Park Hotel Diament Wroclaw**** hotel logohotel logo

Reviewed: 3 months ago (09/02/2025)

Clean and nice

Dear Sir,

Thank you vert much for your feedback.
We look forward to welcoming you again.

General Manager
Reviewed: 3 months ago (06/02/2025)

Szanowna Pani,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią na temat naszego hotelu.
Z przyjemnością zapraszamy ponownie.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 3 months ago (05/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Gym was closed, no alternative offered

Dear Sir,

Thank you for sharing your feedback. We are sorry to hear that your experience did not meet your expectations, especially regarding the service at the reception. Please be assured that your comments have been forwarded to the relevant team to improve the quality of our service. We strive for complete guest satisfaction, and we will work on improving this aspect. We hope to have the opportunity to welcome you back in the future.

General Manager
Reviewed: 3 months ago (03/02/2025)

Polecam

Szanowny Panie,

Serdecznie dziękujemy za wysoką ocenę. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy nad podnoszeniem jakości naszych usług. Cieszymy się, że mogliśmy gościć Pana w naszym obiekcie.
Jednocześnie dziękujemy za uwagi dotyczące śniadań. Z pewnością pochylimy się nad tą kwestią, aby jeszcze lepiej odpowiadać na oczekiwania naszych gości. Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie będziemy mogli zaprezentować udoskonalenia, które spełnią Pana oczekiwania.

Zapraszamy ponownie i życzymy wszystkiego dobrego!

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 3 months ago (01/02/2025)
Date of experience: 01/2025

przyjemna atmosfera i trafiony wystrój pokoju

Szanowny Panie,

Serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą opinię i maksymalną ocenę. Cieszymy się, że docenił Pan atmosferę oraz wystrój pokoju.
Pańskie słowa są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 3 months ago (31/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Ogólnie? OK, ale gdyby ktoś zapytał mnie o to 10 lat temu - powiedziałabym że wtedy było super. Jako stały gość mam wrażenie, że działalność nie idzie w dobrym kierunku. Ceny rosną nieadekwatnie do jakości. Dziwi mnie też pseudo oszczędnościowa polityka - zostaw ręczniki na wieszaku to ich niewymienimy, zostaw na podłodze - wymienimy. Szkoda że w trakcie 3 dyniowego pobytu każdego dnia były wymieniane ręczniki, mimo że wisiały na wieszaku. W poniedziałek było śniadanie serwowane, dzień wcześniej zaznaczyłam na karcie co chciałabym zjeść. W myśli polityki nałóż mniej przyjdz po dokładkę, sądziłam że i w tym przypadku tak będzie. Ale nie - porcja na jedną osobę która spokojnie wystarczy na 2-3 osoby, w zależności od apetytu. A wystarczyło nałożyc mniej i powiedzieć, gdyby miała pani ochotę na coś jeszcze, proszę dać znać... Bo chyba nikt nie biegl by do Lidla po np. jajka?
Coś szwankuje, trochę przerost formy nad treścią.
Życzę powrotu na dobre tory!

Szanowna Pani,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią. Szczególnie cenimy sobie uwagi od stałych gości, ponieważ pomagają nam dostrzec obszary wymagające poprawy. Przykro nam, że Pani ostatni pobyt nie spełnił oczekiwań, zwłaszcza w porównaniu do wcześniejszych doświadczeń.

Zwrócimy szczególną uwagę na kwestię wymiany ręczników, ponieważ rzeczywiście powinno to odbywać się zgodnie z zasadami polityki ekologicznej, którą stosujemy. Przepraszamy za niedopatrzenie i postaramy się wyeliminować takie sytuacje w przyszłości.

Dziękujemy również za uwagi dotyczące śniadań. Zależy nam na ograniczaniu marnowania żywności, dlatego Pani spostrzeżenia są dla nas bardzo cenne. Przekażemy je do odpowiedniego zespołu, aby dostosować porcje do indywidualnych potrzeb gości.

Mamy nadzieję, że mimo obecnych odczuć zdecyduje się Pani odwiedzić nas ponownie. Dołożymy wszelkich starań, aby przywrócić Pani satysfakcję z pobytu.

Alone
Reviewed: 3 months ago (31/01/2025)

Szanowny Panie,

Serdecznie dziękujemy za pozytywną ocenę naszego hotelu. Cieszymy się, że Pana pobyt spełnił oczekiwania, a Pana satysfakcja jest dla nas największą nagrodą.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 3 months ago (30/01/2025)

Pozytywnie

Szanowny Panie,

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że Pana pobyt w naszym hotelu był udany i spełnił oczekiwania. To dla nas ogromna motywacja do dalszego doskonalenia naszych usług.

Zapraszamy serdecznie!

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 3 months ago (29/01/2025)
Date of experience: 01/2025

super spędzony czas , w tym możliwość korzystania z sauny

Szanowna Pani,

Serdecznie dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że spędziła Pani miły czas w naszym hotelu. To dla nas ogromna radość, gdy nasi goście są zadowoleni z pobytu.

Mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mieli przyjemność gościć Panią ponownie.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 3 months ago (28/01/2025)
Date of experience: 01/2025

This is my second time staying is this hotel. I liked everything.

Dear Sir,

Thank you so much for your kind feedback! We are delighted to hear that you enjoyed your second stay with us. It’s always a pleasure to welcome returning guests.
We look forward to hosting you again soon for another wonderful experience!