Preston Palace Hotel Logohotel logo
Unser Kundenzufriedenheitsindex
83%

"sehr gut"

Basierend auf 51.310 Bewertungen auf 11 Portalen
:
Von Anonym
Freunde
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (12.11.2018)
für den Zeitraum: 11.2018

goed voor een weekend, een week zou ik te lang vinden

Preisempfinden





3 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





4 / 5,0
Von Wim Van B.
Familie
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (12.11.2018)
für den Zeitraum: 10.2018

Zeer tevreden. Komen zeker nog een keer terug.

Preisempfinden





4 / 5,0
Zimmer





3 / 5,0

Mocht iets meer luxe. Ook was de kamer niet proper gemaakt en werkte de airco niet zoals verwacht.

Sauberkeit





3 / 5,0

Was nog vuil in badkamer

Service





5 / 5,0

Iedereen zeer behulpzaam !

Frühstück





5 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





5 / 5,0

Alles was uitgebreid aanwezig. Mocht misschien nog iets later open zijn.

Von de g.
Paar
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (12.11.2018)
für den Zeitraum: 11.2018

jammer van de kou in gangen en kamer ,er zat een broodje vast in de broodrooster en wou het netjes doorgeven en een buitenlandse vrouwlijke werkster in zwarte kleding was niet netjes en zij van waaat daar schok ik wel van ,ik heb geleerd van wat zeg u ook jammer van de stoomcabine dat er net gewerkt werd eraan

Preisempfinden





4 / 5,0

het was overdag koud in de kamer en in sommige gangen

Zimmer





4 / 5,0

o verdag wat koud wat we niet gewend waren

Sauberkeit





3 / 5,0

dekbed zat wat bloed,niet overtrek maar dekbed

Service





4 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





5 / 5,0
Von Peter
Paar
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (12.11.2018)
für den Zeitraum: 11.2018

Leuke ervaring, moet je een keer meegemaakt hebben

Preisempfinden





4 / 5,0
Zimmer





3 / 5,0

Kra

Sauberkeit





3 / 5,0

Krakende vloeren, piepende bedden Mijn hand verbrand aan het nachtlampje, want dat word gloeiend heet

Service





4 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





4 / 5,0
Von Anonym
Paar
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (12.11.2018)
für den Zeitraum: 11.2018

gezellig en prima service

Hartelijk dank voor uw bezoek en het delen van uw 100% tevreden beoordeling meneer/mevrouw!
We zien u graag weer terug in Preston Palace.

Met vriendelijke groet,
Renske
Preisempfinden





5 / 5,0
Zimmer





5 / 5,0
Sauberkeit





5 / 5,0
Service





5 / 5,0
Frühstück





5 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





5 / 5,0
Von Anonym
Geschäftsreisender
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (12.11.2018)
für den Zeitraum: 11.2018

Het was prima!

Preisempfinden





5 / 5,0

Eten was zeer goed, kamers prima en bediening ook.

Zimmer





5 / 5,0
Sauberkeit





5 / 5,0
Service





5 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





5 / 5,0
Von Familie W.
Familie
30-39 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (12.11.2018)
für den Zeitraum: 11.2018

goed , we kijken er al naar uit voor ons volgende verblijf , die we volgend jaar gaan boeken .

Preisempfinden





5 / 5,0

Wij vinden dit een zeer goede formule , voor de kinderen en ook voor ons zelf

Zimmer





5 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





5 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





5 / 5,0

Zeer lekker eten en veel keuze en afwisseling

Von Jp h.
Familie
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (12.11.2018)
für den Zeitraum: 11.2018

Ik vond kamer voorheen veel beter kwaliteit. Luxse. Moesten bij aankomst ook nog wachten wand kamer was nog niet schoongemaakt. Onze dochter en schoonzoon hadden baby kamer was geen badje in .en in de douche vieze vlekken en haren aan zijwanden. Van vorige mensen

Preisempfinden





3 / 5,0

Zwarte sprei van bed halen Bed minder kwaliteit .was voorheen veel beter. Pindasaus apparaat werkte niet goed .Pindasaus vloog over ons kleding heen .zaten helemaal onder de pindasaus. Niet blij mee met eerste dag komst .

Zimmer





2 / 5,0
Sauberkeit





3 / 5,0

Zwarte sprei van bed halen. Pindasaus apparaat verbeteren.matrassen lagen niet lekker voelden als spons aan.waren voorheen beter. Mijn man en ik rolden er steeds zowat uit.

Service





5 / 5,0

Restaurant helemaal geweldig goed helemaal toppie

Frühstück





5 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





5 / 5,0
Von Anonym
Freunde
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (12.11.2018)
für den Zeitraum: 11.2018

Voor herhaling vatbaar

Preisempfinden





4 / 5,0

Je krijgt echt waar voor je geld.

Zimmer





4 / 5,0

Sfeervolle kamer.

Sauberkeit





4 / 5,0

Alles helemaal netjes.

Service





4 / 5,0

Alles wordt voor je gedaan.

Frühstück





5 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





5 / 5,0

Heerlijk en zeer verzorgd.

Von Rachelle
Paar
20-29 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (12.11.2018)
für den Zeitraum: 11.2018

Ik vond het een beetje saai zwembad. Het zou leuk zijn als er glijbaan of een leuke stroomversnelling in zou komen.
De stroomversnelling nu stelt niet veel voor.

Beste Rachelle,

Hartelijk dank voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling.
Wij hebben twee standen in de stroomversnelling in ons zwemparadijs. Als deze op de lage stand staat gaat het niet zo hard, wanneer deze 'aan' staat is dit een behoorlijk ruige stroomversnelling. Bij drukte of aanwezigheid van veel kinderen kan er worden gekozen om de stroomversnelling bewust niet aan te doen. De volgende keer mag u altijd een van mijn collega's in het zwemparadijs aanspreken, wellicht kunnen ze de versnelling even voor u aanzetten. Wij hopen op uw begrip hiervoor.
Wat betreft uw opmerking over de biefstukpuntjes: ook hierbij adviseer ik om dit de volgende keer direct kenbaar te maken aan de bediening in het restaurant. Zij zullen kijken wat ze voor u kunnen betekenen.
Graag tot ziens in Preston Palace!

Met vriendelijke groet,
Renske
Preisempfinden





2 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0

Het was een mooie kamer en schoon

Sauberkeit





4 / 5,0
Service





3 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





4 / 5,0

Ruime keuze

Zurück nach oben ZERTIFIKAT Was ist das?