Park Hotel Diament Wrocław**** hotel logohotel logo

Reviewed: 3 years ago (30/05/2023)

It was great

Dear Sir,
Thank you for your feedback on Park Hotel Diament Wrocław following your recent stay with us. I am happy to hear that our hotel has met your expectations. We do all we can to provide our customers with the best service and it always makes our day when a customer appreciates it.

I hope to meet you again here. It will be a great pleasure for us.
Kind regards,

General Manager
Reviewed: 3 years ago (30/05/2023)

Pozytywne

Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za tak dobrą ocenę Park Hotel Diament Wrocław. Cieszymy się, że nasz hotel spełnił Pańskie oczekiwania.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 3 years ago (26/05/2023)
Date of experience: 05/2023

like an old 4 stars hotel that should be 3 stars... noisy ventilation even in off position, just one towel, broken/no soap holder in the shower and broken toilet seat, unfriendly reception staff

Dear Sir,

Thank you for your opinion about Park Hotel Diament Wrocław.
We are really sorry that we did not fully meet your expectations. Please be informed that this year we are going to renew our facility so I truly hope that your next stay would be much more comfortable.

Kind regards,
General Manager
Alone
Reviewed: 3 years ago (24/05/2023)

Bardzo zadowolona.

Szanowna Pani,

Bardzo dziękujemy za tak dobrą ocenę Park Hotel Diament Wrocław. Cieszymy się, że nasz hotel spełnił Pani oczekiwania.

Alone
Reviewed: 3 years ago (24/05/2023)

zzz

Szanowny Panie,

Dziękujemy za ocenę. Przykro nam, że w pełni nie sprostaliśmy Pańskim oczekiwaniom.
Byłabym wdzięczna za informację co spowodowało o takim odbiorze naszego hotelu.

Date of experience: 05/2023

hotel dobry na jedną noc, góra dwie

Szanowna Pani,

Dziękujemy za przesłaną recenzję.
Staramy się, aby pobyt każdego Gościa był u nas komfortowy, dlatego zależy nam na poznaniu wszystkich uwag, które zdecydowały o takim odbiorze obiektu.
Wszelkie wskazówki naszych Gości bierzemy pod uwagę przy wprowadzaniu ulepszeń w przyszłości.

Pokoje zadbane, miła obsługa

Bardzo dobre

Szanowny Panie,
Dziękujemy za opinię na temat Park Hotel Diament Wrocław. Cieszymy się, że podobał się Panu pobyt u nas. Dążymy do zapewnienia wysokiej jakości usług i zapewnienia naszym Gościom jak najlepszych wrażeń. Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią.

J

Szanowny Panie,
Dziękujemy za poświęcenie czasu i pozostawienie opinii na temat Park Hotel Diament Wrocław.
Mamy nadzieję na kolejne spotkanie w przyszłości. Serdecznie zapraszamy.

Date of experience: 05/2023

Hotel bardzo schludny wart polecenia

Szanowny Panie,
Dziękujemy za miłą recenzję naszego hotelu. Doceniamy Pańską rekomendację. W Park Hotel Diament Wrocław staramy się stworzyć komfortowe środowisko dla naszych Gości, a Pańska opinia daje nam pewność, że właśnie to robimy. Mamy nadzieję, że rozważy Pan ponowny pobyt u nas w przyszłości. Serdecznie zapraszamy.