Preston Palace Hotel Logohotel logo
Unser Kundenzufriedenheitsindex
83%

"sehr gut"

Basierend auf 57.058 Bewertungen auf 11 Portalen
:
Kein öffentlicher Name
Paar
30-39 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Tagen (16.07.2019)
für den Zeitraum: 07.2019

Awesome , great time

Dear sir/madam,

Thank you very much for your 100% pleased review, we greatly appreciate this!
We also would like to thank you for your visit and we hope to see you soon again.

With kind regards,
Lisanne
Bar





100 %
Wie hast du das erlebt?





100 %
Preisempfinden





100 %
Zimmer





100 %
Sauberkeit





100 %
Service





100 %
Frühstück





100 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





100 %
Kein öffentlicher Name
Familie
30-39 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Tagen (16.07.2019)
für den Zeitraum: 07.2019

Prettig. Vriendelijke mensen. Veel keuze in eten. Mooi zwembad.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en woorden, daar worden wij blij van!
Ook danken wij u voor uw bezoek en graag tot ziens in Preston Palace.

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Preisempfinden





80 %

Overal lekker eten/ijsjes/gebak te vinden. Weinig gedoe vanwege alle inclusive

Wie hast du das erlebt?





100 %

Veel baden.

Zimmer





80 %
Sauberkeit





80 %
Service





80 %

Vriendelijk personeel

Frühstück





100 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





80 %

Veel keuze

Von Familie Damen uit weert
Familie
70-79 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Tagen (16.07.2019)
für den Zeitraum: 07.2019

alles is niet 100% maar voor ons 300% opa en oma en de twee dochters en de 6 klein kinderen alles is voor ons al jaren goed zeer goed

Beste familie Damen,

Een 300% score, dat is uniek! Hartelijk dank voor uw waardering!
Mooi dat u ook dit keer heeft mogen genieten van uw verblijf en graag tot een volgend verblijf.

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Bar





100 %
Wie hast du das erlebt?





100 %
Preisempfinden





100 %

alles was zeer goed de klein kinderen willen alleen maar naar jullie toe

Zimmer





100 %
Sauberkeit





100 %
Service





100 %
Frühstück





100 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





100 %
Von Giesbers
Freunde
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Tagen (16.07.2019)
für den Zeitraum: 07.2019

Fantastisch genoten

Beste heer/mevrouw Giesbers,

Mooi om te lezen dat u heeft genoten van een fantastisch verblijf.
Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Preisempfinden





80 %

eten en drinken in overvloed

Bar





80 %
Wie hast du das erlebt?





100 %
Zimmer





80 %

mooie kamer

Sauberkeit





80 %
Service





80 %
Frühstück





100 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





100 %
Kein öffentlicher Name
Familie
<20 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Tagen (16.07.2019)
für den Zeitraum: 07.2019

Vermoeiend als je met kinderen komt.
Daarnaast loop je echt heel veel. Maar de kinderen hebben genoten. Als ze 10 miljoen zouden winnen zouden ze een jaar lang bij jullie willen slapen. Voor mij als ouder was de ervaring anders. Maar kom zeker een keer terug met mijn partner. Om een andere ervaring op te doen

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.
Het leuke aan Preston Palace is, is dat het voor elke doelgroep leuk is! Dat betekent dat het met kinderen een gezellig druk weekend voor uzelf kan zijn en wanneer u met partner gaat dat u juist helemaal tot rust komt!

Wij kijken alvast uit naar uw volgende bezoek!

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Preisempfinden





80 %

De kinderen hebben een super tijd gehad

Wie hast du das erlebt?





100 %

Geweldig zwembad

Zimmer





80 %

Ruime kamers

Sauberkeit





60 %

Ik ben geen zeikerd. maar heb nou eenmaal oog voor dat soort dingen. Er zouden mensen kunnen zijn die er moeite mee hebben en dat zijn de stofjes die aan de muur en het plafond hangen. Dat heeft echt met het schoonmaken te maken.

Service





80 %

Super

Frühstück





100 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





100 %

Heerlijk gegeten

Kein öffentlicher Name
Paar
20-29 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (15.07.2019)
für den Zeitraum: 07.2019

Voor herhaling vatbaar

Beste heer/mevrouw,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was.

Graag tot een volgend verblijf!

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Preisempfinden





80 %

Whisky!

Zimmer





80 %
Sauberkeit





60 %
Service





100 %
Frühstück





80 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





60 %
Kein öffentlicher Name
Familie
30-39 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (15.07.2019)
für den Zeitraum: 07.2019

Leuk gezellige dagen gehad

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek aan Preston Palace.
Hopelijk mogen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw begroeten!

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Wie hast du das erlebt?





100 %
Preisempfinden





80 %
Zimmer





80 %
Sauberkeit





60 %
Service





80 %
Frühstück





80 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





100 %
Kein öffentlicher Name
Familie
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (15.07.2019)
für den Zeitraum: 07.2019

Teilweise gut Teilweise ausreichend und Teilweise befriedigend.

Sehr geerhte Herr/Frau,

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Schön, dass wir Sie als Gast begrüßen durften. Ich hoffe wir sehen uns bald!

Mit freundlichen Grüßen,
Lisanne
Preisempfinden





60 %

Die weitere Übernachtung war zu teuer.

Wie hast du das erlebt?





80 %

Alles war gut außer der Sauerstoff.

Zimmer





80 %

Die Zimmereinrichtung und das Bad.

Sauberkeit





60 %

Mehr säubern und Bettwäschen und Matratzen ordentlicher machen.

Service





80 %

Der Service beim Essen und trinken.

Frühstück





100 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





100 %

Alles.

Kein öffentlicher Name
Paar
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (15.07.2019)
für den Zeitraum: 07.2019

Goed alleen de €300 euro voor een nacht voor twee mensen was eigenlijk te veel vergeleken voor de kamer kwaliteit

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw beoordeling en voor uw bezoek.

Wat betreft onze prijzen; wij werken met een wisselend prijzen systeem waarbij onze prijzen dagelijks worden aangepast op het vraag en aanbod systeem.
Hierdoor kan het zijn dat dagelijks onze prijzen dalen of stijgen.
Voor een volgend bezoek raden wij u dan ook aan om onze website goed in de gaten te houden. Een tip: u mag binnen 8 dagen uw boeking wijzigen. Stel de prijs is in die 8 dagen gedaald, passen wij dit kosteloos voor u aan!

Hopelijk mogen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Preisempfinden





60 %

De kamers verbeteren

Wie hast du das erlebt?





80 %

Goed gegeten goede service en veel

Zimmer





40 %

Bedden waren niet al te goed (kraken en ongelijke lengtes van matras) kamer klein vergeleken met andere hotels

Sauberkeit





80 %
Service





80 %
Frühstück





80 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





80 %

Genoeg en goed te eten

Von Valeska
Familie
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (15.07.2019)
für den Zeitraum: 07.2019

Sehr schöner Aufenthalt für ein paar Tage

Sehr geerhte Valeska,

Vielen Dank für Ihre schönes Bewertung.
Schön zu lesen, dass Sie einen guten Aufenthalt hatten!

Gerne bis bald!

Mit freundlichen Grüßen,
Lisanne
Preisempfinden





80 %

Preis-Leistung passte

Wie hast du das erlebt?





80 %
Zimmer





80 %
Sauberkeit





80 %
Service





80 %
Frühstück





100 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





100 %
Zurück nach oben ZERTIFIKAT Was ist das?