Hotel Diament Wrocław.

Kind regards,
General Manager