hotellogo Preston Palacehotel logo
Onze klanttevredenheidsindex
82%

"Fantastisch"

Op basis van40,582 beoordelingen op 11 portals
:
Van Ingrid H.
Privéreis
30-39 Jaren
3 dagen geleden (15/12/2017)

Geweldige 2 dagen gehad. Eingelijk te kort

Beste mevrouw H.,

Hartelijk bedankt voor uw 100% tevreden beoordeling. Het doet ons goed dat u heeft genoten van 2 geweldige dagen in Preston Palace en zo enorm tevreden bent.
Wij wensen u fijne feestdagen toe en zien u heel graag spoedig terug als onze gewaardeerde gast.

Met vriendelijke groet,

Agnes (Marketing)
Prijs/kwaliteit verhouding





5 / 5,0
Kamer





5 / 5,0
Locatie





5 / 5,0
Hygiëne





5 / 5,0
Service





5 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Bar





5 / 5,0
Zwembad





5 / 5,0
Van Holtrigter
Privéreis
50-59 Jaren
3 dagen geleden (15/12/2017)

Prima toeven, voor 2 dagen, jammer alleen dat wij niet door hadden dat het bijzondere programma op zondag ook inhield extra bufetten.

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





4 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





5 / 5,0
Ontbijt





4 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Zwembad





5 / 5,0
Van Anoniem
Privéreis
60-69 Jaren
4 dagen geleden (14/12/2017)

is zeker de moeite waard om dit jaarlijks te doen

Prijs/kwaliteit verhouding





5 / 5,0
Kamer





5 / 5,0
Locatie





5 / 5,0
Hygiëne





5 / 5,0
Service





5 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Bar





5 / 5,0
Zwembad





5 / 5,0
Van Elly Van de V.
Privéreis
60-69 Jaren
4 dagen geleden (14/12/2017)

Wij hadden een goed verblijf. Wij komen al meer dan 10 jaar in preston Palace en het was nooit een probleem als we na 14.00 uur aankwamen.we hoefden dan nooit bij te betalen.Zondag, 10 december was het code oranje wegens sneeuw en gladheid. We zijn dus ruim op tijd vertrokken en vonden het erg klantonvriendelijk dat we toen we om 13.45 uur aankwamen, € 10,00 p.p. bij moesten betalen. Het was voor ons geen optie om buiten voor de poort in sneeuwbuien te moeten wachten, dus hebben we noodgedwongen betaald

Beste mevrouw Van de V.,

Wij waarderen het allereerst dat u al jaren met veel plezier in Preston Palace verblijft.

Uw beoordeling, die u op meerdere platforms heeft geplaatst, met complimenten en positieve kritiek nemen wij mee in onze werkbespreking. Hartelijk dank daarvoor!
Mocht u nog behoefte hebben aan een persoonlijk gesprek, dan mag u uw boekingsgegevens mailen naar marketing@prestonpalace.nl en bellen wij u zo spoedig mogelijk.

Wij gaan ervan uit u naar alle duidelijkheid geïnformeerd te hebben en zien u graag terug als onze gewaardeerde gasten. Alvast fijne feestdagen toegewenst!

Met vriendelijke
Prijs/kwaliteit verhouding





3 / 5,0
Kamer





4 / 5,0

Ik vind een planchet met doucheschuim e.d. hygiënischer dan de flacons , waar iedereen met zijn handen aanzit, die er nu hangen. Ook onhandig was het dat de flacon met doucheschuim naast de wastafel hing en er in de douche alleen shampoo voorhanden was

Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





4 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Bar





4 / 5,0
Van desiree de k.
Privéreis
50-59 Jaren
4 dagen geleden (14/12/2017)

Fantasties....zeker een aan rader na andere toe

Beste mevrouw De K.,

Hartelijk dank voor uw 100% tevreden beoordeling. Dat vinden wij fantastisch!
Fijne feestdagen en graag tot ziens in Preston Palace.

Met vriendelijke groet,

Agnes (Marketing)
Prijs/kwaliteit verhouding





5 / 5,0
Kamer





5 / 5,0
Locatie





5 / 5,0
Hygiëne





5 / 5,0
Service





5 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Bar





5 / 5,0
Zwembad





5 / 5,0
Van T.Peters
Privéreis
70-79 Jaren
4 dagen geleden (14/12/2017)

Prima verblijf met vriendelijk personeel.

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





4 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





5 / 5,0
Ontbijt





4 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Bar





4 / 5,0
Zwembad





5 / 5,0
Van Dineke
Privéreis
60-69 Jaren
4 dagen geleden (14/12/2017)

We hebben het weer heel gezellig gehad met de hele familie.

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





4 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





5 / 5,0
Ontbijt





4 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Bar





4 / 5,0
Zwembad





4 / 5,0
Van Anoniem
Privéreis
50-59 Jaren
4 dagen geleden (14/12/2017)

Super verblijf gehad

Prijs/kwaliteit verhouding





3 / 5,0
Kamer





3 / 5,0
Locatie





3 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Zwembad





4 / 5,0
Van Jan De M.
Zakenreiziger
60-69 Jaren
4 dagen geleden (14/12/2017)

Zeer goed.

Prijs/kwaliteit verhouding





5 / 5,0
Kamer





5 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Van Nandelall
Privéreis
40-49 Jaren
4 dagen geleden (14/12/2017)

Algemene ervaring en prima aan te bevelen! Zeker voor herhaling. Helaas was t wokken niet mogelijk tijdens ons verblijf. Hoorden dat het alleen in het weekend wordt aangeboden.

Beste meneer N.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wat betreft het aanbod van de o.a. de diverse buffetten in het hotelrestaurant en in ons uitgaanscentrum, staat het volgende op de site:

Uw verblijf is all-inclusive. Compleet verzorgd!

15:00 uur: start all-in verblijf en inchecken van de hotelkamer.
11:00 uur: uitchecken van de hotelkamer en einde all-in verblijf.
Uw hotelkamer.
Uitgebreid ontbijtbuffet.
Uitgebreid lunchbuffet (vanaf 2 nachten).
Uitgebreid dinerbuffet.
Tijdens midweken één extra buffet 's avonds in het uitgaanscentrum.
Extra warme & koude buffetten op vrijdag- en zaterdagavond en zondagmiddag.
Inclusief drinken: koffie, thee, frisdranken, zuiveldranken, vruchtensappen, alcoholische dranken (zowel binnenlands- en buitenlands gedistilleerd).
Vers gebak & luxe koeken.
Spelfaciliteiten, zoals bowlen, midgetgolf, snooker en biljart.
Films kijken in de huisbioscoop.
Toegang tot het subtropisch zwemparadijs met whirlpools, stoombad en zonnehemels. Inclusief fris, koffie, thee, ijsjes en fruit.
Toegang tot de indoor-kermis met spectaculaire attracties. Inclusief fris, koffie, thee, typische lekkernij en soft-ijs.
Spelotheek voor kinderen t/m 7 jaar.
Elke avond entertainment. Extra entertainment op vrijdag, zaterdag en zondag.
Wifi.
Parkeren op het terrein van Preston Palace.


Wij vinden het fijn dat uw verblijf prima is verlopen en voor herhaling vatbaar is. U bent van harte welkom.
Alvast hele fijne feestdagen toegewenst en graag tot ziens in Preston Palace!

Met vriendelijke groet,

Agnes (Marketing)
Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





2 / 5,0

twee een persoons bedden schuiven uitelkaar. Niet handig voor een koppel. Ondanks toezegging receptie om die te laten vastmaken met tyreps is dat niet gebeurd.

Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





4 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Bar





4 / 5,0
Zwembad





4 / 5,0
Back to Top CERTIFICAAT wat is dit?