hotellogo Preston Palacehotel logo
Onze klanttevredenheidsindex
81%

"Fantastisch"

Op basis van36,175 beoordelingen op 11 portals
:
Van Anoniem
Privéreis
60-69 Jaren
3 dagen geleden (19/06/2017)

Geweldig verblijf

Beste heer, mevrouw W.,

Hartelijk dank voor uw 100% beoordeling, dat waarderen wij enorm!
Tot ziens in Preston Palace.

Met vriendelijke groet,

Monique ( Marketing)
Prijs/kwaliteit verhouding





5 / 5,0
Kamer





5 / 5,0
Locatie





5 / 5,0
Hygiëne





5 / 5,0
Service





5 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Bar





5 / 5,0
Van Anoniem
Privéreis
60-69 Jaren
3 dagen geleden (19/06/2017)

1k was voor het eerst doordeweeks lekker rustig de muziek in de avond dinsdag en woensdagavond was te gek erg gezelig alleen de donderdagavond was vreselijk en ben ik om 10 uur naar mijn kamer gegaan

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





5 / 5,0
Locatie





5 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





5 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Van John
Privéreis
60-69 Jaren
3 dagen geleden (19/06/2017)

Ik vind het verschil tussen extra buffet bv s'middags/s'avonds in het weekend en door de weeks te groot In het weekend kun je s'middags wokken of bv hamburgen eten en door de weeks alleen simpel buffet met wat soep of salade of worst en kaas

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





3 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





4 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Bar





4 / 5,0
Van Anoniem
Privéreis
50-59 Jaren
3 dagen geleden (19/06/2017)

Zeer goed!!!! We komen al vele jaren en het bevalt zeer goed!

Beste heer K.,

Hartelijk dank voor u w mooie beoordeling, wij waarderen het enorm dat u al vele jaren bij ons komt, hartelijk dank daarvoor.
Wij zien u heel graag terug als zeer gewaardeerde gasten.

Met vriendelijke groet,

Monique ( Marketing)
Prijs/kwaliteit verhouding





5 / 5,0
Kamer





5 / 5,0
Locatie





5 / 5,0
Hygiëne





5 / 5,0
Service





5 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0

Een grote tapfles met citroen en of muntthee erin met het warme weer zou heerlijk zijn!!!

Zwembad





5 / 5,0
Van Albert
Privéreis
40-49 Jaren
4 dagen geleden (18/06/2017)

Geweldig komen zeker terug

Beste heer H.,

Wat mooi dat u aan ons laat weten dat u zeker terug komt, dat vinden wij enorm mooi om te horen!
Wij zien u heel graag terug in Preston Palace.

Met vriendelijke groet,

Monique ( Marketing)
Prijs/kwaliteit verhouding





5 / 5,0
Kamer





4 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





4 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Bar





4 / 5,0
Zwembad





4 / 5,0
Van Anoniem
Privéreis
60-69 Jaren
4 dagen geleden (18/06/2017)

Met vrienden hebben we hele gezellige dagen gehad met een goede verzorging

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





4 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





4 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Bar





4 / 5,0
Zwembad





5 / 5,0
Van kok
Privéreis
70-79 Jaren
4 dagen geleden (18/06/2017)

zeer goed komen volgend jaar weer

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





4 / 5,0

maar heb een aantal keren mijn been gestoten vanwege de krappe ruimte bed en douche

Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





5 / 5,0
Service





5 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Bar





5 / 5,0
Van Anoniem
Privéreis
70-79 Jaren
4 dagen geleden (18/06/2017)

Wij waren er voor het eerst. En vonden 2 Nachten toch te kort. Zo gezellig vonden wij het Dus volgende keer wat langer

Prijs/kwaliteit verhouding





2 / 5,0
Kamer





4 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





5 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Zwembad





5 / 5,0
Van Anoniem
Privéreis
50-59 Jaren
4 dagen geleden (18/06/2017)

Goed verzorgd

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





4 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





4 / 5,0
Bar





4 / 5,0
Van Anoniem
Privéreis
20-29 Jaren
4 dagen geleden (18/06/2017)

Het was mijn eerste keer. En heb het als een cadoutje gekregen maar ik ben zekker weer een leuk ervaring rijker en zal zekker nog ewn keer terug komen.

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





4 / 5,0

Ik heb in de classic kamer geslapen zag er heel mooi uit mooi uit zicht alleen was het bed redelijk hard had na de eerste nacht al rugklachten maar veder was de kamer prima.

Locatie





4 / 5,0

Mooie locatie en het was goed te vinden. En de stad is ook makelijk te bereik van uit het hotel.

Hygiëne





5 / 5,0

Alles was netjes door het heele hotel en op de kamer niks op aan te merken.

Service





4 / 5,0

Prima service ze hielpen je goed en waren altijd wel in voor kleim gezelig praatje.

Ontbijt





5 / 5,0

Was helemaal goed en alles werd op tijd aan gevuld.

Restaurant





4 / 5,0

Ik ben alleen in hun eigen restaurant en daar was alles goed alles werd ook zo vera mogelijk gehouden.

Zwembad





4 / 5,0

Mooi zwembad alleen wel best klein maar heb heerlijk kunnen genieten

Terug naar boven CERTIFICAAT wat is dit?