hotellogo Preston Palacehotel logo
Onze klanttevredenheidsindex
82%

"Fantastisch"

Op basis van49,014 beoordelingen op 11 portals
:
Van G.J. T.
Leisure travelers
<20 years
Reviewed: 4 dagen geleden (17/08/2018)
Datum van ervaring: 08/2018

We hebben veel lol gehad met 4 kleinkinderen . Het eten was geweldig!

Prijs/kwaliteit verhouding





5 / 5,0
Kamer





4 / 5,0
Locatie





5 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Bar





5 / 5,0
Zwembad





4 / 5,0
Van Anoniem
Leisure travelers
60-69 years
Reviewed: 4 dagen geleden (17/08/2018)
Datum van ervaring: 08/2018

Wij komen al 15 jaar en zijn altijd heel erg tevreden. De dansavonden zijn heel erg gezellig. In oktober komen wij met kinderen en kleinkinderen zodat ook zij kunnen genieten want voor kinderen is er ook genoeg te doen. Met name de kermis en het fijne zwembad.

Prijs/kwaliteit verhouding





5 / 5,0
Kamer





5 / 5,0
Locatie





5 / 5,0
Hygiëne





5 / 5,0
Service





5 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Van Van S.
Leisure travelers
40-49 years
Reviewed: 4 dagen geleden (17/08/2018)
Datum van ervaring: 08/2018

Wij hebben het met onze familie enorm naar ons zin gehad. Iedereen was vriendelijk, de kamer wat top, wij hebben genoten. Zoals het er nu naar uit ziet komen wij volgend jaar weer met de hele familie, maar dan twee nachten!

Prijs/kwaliteit verhouding





5 / 5,0
Kamer





5 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





5 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Bar





5 / 5,0
Van Ilona v.
Leisure travelers
20-29 years
Reviewed: 4 dagen geleden (17/08/2018)
Datum van ervaring: 08/2018

Geweldig!!! Ik kom zeker weer

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





4 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Bar





3 / 5,0
Zwembad





4 / 5,0
Van Anoniem
Leisure travelers
30-39 years
Reviewed: 4 dagen geleden (17/08/2018)
Datum van ervaring: 08/2018

Het zwembad is fantastisch

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





5 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





5 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Zwembad





5 / 5,0

Wel jammer van volwassenen die tussen de kinderen flikflooien

Van E h.
Leisure travelers
50-59 years
Reviewed: 4 dagen geleden (17/08/2018)
Datum van ervaring: 08/2018

Super genoten

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





4 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





4 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Van Andries
Leisure travelers
30-39 years
Reviewed: 4 dagen geleden (17/08/2018)
Datum van ervaring: 08/2018

Zeer goed. Prachtig hotel mooi aangekleed. Veel variatie voor jong en oud. All in is ook echt all in. Geen nee te koop. Personeel mag wel eens glimlachen dat is t enige wat ik kan bedenken

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





4 / 5,0
Locatie





5 / 5,0
Hygiëne





5 / 5,0
Service





3 / 5,0
Ontbijt





4 / 5,0
Bar





4 / 5,0
Zwembad





5 / 5,0
Van van der s.
Leisure travelers
40-49 years
Reviewed: 4 dagen geleden (17/08/2018)
Datum van ervaring: 08/2018

Net als vorig jaar hebben mijn zoon en ik een paar leuke dagen gehad. Er is super veel te doen. Ook de kermis was erg leuk maar ook het bowlen of gewoon aan een tafel even kaarten. Dat het allinclusief is maakt het voor een ouder erg fijn. 3 dagen lang niet nee te hoeven zeggen is ook wel eens fijn. Alles kan.

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





4 / 5,0

we hadden een balkon wat erg fijn was.

Locatie





4 / 5,0

Bij hardenberg lag de weg eruit. We moesten 3 kwartier omrijden. Wellicht handig om op de site te benoemen en om over tubbergen te rijden. Dat hebben we op de terug weg gedaan en we waren zo thuis.

Hygiëne





3 / 5,0

vlek in beddengoed.

Service





4 / 5,0
Ontbijt





2 / 5,0

Er was veel op, en werd ook niet snel aangevuld. Denk dat het drukker was dan de bediening aankon. Wat erg jammer was. Afhalen van de borden en bekers van de tafel ging wel heel snel. Dat was fijn zodat het restaurant netjes oogde.

Restaurant





4 / 5,0

Veel keuze. De volgende dag ook andere gerechten dat was fijn.

Bar





5 / 5,0

bediening was snel en vriendelijk

Van Anoniem
Leisure travelers
50-59 years
Reviewed: 4 dagen geleden (17/08/2018)
Datum van ervaring: 08/2018

Het was super

Prijs/kwaliteit verhouding





3 / 5,0
Kamer





5 / 5,0
Locatie





5 / 5,0
Hygiëne





5 / 5,0
Service





5 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Bar





5 / 5,0
Zwembad





5 / 5,0
Van Patrick
Leisure travelers
40-49 years
Reviewed: 4 dagen geleden (17/08/2018)
Datum van ervaring: 08/2018

Bijzonder genoten van ons verblijf,mooie ruime en schone kamer ! Vriendelijk personeel en genoeg voorzieningen voor een prima verblijf !

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





5 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





5 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Bar





4 / 5,0
Zwembad





4 / 5,0
Back to Top CERTIFICAAT wat is dit?