Preston Palace hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
82%

"Excellent"

Based on 47,347 reviews across 11 portals
:
By L.A. van W.
Leisure travelers
60-69 years
Reviewed: 3 days ago (17/06/2018)
Date of experience: 06/2018

het was een meer dan aangenaam weekend voor ons, wel druk bij Preston Palace, maar daar heb je verder geen last van. er is van alles te doen en zeker de kinderen hebben zich vermaakt en de ouderen ook natuurlijk.

Beste familie Van W.,

Wat is het fijn dat iedereen in uw gezelschap heeft genoten van een meer dan aangenaam weekend in Preston Palace.

Hartelijk dank voor uw mooie review en graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Agnes (Marketing)
Price





3 / 5.0
Room





3 / 5.0
Location





4 / 5.0
Cleanliness





3 / 5.0
Service





4 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Restaurant





5 / 5.0
Bar





4 / 5.0
Swimming pool





5 / 5.0
By Mea W.
Leisure travelers
50-59 years
Reviewed: 3 days ago (17/06/2018)
Date of experience: 06/2018

Wij zijn ongeveer 17 jaar geleden ook bij Preston Palice geweest. Wij vonden het weer fantastisch!

Beste mevrouw W.,

Het is fantastisch dat u na 17 jaar opnieuw bij ons te gast bent geweest en dat uw all-inclusive verblijf naar alle tevredenheid is verlopen.
Hartelijk dank voor uw mooie review en graag tot snel (geen 17 jaar mee wachten, hoor ;) !

Met vriendelijke groet,

Agnes (Marketing)
Price





5 / 5.0
Room





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Restaurant





5 / 5.0
Bar





5 / 5.0
Swimming pool





5 / 5.0
By DemSoenar
Leisure travelers
30-39 years
Reviewed: 4 days ago (16/06/2018)
Date of experience: 06/2018

Wij gaan minimaal 1 x per jaar naar Preston Palace en we hebben het altijd naar ons zin en waar voor ons geld en komen graag terug

Price





4 / 5.0
Room





4 / 5.0
Location





3 / 5.0

is gewoon super ver om te gaan maar nog komen we jaarlijks terug

Cleanliness





4 / 5.0
Service





4 / 5.0
Breakfast





4 / 5.0
Restaurant





4 / 5.0
Swimming pool





4 / 5.0
By Smeets
Leisure travelers
60-69 years
Reviewed: 4 days ago (16/06/2018)
Date of experience: 06/2018

We zijn al vaker geweest. Het fijt dat we terugkomen zegt al genoeg. We weten inmiddels fijne wandelwegen en hebben deze keer ook gebruik gemaakt van e-Bike. Dit is ons goed bevallen. Wij willen graag bewegen en zouden een fitnessruimte ook prettig vinden, zeker bij slecht weer.

Beste meneer S.,

Het feit dat u terugkomt en volop geniet van alle faciliteiten in en rondom Preston Palace zegt inderdaad genoeg. Dat doet ons goed!
Hartelijk dank voor uw mooie review, uw suggesties voor een fitnessruimte gaan wij doorgeven, en wij zien u graag snel terug.

Met vriendelijke groet,

Agnes (Marketing)
Price





4 / 5.0
Room





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0

Het ontbijt is heel erg uitgebreid. Je bent geneigd om te veel te eten. Ik vind het heerlijk om de morgen met een croissant te beginnen tijdens mijn vakantie maar deze zijn wel erg calorie rijk vandaar dat ik altijd blij ben met een kleintje. Van mij hoeve die grote niet.

Restaurant





4 / 5.0

Er word een vier gangen menu aangeboden maar elke gang was erg veel, waardoor wij ons overeten hadden. Eigen schuld of was het totale menu te veel?

Bar





5 / 5.0
Swimming pool





5 / 5.0
By Annette N.
Leisure travelers
60-69 years
Reviewed: 4 days ago (16/06/2018)
Date of experience: 06/2018

Geweldig!!! Mooi concept.

Price





5 / 5.0
Room





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Restaurant





5 / 5.0
Bar





5 / 5.0
By Noël N.
Leisure travelers
20-29 years
Reviewed: 4 days ago (16/06/2018)
Date of experience: 06/2018

Mijn algemene ervaring is goed en het concept spreekt me aan.

Price





4 / 5.0
Room





4 / 5.0
Location





3 / 5.0

Almelo is voor ons een redelijk eind rijden, verder een goede locatie

Cleanliness





4 / 5.0
Service





4 / 5.0
Breakfast





4 / 5.0

Genoeg keuzes

Bar





5 / 5.0

Goede service en goede merk dranken. Al wis ik wel de Ouzo en Tequila

Swimming pool





4 / 5.0

Het zwembad en de voorzieningen zijn goed, wel jammer dat je €1,50 moet betalen voor een frikandel of kroket, dit zou als betaalde gast €0,50 mogen zijn. Om misbruik te voorkomen maar het wel aantrekkelijk te houden.

By van 't E.
Leisure travelers
80+ years
Reviewed: 4 days ago (16/06/2018)
Date of experience: 06/2018

Mooie locatie met veel mogelijkheden tot ontspanning.

Price





4 / 5.0
Room





4 / 5.0
Location





4 / 5.0
Cleanliness





4 / 5.0
Service





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
By Lucia T.
Leisure travelers
50-59 years
Reviewed: 4 days ago (16/06/2018)
Date of experience: 06/2018

Laatste x in de suite. Prijsverhouding best veel bij normale kamer die we eerder op begane grond, hadden. Was deze erg in een uithoek en heel warm.

Price





3 / 5.0
Room





4 / 5.0
Location





4 / 5.0
Cleanliness





4 / 5.0
Service





4 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Bar





4 / 5.0
Swimming pool





5 / 5.0
By Anonymous
Leisure travelers
30-39 years
Reviewed: 4 days ago (16/06/2018)
Date of experience: 06/2018

Eten leek al heel erg lang te liggen op donderdagavond in de bakken.

Price





3 / 5.0
Room





3 / 5.0
Location





3 / 5.0
Cleanliness





3 / 5.0
Service





4 / 5.0
Breakfast





3 / 5.0
Restaurant





3 / 5.0
Bar





4 / 5.0
Swimming pool





4 / 5.0
By Denise R.
Leisure travelers
20-29 years
Reviewed: 4 days ago (16/06/2018)
Date of experience: 06/2018

Top! Een overnachting is te kort.

Price





4 / 5.0

Kamer was mooi, boven verwachting. Diner vond ik niet speciaal, zag er voor mij niet allemaal even smakelijk uit. Verder prima!

Room





5 / 5.0

Top!

Location





5 / 5.0

Prima te bereiken

Cleanliness





3 / 5.0

Tafela extra doekje over etc

Service





4 / 5.0

Continue goed geholpen

Breakfast





5 / 5.0

Genoeg keuze! Super ontbijt

Restaurant





4 / 5.0

Buffet restaurant

Bar





4 / 5.0

Leuk en gezellig

Swimming pool





4 / 5.0
Back to Top CERTIFICATE what's this?