Park Hotel Diament Wrocław**** hotel logohotel logo

Reviewed: 4 months ago (11/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Bardzo fajny hotel wart polecenia

Drogi Panie Adamie,

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie tak pozytywnej opinii oraz przyznanie maksymalnych ocen wszystkim kluczowym aspektom pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezwykle miło, że zarówno standard obiektu, jak i pomocność naszego personelu, czystość pokoju oraz obsługa recepcji i restauracji spotkały się z Pana uznaniem. To dla nas sygnał, że starania całego zespołu przynoszą oczekiwane efekty, a atmosfera panująca w hotelu sprzyja udanemu wypoczynkowi.

Cieszymy się również, że spełniliśmy Pana oczekiwania pod kątem śniadania, jakości serwowanych dań oraz sprawności obsługi na każdym etapie wizyty. Pańska rekomendacja jest dla nas największym wyróżnieniem i najlepszą motywacją do dalszej pracy na wysokim poziomie.

Mamy nadzieję, że przy kolejnych odwiedzinach we Wrocławiu ponownie wybierze Pan Park Hotel Diament Wrocław, a każde doświadczenie będzie równie satysfakcjonujące.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 4 months ago (10/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Bardzo podobał mi się pokój, wszystkie urządzenia sprawne

Drogi Panie Piotrze,

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie tak wysokiej oceny i szczegółowej opinii na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezmiernie miło, że pokój spełnił Pana oczekiwania, a wszystkie urządzenia w pokoju działały bez zarzutu. To dla nas znak, że starania całego zespołu w zakresie przygotowania pokoi oraz ich czystości zostały dostrzeżone i docenione.

Doceniamy także pozytywne słowa na temat profesjonalizmu i uprzejmości personelu, zarówno służby pięter, jak i recepcji oraz restauracji. Satysfakcja Gości jest dla nas największą motywacją do dalszego dbania o wysoki standard każdego elementu pobytu.

Dziękujemy również za docenienie bufetu śniadaniowego i dań restauracyjnych. Pana zadowolenie to dla nas ogromna satysfakcja i ważny sygnał, że obrany przez nas kierunek jest słuszny.

Mamy nadzieję, że każda kolejna wizyta w Park Hotel Diament Wrocław przyniesie Panu równie pozytywne doświadczenia.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 4 months ago (09/08/2025)

Wszystko super

Droga Pani Dario,

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz najwyższe oceny w większości kluczowych aspektów pobytu.

Jest nam bardzo miło, że zarówno czystość pokoju, sprawna obsługa na recepcji, jak i proces meldowania oraz wymeldowania spełniły Pani oczekiwania. Doceniamy także, że pomocność personelu, poziom techniczny pokoju oraz obsługa restauracji przyczyniły się do komfortowego pobytu.

Dziękujemy również za wysoką ocenę jakości podawanych dań oraz bufetu śniadaniowego – takie sygnały są dla nas motywacją do dalszego dbania o standard świadczonych usług.

Mamy nadzieję, że każda kolejna wizyta w Park Hotel Diament Wrocław będzie dla Pani równie satysfakcjonująca i pełna pozytywnych wrażeń.

Alone
Reviewed: 4 months ago (09/08/2025)

Miejsce godne polecenia

Drogi Panie Dawidzie,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz przyznanie nam maksymalnych ocen we wszystkich kluczowych kategoriach pobytu.

Jest nam niezwykle miło, że uznał Pan nasz hotel za miejsce warte polecenia. Tym bardziej cieszy nas, że docenił Pan zarówno przygotowanie pokoju, jego czystość oraz sprawność techniczną, jak i wysoki poziom obsługi zarówno ze strony recepcji, jak i służby pięter.

Taka rekomendacja jest dla nas wyjątkowo budująca i stanowi najlepszą motywację do dalszego dbania o najwyższy standard usług.

Mamy nadzieję, że podczas kolejnego pobytu w Park Hotel Diament Wrocław również będzie Pan w pełni usatysfakcjonowany.

Alone
Reviewed: 4 months ago (08/08/2025)

Bardzo przytulne pokoje. Warto by dodać Smart tv

Drogi Panie Remigiuszu,

Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią oraz za przyznanie nam maksymalnych ocen we wszystkich kluczowych kategoriach pobytu.

Cieszymy się, że przytulność pokoi oraz wysoki standard czystości, obsługi recepcji i pracy personelu spełniły Pańskie oczekiwania i przyczyniły się do udanego pobytu w naszym hotelu. Miło nam, że zarówno proces meldowania, jak i wymeldowywania przebiegły sprawnie, a pokój był przygotowany w pełni pod kątem technicznym.

Dziękujemy także za sugestię dotyczącą dodania Smart TV do wyposażenia pokoi. Każda taka propozycja jest dla nas bardzo cenna - staramy się stale dostosowywać ofertę do oczekiwań naszych Gości i z uwagą przyjmujemy wszelkie inspiracje związane z komfortem pobytu.

Mamy nadzieję, że kolejne wizyty w Park Hotel Diament Wrocław będą dla Pana równie przyjemne i satysfakcjonujące.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 4 months ago (08/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Preis-Leistung einfach sehr gut, vielen Dank

Sehr geehrter Herr Mitzkat,

Vielen Dank für Ihr äußerst positives Feedback und die großzügigen Bewertungen nach Ihrem Aufenthalt bei uns.

Wir freuen uns, dass Sie das Preis-Leistungs-Verhältnis besonders gut fanden und unser Housekeeping-, Rezeptions- und Restaurantpersonal Ihre Erwartungen voll erfüllt hat.

Ihre Komplimente für das vielfältige Frühstücksangebot und dessen Qualität sowie das Engagement und die Freundlichkeit unserer Mitarbeiter sind für uns eine große Motivation, dieses Serviceniveau beizubehalten.

Wir freuen uns über Ihre Weiterempfehlung und würden uns freuen, Sie bei Ihrem nächsten Aufenthalt in Breslau wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen

Hoteldirektor
Reviewed: 4 months ago (07/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Ogólnie dobre wrażenia. Hotel ma już swoje lata, ale cena jest adekwatna do jakości.

Szanowny Panie Marcinie,

Bardzo dziękujemy za wyczerpującą opinię oraz ocenę wielu aspektów pobytu w naszym hotelu.

Cieszy nas, że docenił Pan czystość przygotowanego pokoju, a także zaangażowanie i uprzejmość personelu, zarówno na recepcji, jak i w restauracji. Jest nam szczególnie miło, że zwrócił Pan uwagę na wysokie standardy higieny oraz sprawny proces zameldowania i wymeldowania.

Jednocześnie jest nam przykro z powodu problemów technicznych, które napotkał Pan w pokoju, w szczególności dotyczących klimatyzacji i spłuczki w toalecie. Rozumiemy, jak duże znaczenie dla komfortu ma sprawność tych urządzeń, zwłaszcza gdy są jednym z głównych kryteriów wyboru hotelu. Dziękujemy za docenienie gotowości personelu do znalezienia rozwiązania - Pańska szczerość i wyrozumiałość są dla nas bardzo ważne.

Doceniamy także Pana sugestie dotyczące oferty restauracyjnej - wszelkie uwagi dotyczące wielkości porcji i smaku serwowanych dań pozwolą nam lepiej dostosować menu do oczekiwań naszych Gości.

Dziękujemy za poświęcony czas i podzielenie się szczegółami swojej wizyty, które stanowią dla nas cenną inspirację do dalszego doskonalenia usług.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 5 months ago (31/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Bardzo przyjemny obiekt, czysty, spokojny o wysokim standardzie.

Szanowny Panie Przemysławie,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz wysoką ocenę pobytu w naszym hotelu.

Cieszy nas, że czystość, standard oraz atmosfera obiektu spełniły Pana oczekiwania i pozwoliły na przyjemny wypoczynek w spokojnych warunkach.

Dziękujemy również za pozytywne wskazania dotyczące jakości obsługi recepcji oraz sprawności procesu meldowania i wymeldowania. Doceniamy, że zgłoszona kwestia związana z pilotem została skutecznie rozwiązana - satysfakcja naszych gości jest dla nas priorytetem i każda taka informacja stanowi cenną motywację do dalszego doskonalenia naszych usług.

Mamy nadzieję, że podczas kolejnych wizyt w Park Hotel Diament Wrocław również będzie Pan w pełni zadowolony ze swojego pobytu.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 5 months ago (30/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Przyzwoicie. W porządku jakość w stosunku do ceny- hotel super !
Śniadanie, średnia jakość w stosunku do ceny, mały wybór, panie za szybko przed 10 zamykają.

Droga Pani,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją szczegółową opinią oraz za wysokie oceny, zwłaszcza w zakresie czystości pokoju, komfortu pobytu oraz jakości obsługi na recepcji. Cieszy nas, że funkcjonalne wyposażenie pokoju i łazienki spełniło Pani oczekiwania, a sympatyczny personel recepcji umilił pobyt.

Doceniamy również Pani uwagi dotyczące oferty śniadaniowej. Rozumiemy, jak ważna jest różnorodność produktów, szczególnie jeśli chodzi o opcje wegańskie, oraz odpowiednie dostosowanie jakości i wyboru do ceny. Dziękujemy też za zwrócenie uwagi na czas zamknięcia sali śniadaniowej przed godziną 10 – takie spostrzeżenia są dla nas inspiracją do dalszej poprawy.

Pani opinia jest dla nas bardzo cenna i daje motywację do nieustannego podnoszenia standardu usług, aby pobyt w naszym hotelu był jak najbardziej satysfakcjonujący pod każdym względem.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 5 months ago (29/07/2025)

Bardzo dobrze

Droga Pani Justyno,

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie tak pozytywnej opinii oraz za wysokie oceny przyznane poszczególnym aspektom pobytu w naszym hotelu.

Jest nam szczególnie miło, że czystość pokoju, uprzejmość personelu oraz wysoki standard obsługi na recepcji i w restauracji spełniły Pani oczekiwania. Doceniamy także wyróżnienie dla naszego zespołu recepcji – takie słowa są dla nas niezwykle budujące i motywują do dalszej pracy na rzecz komfortu naszych gości.

Cieszy nas, że bufet śniadaniowy został oceniony na najwyższym poziomie i przyczynił się do Pani zadowolenia z wizyty.

Mamy nadzieję, że kolejne pobyty w Park Hotel Diament Wrocław będą równie udane i przyjemne.