hotellogo Preston Palacehotel logo
Onze klanttevredenheidsindex
82%

"Fantastisch"

Op basis van38,310 beoordelingen op 11 portals
:
Van Anoniem
Privéreis
20-29 Jaren
3 dagen geleden (15/10/2017)

Heel erg leuk

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





4 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





4 / 5,0
Zwembad





4 / 5,0
Van Anoniem
Privéreis
80+ Jaren
3 dagen geleden (15/10/2017)

we hadden een invalidekamer besteld maar die was weg gegeven niet netjes van presron palace waren zeer boos ik moest nu met mijn scootmobiel naar de eerste verdieping . maar dat mag niet van de brandweer

Prijs/kwaliteit verhouding





2 / 5,0
Kamer





3 / 5,0
Locatie





2 / 5,0
Hygiëne





2 / 5,0
Service





2 / 5,0
Ontbijt





2 / 5,0
Restaurant





1 / 5,0
Bar





3 / 5,0
Van de l.
Privéreis
50-59 Jaren
3 dagen geleden (15/10/2017)

erg mooi, alleen hebben we vooraf betaald 486 euro en op de dag zelf was er een actie van 219 daar is over gebeld maar er kon geen prijs correctie plaats vinden dus voor onze betaling voor af hadden we 2 x gekund dat was voor ons een erg grootte teleur stelling met als gevolg dat de familie dag in augustus 2018 van 30 personen nu niet door gaat en gaan wij op zoek naar een andere locatie ik vind dat het grootste min punt

Prijs/kwaliteit verhouding





5 / 5,0
Kamer





5 / 5,0
Locatie





5 / 5,0
Hygiëne





5 / 5,0
Service





5 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Bar





5 / 5,0
Van Anoniem
Privéreis
20-29 Jaren
3 dagen geleden (15/10/2017)

Een goed dagen gehad.

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





3 / 5,0

Er was weing ophang gelegheid. Voor de nate zwemkleding. Ook was de duche wat krap.

Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





4 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Bar





5 / 5,0
Zwembad





4 / 5,0
Van Anoniem
Privéreis
70-79 Jaren
3 dagen geleden (15/10/2017)

Prima verblijf voor 2 nachten

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





3 / 5,0
Locatie





3 / 5,0
Hygiëne





3 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





4 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Bar





4 / 5,0
Van Wolters
Privéreis
30-39 Jaren
3 dagen geleden (15/10/2017)

Fantastische ervaring. Heerlijk. We komen zeker terug. Alleen de bedden waren een groot min punt waard. Thuis hebben we dat veel beter geregeld. Maar de hele vakantie was top verder. Tot volgend jaar waarschijnlijk :-)

Prijs/kwaliteit verhouding





5 / 5,0
Kamer





4 / 5,0
Locatie





5 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





5 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Bar





3 / 5,0
Zwembad





5 / 5,0
Van Anoniem
Privéreis
40-49 Jaren
3 dagen geleden (15/10/2017)

Goede ervaring

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





4 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Bar





5 / 5,0
Van Mien N.
Privéreis
60-69 Jaren
3 dagen geleden (15/10/2017)

Altijd weer een super verblijf Het is altijd weer fijn om een paar dagen in Preston Palace te zijn. De complimenten voor het altijd vriendelijke personeel en organisatie, SUPER!!!!!

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





4 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





3 / 5,0

Vloer was vies

Service





4 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Bar





5 / 5,0
Zwembad





5 / 5,0
Van Ciska
Privéreis
30-39 Jaren
3 dagen geleden (15/10/2017)

Kermis is niet voor kleine kinderen en vele apparaten waar je alsnog voor moet betalen. Genoeg te doen in het hotel

Prijs/kwaliteit verhouding





3 / 5,0
Kamer





4 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





4 / 5,0

Veel keuze

Restaurant





4 / 5,0

Ik miste speelgelegenheid bij het restaurant

Zwembad





3 / 5,0

Keuze aan voedsel bij het zwembad viel mij tegen. Mistte een koek en snack bij de all-in formule

Van Sonja van der l.
Privéreis
70-79 Jaren
4 dagen geleden (14/10/2017)

Het is veel beter geworden als 4jaar geleden

Prijs/kwaliteit verhouding





3 / 5,0
Kamer





3 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





4 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Bar





4 / 5,0
Back to Top CERTIFICAAT wat is dit?