Preston Palace Hotel Logohotel logo
Unser Kundenzufriedenheitsindex
82%

"sehr gut"

Basierend auf 50.508 Bewertungen auf 11 Portalen
:
Von vromans
Familie
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Tagen (15.10.2018)
für den Zeitraum: 10.2018

wij hebben het heerlijk gehad ik zou niets kunnen zeggen wat niet leuk was

Preisempfinden





4 / 5,0

ik vond het oke

Zimmer





4 / 5,0

groot genoeg

Sauberkeit





5 / 5,0

niets op aan te merken

Service





5 / 5,0

geweldig

Frühstück





5 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





5 / 5,0

er was veel keuze

Von Leon B.
Paar
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Tagen (15.10.2018)
für den Zeitraum: 10.2018

Voor 2 heerlijke ontspannende dagen, voor iedereen aan te raden....

Beste heer Bongaerts,

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw mooie beoordeling.
Online betaald u geen reserveringskosten, verder zijn alle prijzen hetzelfde als telefonisch. Wanneer u tijdens uw online boeking hulp nodig heeft zijn wij te bereiken via de chat, via social media en telefonisch.
Graag tot de volgende keer in Preston Palace!

Met vriendelijke groet,
Renske
Preisempfinden





4 / 5,0

Prijs/kwaliteit verhouding is goed maar we boeken de volgende keer voor dezelfde kamer en voorwaarden online... Dat scheelt veel in de prijs!

Zimmer





5 / 5,0
Sauberkeit





5 / 5,0

Netjes en verzorgd!

Service





5 / 5,0

Zeer vriendelijke service..

Frühstück





5 / 5,0
Von C.G. van B.
Paar
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Tagen (15.10.2018)
für den Zeitraum: 10.2018

Een aanrader voor wie heerlijk wil ontspannen en genieten van een onbezorgde vakantie

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw mooie beoordeling meneer/mevrouw van Bavel!
Graag tot de volgende keer in Preston Palace!

Met vriendelijke groet,
Renske
Preisempfinden





5 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0

goede bedden en ruime badkamer

Sauberkeit





5 / 5,0

de kamer en de rest van het hotel zagen er schoon uit

Service





5 / 5,0

vriendelijk personeel in alle lagen

Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





5 / 5,0

alles heerlijk vers van brood tot fruit en ook het diner

Von M van M.
Familie
70-79 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Tagen (15.10.2018)
für den Zeitraum: 10.2018

Voor herhaling vatbaar!!!!

Preisempfinden





4 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





5 / 5,0
Frühstück





5 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





4 / 5,0
Von Frieda van der Zwaag boekingsn..
Gruppe
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Tagen (15.10.2018)
für den Zeitraum: 10.2018

alles was voldoende, alleen heel vervelend, dat je in juli boekt en blijkt dat er nog maar 1 economy kamer vrij is,en blijkt een week voor aankomst er nog 10 kamers vrij zijn, maak mij niet wijs ivm annulering, en kom niet aan met up grade, gewoon flauwekul, een beetje jammer, en dat je via boeking dan geen compensatie krijgt, omdat ik de kamers wilde omboeken van classic naar economy, veel ruimere kamers en een apart toilet ideaal, dus conclusie wij boeken volgend jaar later, voor 2 oktober t/m 4 oktober 2019, hopen dat we dan voor een leuk bedrag, 3 dagen kunnen genieten

Beste mevrouw van der Zwaag,

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw uitgebreide beoordeling.
Wij werken met een vraag- en aanbodsysteem waardoor onze prijzen wijzigen naar beschikbaarheid. Met later boeken heeft u kans op een lagere prijs, maar loopt u ook het risico dat we zijn volgeboekt.
U noemt het flauwekul, maar in verband met onze gratis upgrade zijn veel boekingen omgezet naar een Classic kamer waardoor wij weer Economy kamers vrij hadden.
We zien u graag weer terug in Preston Palace!

Met vriendelijke groet,
Renske
Preisempfinden





3 / 5,0

kamers waren te duur, je kan beter later boeken dan krijg je waar voor je geld

Zimmer





3 / 5,0

toilet apart van de douche, is ideaal, jammer dat het bij de classic kamers dit niet het geval is

Sauberkeit





4 / 5,0

was schoon zat

Service





4 / 5,0

wij hebben kamers om geboekt bij aankomst, was goed geregeld, alleen jammer dat we geen tegemoetkoming kregen ivm teruggave van een deel van het betaalde bedrag

Frühstück





5 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





5 / 5,0
Von Pppp
Familie
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Tagen (15.10.2018)
für den Zeitraum: 10.2018

Het is ons zeer goed bevallen

Preisempfinden





4 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





4 / 5,0
Von c.m.hazebroek
Familie
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Tagen (15.10.2018)
für den Zeitraum: 10.2018

was zeker de moeite waard,groot aanbod,veel mogelijkheden zowel met eten als animatie

Preisempfinden





3 / 5,0

het is erg uitgebreid aanbod

Zimmer





2 / 5,0

bedden zijn niet geweldig en maken bij elke draai een piepend/krakend geluid,schuiven uitelkaar m.n. de 2pers.

Sauberkeit





4 / 5,0

alles was goed schoon en werd goed begehouden

Service





4 / 5,0

vriendelijk en behulpzaam

Frühstück





5 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





5 / 5,0

erg uitgebreid en erg schoon en overzichtelijk

Von f. van der l.
Paar
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Tagen (15.10.2018)
für den Zeitraum: 10.2018

We zijn uiterst tevreden en verrast over de mogelijkheden die worden geboden.

Preisempfinden





4 / 5,0

zwemmen

Zimmer





4 / 5,0

rust

Sauberkeit





4 / 5,0

netjes

Service





4 / 5,0

bediening

Frühstück





5 / 5,0
Von Tom
Familie
80+ Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Tagen (15.10.2018)
für den Zeitraum: 10.2018

gezelig prima

Preisempfinden





4 / 5,0
Zimmer





5 / 5,0
Sauberkeit





5 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





5 / 5,0
Von Anonym
Familie
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Tagen (15.10.2018)
für den Zeitraum: 10.2018

Goed, maar het was nu ook heerlijk rustig. Wij zullen niet snel in een weekend komen.

Preisempfinden





4 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Wie haben Sie das Buffet im Hotelrestaurant Ribbleton erlebt?





4 / 5,0
Zurück nach oben ZERTIFIKAT Was ist das?