hotellogo Preston Palacehotel logo
Onze klanttevredenheidsindex
83%

"Fantastisch"

Op basis van54,911 beoordelingen op 11 portals
:
Van Anoniem
Gezin
60-69 jaren
Beoordeeld: 3 dagen geleden (23/03/2019)
Datum van ervaring: 03/2019

Wij waren met 10 personen en we hebben het best na onze zin gehad.Het was de 12 keer op rij en de 13 gaat volgend jaar zeker weer komen.

Prijs/kwaliteit verhouding





80 %
Kamer





80 %
Hygiëne





80 %
Service





100 %
Ontbijt





100 %
Hoe heeft u het buffet in hotelrestaurant Ribbleton ervaren?





100 %
Van Anoniem
Vrienden
20-29 jaren
Beoordeeld: 3 dagen geleden (23/03/2019)
Datum van ervaring: 03/2019

Ein sehr schönes Hotel, in dem man viel unternehmen kann. Es wirkt sehr gepflegt und die Mitarbeiter sind sehr freundlich!
Trotz Kleinigkeiten die man verbessern könnte, würde ich Preston Palace weiterempfehlen.

Prijs/kwaliteit verhouding





80 %

Preis-Leistung gut!

Kamer





40 %

- Ganzkörperspiegel wäre schön gewesen - das Doppelstockbett war sehr niedrig und die Ecke ist sehr eng - sehr hellhörig / man hört alles aufgrund großem Türspalt unten (Badezimmertür)

Hygiëne





80 %
Service





80 %
Ontbijt





100 %
Hoe heeft u het buffet in hotelrestaurant Ribbleton ervaren?





100 %

Gute Auswahl und geschmacklich sehr lecker

Van Anoniem
Stel
20-29 jaren
Beoordeeld: 3 dagen geleden (23/03/2019)
Datum van ervaring: 03/2019

Prima komen snel weer

Prijs/kwaliteit verhouding





80 %
Kamer





80 %
Hygiëne





80 %
Service





100 %
Ontbijt





80 %
Hoe heeft u het buffet in hotelrestaurant Ribbleton ervaren?





80 %
Van Anoniem
Gezin
30-39 jaren
Beoordeeld: 3 dagen geleden (23/03/2019)
Datum van ervaring: 03/2019

Redelijk positief. Vriendelijke personeel. Ze zijn geweldig!

Prijs/kwaliteit verhouding





80 %

Eten

Kamer





60 %

Beter schoonmaken. Overal haren, Stof en vloeren met kruimels. Uiteraard niet van ons. Aanvullen van wc papier, tissues.

Hygiëne





60 %

Zie eerdere vraag

Service





80 %
Ontbijt





100 %
Hoe heeft u het buffet in hotelrestaurant Ribbleton ervaren?





80 %

Heerlijk en variërend. Alleen voor de kinderen is het juist erg eenzijdig.

Van Anoniem
Stel
60-69 jaren
Beoordeeld: 3 dagen geleden (23/03/2019)
Datum van ervaring: 03/2019

Wij hebben vorig jaar een classic kamer geboekt en zouden een royal kamer krijgen.
Want de aanbieding was,een Royalkamer voor de Classic prijs.
Dit jaar hadden wij weer een classic kamer geboekt en het blijkt nu achteraf dat wij vorig jaar precies de zelfde kamer hebben gehad als dit jaar dus wij voelen ons misleid.
Verder was het entertainment op dinsdag niet om aan te horen waarop een aantal mensen de zaal dan ook verlieten terwijl het maandag en woensdag prima was.
Dus graag uw reactie hierop.

Prijs/kwaliteit verhouding





80 %
Kamer





60 %

Door de juiste kamer te geven als ik boek.

Hygiëne





80 %
Service





80 %
Ontbijt





80 %
Hoe heeft u het buffet in hotelrestaurant Ribbleton ervaren?





80 %
Van Anoniem
Stel
60-69 jaren
Beoordeeld: 3 dagen geleden (23/03/2019)
Datum van ervaring: 03/2019

Voor herhaling vatbaar

Prijs/kwaliteit verhouding





100 %
Kamer





100 %
Hygiëne





100 %
Service





100 %
Ontbijt





100 %
Hoe heeft u het buffet in hotelrestaurant Ribbleton ervaren?





100 %
Van Anoniem
Gezin
20-29 jaren
Beoordeeld: 3 dagen geleden (23/03/2019)
Datum van ervaring: 03/2019

Alles was prima, alleen jammer dat er savonds in de grote zaal alleen met ouderen rekening gehouden is. En dat er geen barretje of iets open was bij de kinder corner waardoor je verplicht bent om bij je kind te bljjven in de kinder corner

Prijs/kwaliteit verhouding





60 %
Kamer





100 %
Hygiëne





100 %
Service





100 %
Ontbijt





100 %
Hoe heeft u het buffet in hotelrestaurant Ribbleton ervaren?





60 %

Wat ik heb gegeten was prima alleen jammer dat er niet gewoon normaal eten was maar meer appart eten waar niet iedereen van houd

Van Anoniem
Gezin
60-69 jaren
Beoordeeld: 3 dagen geleden (23/03/2019)
Datum van ervaring: 03/2019

Zeer relax zeker met onze kinderen ons 40 jarig huwelijk vieren

Prijs/kwaliteit verhouding





100 %

Eten

Kamer





80 %
Hygiëne





100 %
Service





100 %
Ontbijt





100 %
Hoe heeft u het buffet in hotelrestaurant Ribbleton ervaren?





100 %
Van HF H.
Vrienden
70-79 jaren
Beoordeeld: 3 dagen geleden (23/03/2019)
Datum van ervaring: 03/2019

Wij waren er voor de zoveelste keer,en zoals altijd tevreden,behalve over die luidruchtige kamer 2203.

Prijs/kwaliteit verhouding





80 %

Eigenlijk wel van alles

Kamer





20 %

Wij hadden dit keer kamer 2203,en de hele nacht hoor het getik van waarschijnlijk de verwarming,terwijl die bij ons uit was.Wij bleven gelukkig maar 2 nachten,maar als we er 3 hadden geboekt dan had ik na de eeste nacht een andere kamer gevraagd.

Hygiëne





80 %

Schone badkamer

Service





80 %

Al het personeel is aardig.

Ontbijt





80 %
Hoe heeft u het buffet in hotelrestaurant Ribbleton ervaren?





80 %

Het assortiment

Van Anoniem
Stel
70-79 jaren
Beoordeeld: 3 dagen geleden (23/03/2019)
Datum van ervaring: 03/2019

Weer heerlijke ontspannen dagen gehad.

Prijs/kwaliteit verhouding





100 %

Alles wat nodig voor je lekker te ontspannen is er.

Kamer





100 %

De kamer is helemaal vernieuwd.

Hygiëne





100 %

Toiletten heel schoon.

Service





100 %
Ontbijt





100 %
Hoe heeft u het buffet in hotelrestaurant Ribbleton ervaren?





100 %

Variatie in het eten.

Terug naar boven CERTIFICAAT wat is dit?