Preston Palace Hotel Logohotel logo
Unser Kundenzufriedenheitsindex
83%

"sehr gut"

Basierend auf 56.017 Bewertungen auf 11 Portalen
:
Von Bezuijen
Familie
70-79 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (21.05.2019)
für den Zeitraum: 05.2019

alles was uitstekend verzorgd een verblijf om nooit meer te vergeten.

Beste heer Bezuijen,

Wauw, 100% tevreden, hartelijk dank!
Wij waarderen het dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren en zien u graag opnieuw in Preston Palace.

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Preisempfinden





100 %
Bar





100 %

goede voorziening en ruime keus

Wie hast du das erlebt?





100 %

Piri Piri ook bezocht uitstekende bediening niets was onmogelijk zelfs extra vuurwerk voor ons 50 jaar huwelijk

Wie hast du das erlebt?





100 %

vooral de service voor de rolstoelgebruikster prima medewerksters

Zimmer





100 %

attent dat er een douchestoel stond verder uitsekend

Sauberkeit





100 %

dat alles netjes was en respect voor niet storen label en toch de mogelijkheid service te krijgen

Service





100 %

uitstekende bediening en bewaking bij der evenementen.

Frühstück





100 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





100 %

prima ruimte ondanks de vele mensen.

Von Anonym
Familie
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (21.05.2019)
für den Zeitraum: 05.2019

altijd goed

Beste heer/mevrouw,

Wij willen u danken voor uw beoordeling en bezoek!

Wij vinden het vervelend dat u heeft ervaren dat het water aan de koude kant is geweest.
Echter, elke dag wordt het water gemeten en zal de temperatuur rond de 32 graden zijn.
Desalniettemin vinden wij het jammer dat u hier niet van genoten heeft.

Wij waarderen het dat u uw beoordeling heeft toegelicht en zien u graag in de (nabije) toekomst opnieuw in Preston Palace!

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Preisempfinden





100 %

van alles zoals gewoondelijk

Wie hast du das erlebt?





20 %

wij komen al heel lang bij jullie en als we komen zwemmen we de eerste dag 2x en smorgens nog een keer maar nu hebben we de eerste dag maar 1x gezwommen het water was iets kouder dan de andere keren en dan is het voor mijn vader van bijna 80 jaar net te koud

Zimmer





60 %

matrassen waren erg zacht (maar dat ligt aan ons zijn we niet gewent

Sauberkeit





80 %
Service





80 %
Frühstück





80 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





80 %

goed

Von Anonym
Familie
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (21.05.2019)
für den Zeitraum: 05.2019

Es war sehr entspannend und vielfältig

Sehr geerhte Herr/Frau,

Vielen Dank für Ihre schönes Bewertung!
Gerne bis bald!

Mit freundlichen Grüßen,
Lisanne
Preisempfinden





80 %

All Inclusive

Wie hast du das erlebt?





100 %
Zimmer





80 %

Die Einrichtung

Sauberkeit





80 %
Service





80 %

Das die meisten wenigstens etwas deutsch sprachen

Frühstück





100 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





100 %

Die Auswahl

Von Spaan
Familie
20-29 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (21.05.2019)
für den Zeitraum: 05.2019

Altijd weer genieten van een weekendje of nachtje bij jullie.

Beste heer/mevrouw,

Wij willen u danken voor uw beoordeling en bezoek aan Preston Palace.
Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Preisempfinden





100 %

Het uitgebreide buffet zowel in de middag, avond en nacht. Het uitgebreide drank assortiment en de hoeveelheid wat er te doen is voor kinderen.

Bar





80 %

In de weekenden is het te druk en mag er best meer opgelet worden op vervelende gasten.

Wie hast du das erlebt?





80 %

Heerlijk zwemmen. Een glijbaan erbij zou helemaal leuk zij.

Zimmer





80 %

Netjes en schoon.

Sauberkeit





100 %

Netjes en schoon

Service





80 %

Sommige mensen achter de bar mogen iets vrolijker. Bij het zwembad is het soms wel heel erg streng

Frühstück





100 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





80 %
Von Mariëlle De W.
Paar
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (21.05.2019)
für den Zeitraum: 05.2019

Heerlijk verblijf gehad. Vriendelijk personeel, eten perfect, schone kamer.

Het enige minpunt vind ik de geurverspreider, maar dat is uiteraard persoonlijk. Slaat nogal op de keel zeg maar.

Beste mevrouw De Winter,

Wat een mooie beoordeling, dit waarderen wij enorm.
Wij willen u danken voor uw complimenten en vinden het erg fijn u als gast te hebben mogen begroeten.

Graag tot ziens in Preston Palace!

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Preisempfinden





100 %
Zimmer





80 %
Sauberkeit





100 %
Service





100 %
Frühstück





100 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





100 %

Heerlijk gegeten en wat een keus!

Von Konings
Paar
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (21.05.2019)
für den Zeitraum: 05.2019

Supper gehad weer zo als altijd

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat wij u weer hebben mogen verwelkomen!
Bedankt voor uw beoordeling en bezoek. Graag tot ziens in Preston Palace.

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Preisempfinden





80 %
Bar





100 %
Wie hast du das erlebt?





80 %
Zimmer





100 %
Sauberkeit





80 %
Service





100 %
Frühstück





100 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





100 %
Von Janta
Familie
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (21.05.2019)
für den Zeitraum: 05.2019

Super !!! weiter so

Sehr geerthe Herr Janta,

Vielen dank für Ihre Bewertung, gerne bis bald!

Mit freundlichen Grüßen,
Lisanne
Preisempfinden





100 %

Alles

Wie hast du das erlebt?





100 %
Zimmer





80 %

Ein wenig klein

Sauberkeit





100 %
Service





100 %
Frühstück





100 %
Von Anonym
Familie
70-79 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (21.05.2019)
für den Zeitraum: 05.2019

prima lekker eten goed gezelschap en deze keer op woensdag goede entertainment. op donderdag minder. was jammer.

Beste heer/mevrouw Van Der Heijden,

Wij danken u voor het delen van uw ervaring.
Tevens bedanken wij u voor uw complimenten over ons personeel, dit wordt erg gewaardeerd!

Graag tot ziens,
Lisanne
Preisempfinden





80 %

vriendelijk personeel en natuurlijk het eten

Zimmer





80 %

de goede bedden

Sauberkeit





80 %
Service





100 %
Frühstück





100 %
Von Anonym
Familie
30-39 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (21.05.2019)
für den Zeitraum: 05.2019

Erg tevreden.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wij danken u voor uw bezoek en zien u graag opnieuw in Preston Palace!

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Wie hast du das erlebt?





80 %
Preisempfinden





80 %
Bar





80 %
Zimmer





80 %
Sauberkeit





80 %
Service





80 %
Frühstück





80 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





80 %
Von Sharon
Paar
30-39 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (21.05.2019)
für den Zeitraum: 05.2019

Was een heerlijke ervaring. Helaas wel erg kort en daarom niet alles kunnen doen wat er mogelijk was.

Wat wel erg vervelend was was het aantal dronken personen die ons zo’n beetje de gehele nacht hebben wakker gehouden met geschreeuw en gebonk op de deuren. Aangezien er ook veel kinderen zijn in het hotel is dat toch echt wel zeer onwenselijk.

Beste Sharon,

Een 100% tevreden beoordeling, wauw, dank u wel!

Wij snappen het heel goed dat u niet zit te wachten op dronken gasten die u wakker houden. Dit is uiteraard ook niet de bedoeling en niet de belevenis die Preston Palace moet doen ervaren. Helaas moeten wij, evenals u, constateren dat er gasten zijn die zich incorrect gedragen en door hun gedrag anderen overlast bezorgen.

Heeft u tijdens uw verblijf aangegeven dat u last heeft gehad van de andere hotelgasten? Onze gastheren helpen u namelijk graag op het moment verder door deze gasten hierop aan te spreken en verdere overlast te voorkomen.

Wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw beoordeling toe te lichten.
Ook vinden wij het erg fijn om u als gast te hebben mogen verwelkomen en zien u graag opnieuw in Preston Palace!

Met vriendelijke groet,
Lisanne
Preisempfinden





100 %

Alles inclusief.

Zimmer





100 %

Prima nette schone kamer en lekkere bedden

Sauberkeit





100 %

Alles zag er schoon uit en rook fris

Service





100 %
Frühstück





100 %
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





100 %

Ruim assortiment

Zurück nach oben ZERTIFIKAT Was ist das?