Preston Palace Hotel Logohotel logo
Unser Kundenzufriedenheitsindex
83%

"sehr gut"

Basierend auf 56.037 Bewertungen auf 11 Portalen
:
Von R
Paar
20-29 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (22.05.2019)
für den Zeitraum: 05.2019

Leuke avond/nacht gehad, het concept vinden wij super.

Beste heer/mevrouw,

Wij bedanken u voor uw positieve beoordeling.

Het spijt ons dat het niet duidelijk voor u was dat u bij een verlengen van uw verblijf de hotelkamer om 11.00 dient te verlaten. Overigens kunt u wel gebruik maken van tal van faciliteiten zoals een heerlijke lunch, diverse spelfaciliteiten, koffie & gebak, consumpties en het subtropisch zwembad.

Dit wordt gecommuniceerd op onze website en staat bovendien nog eens vermeld in de bevestigingsbrief, die u is toegezonden onder ‘algemene informatie over uw verblijf’. Wij begrijpen niettemin, dat het toch vervelend kan zijn dat u om 11.00 uw hotelkamer dient te verlaten, wanneer u had verwacht dat dit later zou zijn.

Wij vinden het fijn dat u voor de rest een leuk verblijf heeft gehad en willen u danken voor uw bezoek!

Hopelijk mogen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw verwelkomen in Preston Palace.

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Preisempfinden





80 %
Bar





80 %
Wie hast du das erlebt?





80 %
Zimmer





80 %
Sauberkeit





60 %
Service





40 %

We vonden het een beetje vreemd dat ondanks het bijboeken tot 14:00 we alsnog om 11:00 de kamer moesten verlaten.

Frühstück





100 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





100 %
Von H.Kaijser de C.
Familie
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (22.05.2019)
für den Zeitraum: 05.2019

In 1 woord GE-WEL-DIG!!!!

Beste heer/mevrouw,

Wij vonden het ook geweldig dat u er was en heeft mogen genieten!
Hopelijk mogen wij u snel opnieuw begroeten in Preston Palace.

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Preisempfinden





100 %
Bar





100 %
Wie hast du das erlebt?





100 %
Zimmer





100 %
Sauberkeit





100 %
Service





100 %
Frühstück





100 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





100 %
Von aart den h.
Paar
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (22.05.2019)
für den Zeitraum: 05.2019

een prettig verblijf gehad ik raad het iedereen aan om te doen

Beste heer Den Hartog,

Hartelijk dank voor uw bezoek en tevreden beoordeling, dit waarderen wij enorm!
Graag zien wij u in de (nabije) toekomst opnieuw in Preston Palace.

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Preisempfinden





80 %
Bar





80 %
Wie hast du das erlebt?





80 %
Zimmer





80 %
Sauberkeit





80 %
Service





80 %
Frühstück





100 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





100 %
Von Jonge
Familie
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (22.05.2019)
für den Zeitraum: 05.2019

wij hebben ons vermaak

Beste heer/mevrouw Jonge,

Wij willen u danken voor uw beoordeling. Wij vinden het fijn dat u ons laat weten hoe u Preston Palace is bevallen.
Tevens vinden wij het fijn om te lezen dat u zichzelf heeft vermaakt!

Wat betreft de inrichting van de kamers; wij hebben verschillende kamertypes. U kunt kiezen uit Classic, Royal of onze Suites.
Wanneer u geniet van extra ruimte op de kamer, raden wij u aan om een volgende keer de Royal kamer te boeken. Zoals de naam al doet verklappen is deze kamer royaler in haar gebruik.

Wij vinden het vervelend om te lezen dat het beddengoed niet juist is vervangen. Heeft u dit tijdens uw verblijf aangegeven? Onze collega's hadden dit namelijk graag willen oplossen!

Hartelijk dank voor uw bezoek en graag tot ziens in Preston Palace.

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Preisempfinden





80 %

dat alles was inbegrepen en de prijs voor 55plussers

Bar





80 %

gezellig, alleen was weer de wijn warm, moest ijs blokjes in doen dat was iets minder

Wie hast du das erlebt?





60 %

deze keer werte de regebui niet, ik heb gehoord dat er onderhoud was ik zou zeggen doe het als de zwembad gesloten is tussen 22:00 - 10:00

Zimmer





20 %

de kamer was erg krap tussen de bed en de wc deur we blijven elke keer tegen de bed stoten de indeling is niet goed

Sauberkeit





40 %

in ons in de kamer waren alleen de baddoeken ververs de lakken en kussen lakens waren niet ververs in die 3 dagen

Service





80 %

niets te klagen

Frühstück





80 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





80 %

spareribs

Von J.J. de B.
Familie
80+ Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (22.05.2019)
für den Zeitraum: 05.2019

Wij hebben het erg goed naar de zin gehad, maar misten een ruimte zonder lawaaierige muziek. Het terras werd overheerst door rokers, overal lagen peuken en vieze asbakken waren overvol.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling, erg fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.
Tevens danken wij u voor de toelichting van uw beoordeling. Uw tips gaan wij zeker meenemen in onze werkbespreking!

Graag tot ziens in Preston Palace!

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Preisempfinden





80 %

Schoon, interne toezicht, uitgebreide keuze en kwaliteit van het eten.

Bar





60 %

In alle bars was erg luide muziek. Wij misten een ruimte waar je kon zitten zonder dat lawaai.

Wie hast du das erlebt?





100 %

Sfeervol, uitstekende bediening.

Wie hast du das erlebt?





80 %

Eigenlijk was het helemaal goed, alleen wij troffen het dat het onweer overgedreven was.

Zimmer





80 %

Boxspring is voor ons geen fijn bed.

Sauberkeit





60 %

Peuken op het terras verwijderen en overvolle vieze asbakken legen. Duidelijker aangeven waar terras rookvrij is.

Service





80 %

Behulpzaam, vriendelijk personeel.

Frühstück





100 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





80 %

Enorme keuze.

Von Bianca de W.
Paar
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (22.05.2019)
für den Zeitraum: 05.2019

Het was een heerlijk verblijf dat volledig voldeed aan onze verwachting. Het stralende weer erbij was nog beter!

Beste mevrouw de Wit,

Wat fijn dat u heeft mogen genieten van een heerlijk verblijf!
De zonnestralen heeft ons buitenterras zeker doen opfleuren!

Graag verwelkomen wij u opnieuw in Preston Palace.

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Preisempfinden





100 %

Het was een zeer gezellig en goed verzorgd verblijf!

Bar





80 %
Zimmer





80 %

De kamer was schoon, de douche was heerlijk

Sauberkeit





80 %
Service





100 %
Frühstück





80 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





100 %

Alles was heerlijk en goed verzorgd!

Von Audrey a.
Paar
20-29 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (22.05.2019)
für den Zeitraum: 05.2019

Het was een leuke ervaring

Beste heer/mevrouw,

Wij vonden het ook leuk u als gast te mogen hebben in Preston Palace.
Erg fijn dat u een fijn verblijf heeft gehad en graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Preisempfinden





80 %
Bar





80 %
Wie hast du das erlebt?





80 %
Zimmer





80 %
Sauberkeit





80 %
Service





80 %
Frühstück





100 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





100 %
Von Anonym
Paar
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (22.05.2019)
für den Zeitraum: 05.2019

Het is voor ons steeds een zeer ontspannende week en een fantastische ervaring. We hebben ook steeds leuke contacten met andere klanten .

Beste heer/mevrouw,

Wij vinden het erg fijn dat u heeft mogen genieten van een ontspannende en fantastische ervaring!
Graag hopen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace.

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Preisempfinden





80 %
Bar





100 %

Al het barpersoneel is zeer professioneel .Zeker Harun , Kristel en Bianca.

Wie hast du das erlebt?





100 %

verzorgde schotels , lekker eten. Fantastisch personeel die avond.

Zimmer





80 %
Sauberkeit





80 %
Service





100 %
Frühstück





100 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





100 %
Von Bezuijen
Familie
70-79 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 5 Tagen (21.05.2019)
für den Zeitraum: 05.2019

alles was uitstekend verzorgd een verblijf om nooit meer te vergeten.

Beste heer Bezuijen,

Wauw, 100% tevreden, hartelijk dank!
Wij waarderen het dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren en zien u graag opnieuw in Preston Palace.

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Preisempfinden





100 %
Bar





100 %

goede voorziening en ruime keus

Wie hast du das erlebt?





100 %

Piri Piri ook bezocht uitstekende bediening niets was onmogelijk zelfs extra vuurwerk voor ons 50 jaar huwelijk

Wie hast du das erlebt?





100 %

vooral de service voor de rolstoelgebruikster prima medewerksters

Zimmer





100 %

attent dat er een douchestoel stond verder uitsekend

Sauberkeit





100 %

dat alles netjes was en respect voor niet storen label en toch de mogelijkheid service te krijgen

Service





100 %

uitstekende bediening en bewaking bij der evenementen.

Frühstück





100 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





100 %

prima ruimte ondanks de vele mensen.

Von Anonym
Familie
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 5 Tagen (21.05.2019)
für den Zeitraum: 05.2019

altijd goed

Beste heer/mevrouw,

Wij willen u danken voor uw beoordeling en bezoek!

Wij vinden het vervelend dat u heeft ervaren dat het water aan de koude kant is geweest.
Echter, elke dag wordt het water gemeten en zal de temperatuur rond de 32 graden zijn.
Desalniettemin vinden wij het jammer dat u hier niet van genoten heeft.

Wij waarderen het dat u uw beoordeling heeft toegelicht en zien u graag in de (nabije) toekomst opnieuw in Preston Palace!

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Preisempfinden





100 %

van alles zoals gewoondelijk

Wie hast du das erlebt?





20 %

wij komen al heel lang bij jullie en als we komen zwemmen we de eerste dag 2x en smorgens nog een keer maar nu hebben we de eerste dag maar 1x gezwommen het water was iets kouder dan de andere keren en dan is het voor mijn vader van bijna 80 jaar net te koud

Zimmer





60 %

matrassen waren erg zacht (maar dat ligt aan ons zijn we niet gewent

Sauberkeit





80 %
Service





80 %
Frühstück





80 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





80 %

goed

Zurück nach oben ZERTIFIKAT Was ist das?