hotellogo Preston Palacehotel logo
Onze klanttevredenheidsindex
81%

"Fantastisch"

Op basis van35,537 beoordelingen op 11 portals
:
Van HaRo
Privéreis
60-69 Jaren
3 dagen geleden (19/05/2017)

Goed om te verblijven voor 2 nachten. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Helaas niets gemerkt van het jubileum ( 25 jaar ) van Preston Palace, noch qua prijs noch qua verblijf ! Nog te bezien of we nog een keer gaan.

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





3 / 5,0
Locatie





3 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Zwembad





4 / 5,0
Van Anoniem
Privéreis
70-79 Jaren
3 dagen geleden (19/05/2017)

Onze algemene ervaring is zeer goed.

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





5 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





5 / 5,0
Ontbijt





4 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Bar





4 / 5,0
Van Anoniem
Privéreis
50-59 Jaren
3 dagen geleden (19/05/2017)

we hadden kamer 68 een zeer oude kamer

Prijs/kwaliteit verhouding





3 / 5,0
Kamer





1 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





5 / 5,0
Restaurant





5 / 5,0
Bar





5 / 5,0
Van Anoniem
Zakenreiziger
60-69 Jaren
3 dagen geleden (19/05/2017)

Wij zijn met personeel met gezinnen geweest. Allen waren tevreden, groot en klein. Zou voor werkgevers aantrekkelijker zijn wanneer groepskortingen verleent zou worden. Activiteiten zouden makkelijker te reserveren moeten zijn voor groepen.

Prijs/kwaliteit verhouding





3 / 5,0
Kamer





4 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





3 / 5,0
Ontbijt





3 / 5,0
Restaurant





3 / 5,0
Van Anoniem
Privéreis
40-49 Jaren
3 dagen geleden (19/05/2017)

We zijn vriendelijk en behulpzaam geholpen door de receptie. Het ontbijt en diner in het restaurant was smaakvol en voldoende keus. In het gehele hotel was het schoon en netjes. We hebben een leuke tijd gehad!

Beste heer, mevrouw K.,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo vriendelijk en behulpzaam geholpen bent door onze collega's van de hotelreceptie, dat horen wij graag!
Graag tot ziens in Preston Palace.

Met vriendelijke groet,

Monique ( Preston Palace)
Prijs/kwaliteit verhouding





2 / 5,0
Kamer





4 / 5,0

Was erg warm op de kamer

Locatie





5 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





5 / 5,0

Vriendelijk en hulpvaardig personeel

Ontbijt





5 / 5,0

Veelzijdig en goed aangevuld

Restaurant





5 / 5,0

Veelzijdig en smaakvol

Zwembad





4 / 5,0

Eenvoudig maar goed, glijbaan zou leuk zijn

Van Anoniem
Privéreis
60-69 Jaren
3 dagen geleden (19/05/2017)

Heel goed vond de kamer niet zo ruim,

Prijs/kwaliteit verhouding





3 / 5,0
Kamer





3 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





3 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





4 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Zwembad





3 / 5,0
Van Anoniem
Privéreis
70-79 Jaren
3 dagen geleden (19/05/2017)

de route aanduiding vond ik matig, weinig duidelijke aanwijzing om de locatie te vinden.

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





4 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





4 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Bar





4 / 5,0
Van Anoniem
Privéreis
50-59 Jaren
3 dagen geleden (19/05/2017)

na vele malen er geweest te zijn is de renovatie/ verbouwing er zeker vooruitgang ontstaan aan het uiterlijk van diverse ruimtes. Wat mij wel opviel dat de keuzes van aanbod bij lunche en diner dusdanig vermindert zijn. jammer! ons gezin bestaat uit personen tussen de 25 en 60 jaar. het betreft dus een familie uitje.

Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





4 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





4 / 5,0
Restaurant





3 / 5,0
Bar





4 / 5,0
Van Anoniem
Privéreis
80+ Jaren
3 dagen geleden (19/05/2017)

Wij hebben een leuke tijd gehad en zullen dat bij anderen aanbevelen

Beste heer, mevrouw H.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, en wat ontzettend mooi dat u Preston Palace bij andere kennissen aan gaat bevelen, dat waarderen wij enorm!
Graag tot ziens in Preston Palace.

Met vriendelijke groet,

Monique ( Marketing)
Prijs/kwaliteit verhouding





4 / 5,0
Kamer





4 / 5,0
Locatie





4 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Ontbijt





4 / 5,0
Zwembad





5 / 5,0
Van Helena
Privéreis
20-29 Jaren
3 dagen geleden (19/05/2017)

We vonden het super leuk maar ik had een suite kamer was vreselijk warm heel slecht geslapen Door de warmte op de kamer ik vind heb best veel geld betaald 325 euro verwacht je toch dat er een erko zit wand die warmte was niet normaal we zijn vasten klant bij jullie wij hebben het ook Door geven aan de balie van de warmte op onse slaapkamer.

Prijs/kwaliteit verhouding





2 / 5,0
Kamer





2 / 5,0
Locatie





3 / 5,0
Hygiëne





4 / 5,0
Service





2 / 5,0
Ontbijt





3 / 5,0
Restaurant





4 / 5,0
Zwembad





3 / 5,0
Terug naar boven CERTIFICAAT wat is dit?