Preston Palace Hotel Logohotel logo
Unser Kundenzufriedenheitsindex
83%

"sehr gut"

Basierend auf 53.933 Bewertungen auf 11 Portalen
:
Von Sven V.
Paar
30-39 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Tagen (15.02.2019)
für den Zeitraum: 02.2019

Goed verblijf maar de receptie is echt heel slecht waardoor ik niet nog een keer zou willen komen voor dit geld want ik dacht dat ik 2 uur langer had geboekt en dat bleek 2 uur eerder te wezen.. en met inchecken word er ook niks gezegd van waarom we niet die 2 uur er eerder waren en ik ging er dus vanuit bij het uitchecken dat we nog 2 uur hadden maar dan krijg je te horen dat je moet gaan en extra betaald heb voor niks.

Beste meneer Veenendaal,

Hartelijk dank voor uw 74% tevreden beoordeling, wat fijn dat uw verblijf in Preston Palace goed is.

Over uw ervaring met de hotelreceptie willen wij graag persoonlijk met u spreken. Wilt u alstublieft uw boekingsnummer mailen naar marketing@prestonpalace.nl?
Gaan wij na ontvangst contact met u opnemen. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Met vriendelijke groet,

Agnes
Preisempfinden





2 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





3 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





4 / 5,0
Von Peter
Paar
30-39 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (14.02.2019)
für den Zeitraum: 02.2019

Heel goed bevallen

Preisempfinden





4 / 5,0
Zimmer





3 / 5,0

Beter isoleren (heel gehorig)

Sauberkeit





5 / 5,0
Service





5 / 5,0
Frühstück





5 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





5 / 5,0
Von Harm P.
Familie
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (14.02.2019)
für den Zeitraum: 02.2019

Het was goed. alleen het avondeten was niet erg warm te koud. En weinig keus in de soorten vlees en vis. Verder was het erg heet in de bar en koffiecorner.

Preisempfinden





4 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





3 / 5,0

Het avond eten was niet erg warm en het vlees was matig. De ochtend en het middageten was wel goed.

Von Angela van G.
Familie
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (14.02.2019)
für den Zeitraum: 02.2019

EAr ontbreekt je aan niet alles is tot de in de puntjes geregeld ,wij hadden een Royal suite

Preisempfinden





4 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0

Alleen 1 matras was doorgezakt dus pijn in de rug van gekregen ,andere matras was goed

Sauberkeit





5 / 5,0
Service





5 / 5,0
Frühstück





5 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





5 / 5,0

Alles is perfect

Von dave de L.
Familie
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (14.02.2019)
für den Zeitraum: 02.2019

een feest voor iedereen .

Preisempfinden





4 / 5,0

leuke bar met live muziek .

Zimmer





5 / 5,0

netjes en schoon .

Sauberkeit





5 / 5,0

schoon

Service





5 / 5,0

vriendelijk.

Frühstück





5 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





5 / 5,0

goed eten .

Von Anonym
Familie
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (14.02.2019)
für den Zeitraum: 02.2019

Fijn verblijf, niks negatiefs. Alleen zou het fijn zijn als de zaal waar artiesten optreden eerder open zou zijn.

Preisempfinden





5 / 5,0
Zimmer





3 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





5 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





5 / 5,0
Von Annette S.
Freunde
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (14.02.2019)
für den Zeitraum: 01.2019

Super Erlebniss um unkompliziert einen schönen Tag zu verbringen

Preisempfinden





4 / 5,0

Das Preisleistungsverhältniss

Zimmer





5 / 5,0

Das wir alle zusammen waren

Sauberkeit





3 / 5,0

Das Bad bei uns war voller Haare, vlt. nochmal kontrolieren vor Schlüsselabgabe

Service





5 / 5,0

Alle im Service sehr freundlich Danke dafür

Frühstück





5 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





5 / 5,0

die viele Auswahl, so war für jeden etwas dabei

Von Anonym
Familie
70-79 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (14.02.2019)
für den Zeitraum: 01.2019

Het was erg goed

Preisempfinden





4 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





4 / 5,0
Von Simonet C.
Paar
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (14.02.2019)
für den Zeitraum: 02.2019

Gezellige sfeer

Preisempfinden





3 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0

Mooie slaapkamer

Frühstück





4 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





3 / 5,0
Von H. Van Luik - D.
Familie
70-79 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 5 Tagen (13.02.2019)
für den Zeitraum: 02.2019

Ik was in Preston Palace met twee zoons, twee schoondochters,kleindochter met haar vriend en mijn zuster. Wij waren het er unaniem over eens dat we bij u een fantastisch weekend hebben gehad. Wij waren bij u om mijn 80 ste verjaardag ( 11 febr.) te vieren.

Beste mevrouw V. L.,

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Wij feliciteren u van harte met u 80e verjaardag en wij vinden het fantastisch dat u het er unaniem over eens bent dat het een fantastisch weekend was in
Preston Palace.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Agnes
Preisempfinden





4 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0

Goed bed en prima douche

Sauberkeit





4 / 5,0

Vooral de handschoenen die werden gedragen bij het bereiden en bijvlullen van etenswaren.

Service





5 / 5,0
Frühstück





5 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





5 / 5,0
Zurück nach oben ZERTIFIKAT Was ist das?