Preston Palace Hotel Logohotel logo
Unser Kundenzufriedenheitsindex
82%

"sehr gut"

Basierend auf 47.997 Bewertungen auf 11 Portalen
:
Von Anonym
Privatreisender
20-29 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (14.07.2018)
für den Zeitraum: 07.2018

Goede service

Preisempfinden





4 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Lage





5 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





5 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Bar





4 / 5,0
Von Anonym
Privatreisender
70-79 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (14.07.2018)
für den Zeitraum: 07.2018

al voor de 14e keer bezocht, dat zegt genoeg!!!

Dat zegt inderdaad genoeg!
Op naar de 15e keer!

Met vriendelijke groet,
Renske (Marketing)
Preisempfinden





5 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Bar





4 / 5,0
Schwimmbad





4 / 5,0
Von Kostelijk.
Privatreisender
70-79 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (14.07.2018)
für den Zeitraum: 07.2018

Alles is prachtig geworden. We waren er na 4 jaar weer en het lijkt nu net nieuw allemaal. De stationshal met stoomlokomotief is voortreffelijk van opzet. Zelfs onze kleindochter (14 jaar) stelde er vragen over. Ons bezoek werd zo een leuke ervaring, waar we ons thuis voelden met onze kleindochter. We hebben ook veel spelletjes gedaan met haar. Dat was voor haar een nieuwe ervaring (met haar i-phone in de slaapkamer, dus uit haar buurt!!!!)

Bedankt voor uw verblijf in Preston Palace en het delen van uw mooie beoordeling!
Leuk om te lezen dat u zo heeft genoten van een fijn verblijf met uw kleindochter.
We zien u graag weer terug in Preston Palace!

Met vriendelijke groet,
Renske (Marketing)
Preisempfinden





5 / 5,0
Zimmer





5 / 5,0
Lage





5 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





5 / 5,0
Frühstück





5 / 5,0
Von Anonym
Privatreisender
20-29 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (14.07.2018)
für den Zeitraum: 07.2018

Erg leuk, wel jammer van de slappe drank en het festivalbier

Preisempfinden





3 / 5,0

Blijft toch prijzig

Zimmer





4 / 5,0
Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Bar





4 / 5,0
Von Maas
Privatreisender
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (14.07.2018)
für den Zeitraum: 07.2018

Als er weer een aanbieding komt zal ik er naar kijken en overweging maken. Ik raad het verder een ander aan

Bedankt voor uw verblijf in Preston Palace en het delen van een mooie beoordeling.
Wij hebben geregeld mooie aanbiedingen en last-minutes op onze website staan. Ik adviseer om die in de gaten te houden zodat u de volgende keer weer van een mooie aanbieding kan genieten.
Graag tot ziens in Preston Palace!

Met vriendelijke groet,
Renske (Marketing)
Preisempfinden





3 / 5,0

We hebben erg genoten, er is veel te doen, maar de prijs blijft hoog voor een alleenstaande ouder. Ik heb nu gebruik kunnen maken van de aanbieding, waardoor het mogelijk was om 2 onvergetelijke dagen van te maken met de kinderen

Zimmer





4 / 5,0
Lage





3 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





5 / 5,0
Frühstück





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Bar





5 / 5,0
Schwimmbad





4 / 5,0
Von Anonym
Privatreisender
20-29 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (14.07.2018)
für den Zeitraum: 07.2018

Mooi hotel. Veel te doen, gastvrijheid staat centraal. Minpunt, je mag maar tot 1 uur drinken bestellen en buiten zitten.

Preisempfinden





2 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





3 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





5 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Bar





4 / 5,0
Schwimmbad





4 / 5,0
Von Anonym
Privatreisender
20-29 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (14.07.2018)
für den Zeitraum: 07.2018

Een geweldige vakantie.

Preisempfinden





4 / 5,0
Zimmer





5 / 5,0
Lage





5 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





5 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0

Alleen de tangen bij het buffet zijn erg heet. Zodat ik meerdere malen mijn handen heb verbrand.

Bar





4 / 5,0
Von M.H. M.
Privatreisender
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (14.07.2018)
für den Zeitraum: 07.2018

Hartstikke leuke ervaring.

Preisempfinden





4 / 5,0

Gelukkig hadden we een mooie aanbieding, anders was het te duur geweest.

Zimmer





3 / 5,0

Aan de krappe kant met twee grote kinderen. Badkamer erg gehorig. Moeilijk toegankelijk met de "schrijftafel" recht voor de deur. Wij hadden geen knus zitje.

Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





3 / 5,0

Best veel stof op de grond, vooral rondom toilet in de badkamer. Beetje benauwd ook, met 4 personen.

Service





4 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0

Weinig keuze in ontbijtgranen. Cakejes / donuts waren droog, puddingbroodjes erg koud.

Restaurant





3 / 5,0

Weinig keuze in warme groenten. Veel olie/vet in de gerechten

Schwimmbad





5 / 5,0

We hebben hier ontzettend genoten! Wat een leuk idee dat onweer compleet met regen. Jammer dat daar geen eten inclusief was. Wij lagen rond lunchtijd in het water vanwege het late ontbijt.

Von Anonym
Privatreisender
<20 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (14.07.2018)
für den Zeitraum: 07.2018

Was gezellig en eten was lekker veel keuze. En er zijn gelukkig nog variatie tussen al het eten. Wat ik wel miste was goede WiFi ,want dat heb je niet overal dus dat vind ik wel een beetje jammer.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw bezoek aan Preston Palace en het delen van uw ervaringen.
Over uw opmerking over de WiFi: Wij zijn momenteel bezig met de verhuizing van onze server. Dit kan er toe leiden dat wij op sommige plekken wat minder goede WiFi hebben.
We zien u graag terug in Preston Palace!

Met vriendelijke groet,
Renske (Marketing)
Preisempfinden





3 / 5,0
Zimmer





5 / 5,0
Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





5 / 5,0
Service





5 / 5,0
Frühstück





5 / 5,0
Schwimmbad





5 / 5,0
Von Van R.
Privatreisender
30-39 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Tagen (14.07.2018)
für den Zeitraum: 07.2018

We hebben het erg naar ons zin gehad me dochter heeft ook erg genoten

Preisempfinden





3 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





3 / 5,0
Bar





3 / 5,0
Schwimmbad





4 / 5,0
Zurück nach oben ZERTIFIKAT Was ist das?