Park Hotel Diament Wrocław**** hotel logohotel logo

Reviewed: 3 years ago (18/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Wszystko w najlepszym porządku poza sprawnością telewizora, kłopotów z jego obsługą i ograniczonej do minimum ilości programów.

Szanowny Panie,

Dziękujemy za opinię na temat pobytu w Park Hotel Diament Wrocław. Cieszymy się, że pomimo wspomnianych niedogodności pobyt w naszym hotelu pozostawił miłe wrażenie i skłonił Pana do pozytywnej oceny naszych usług. Z przyjemnością informuję, iż jeszcze w bieżącym roku planujemy wymianę systemu telewizyjnego. Mamy zatem nadzieję, że przy ewentualnej kolejnej wizycie wrażenia z pobytu będą dużo lepsze.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 3 years ago (17/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Przyjemny i czysty Hotel z przemiłą obsługą.

Szanowny Panie,

Cieszymy się, że mieliśmy okazję powitać Pana w Park Hotel Diament Wrocław. Ze szczególnym zadowoleniem przyjęliśmy informację o tym, że obsługa stanęła na wysokości zadania i przyczyniła się do tak dobrej oceny obiektu. Bardzo dziękujemy i serdecznie zapraszamy w przyszłości.

Alone
Reviewed: 3 years ago (16/05/2023)

Great

Dear Guest,

Thank you very much for your review. Every opinion of our Guest is very important for us.
We hope to meet you again at Park Hotel Diament Wrocław.

Kind regards,
General Manager
Reviewed: 3 years ago (12/05/2023)

Wszystko było b.dobrze.

Szanowna Pani,

Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu pozostawił miłe wspomnienia i skłonił do pozostawienia tak dobrej oceny. Mamy nadzieję na kolejne spotkanie w przyszłości.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 3 years ago (12/05/2023)

It was great

Dear Guest,

Thank you very much for such a lovely review. It is our job to make every important aspect of our Guests experience better and better every day.
We hope to meet you again at Park Hotel Diament Wrocław.

Kind regards,
General Manager
Reviewed: 3 years ago (11/05/2023)

oceniam bardzo pozytywnie

Szanowny Panie,

Cieszymy się, że mieliśmy okazję powitać Pana w Park Hotel Diament Wrocław.
Jest nam niezmiernie miło, że w pełni sprostaliśmy Pańskim oczekiwaniom. Bardzo dziękujemy za pozostawioną opinię.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 3 years ago (10/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu

Date of experience: 05/2023

Pokój czysty, obsługa bardzo miła, pyszne śniadania

Date of experience: 03/2023

pozytywne

Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za tak dobrą ocenę Park Hotel Diament Wrocław. Cieszymy się, że nasz hotel spełnił Pańskie oczekiwania.
Mamy nadzieję na ponowne spotkanie w przyszłości. Serdecznie zapraszamy.

Date of experience: 05/2023

Jak na hotel czterogwiazdkowy spodziewałam się czegoś dużo lepszego, jestem zawiedziona. Przy wjeździe na parking nie ma żadnych informacji o tym, że parking jest dodatkowo płatny, dowiedzieliśmy się przy zameldowaniu o tym, czyli w momencie gdy i tak musieliśmy już wjechać na ten teren. Specjalnie pisałam do hotelu przed wizytą z prośbą o podwójne łóżko, a zastaliśmy dwa niewygodne, pojedyncze złączone obok siebie, które się rozsuwały. Pokój również nie był przygotowany dla dwóch osób, był tylko jeden ręcznik do twarzy, jeden duży ręcznik, suszarka bardzo słabo suszyła, jeden zestaw malutkich kosmetyków dla dwóch osób na dwie doby to również trochę niewystarczająco. Na recepcji nie dostaliśmy również żadnej o możliwości skorzystania z sauny czy siłowni, a skoro jest to dostępne w cenie to powinna być o tym informacja.