U Rusina hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
93%

"Excellent"

Based on 132 reviews across 4 portals
:
By Kornblit
Leisure travelers
60-69 years
Reviewed: 3 years ago (03/01/2017)
Date of experience: 01/2017

Mam jedną uwagę: PORY PODAWANIA OBIADÓW. Podawanie obiadu do godziny 16:30 to jakieś nieporozumienie!!! Aby zdążyć, trzeba zjechać ze stoku o 16 a to zdecydowanie za wcześnie. Obiady powinny być wydawane co najmniej do 18:00 a jeszcze lepiej do 18:30. Wtedy można zdążyć wziąć prysznic, przebrać się.... i iść zjeść smaczny obiad.

No Public Name
Leisure travelers
20-29 years
Reviewed: 3 years ago (31/07/2016)
Date of experience: 07/2016

Jest to zadbany pensjonat w przystępnej cenie miła atmosfera aby wypocząć.

By Bednarczyk
Leisure travelers
30-39 years
Reviewed: 3 years ago (19/07/2016)
Date of experience: 07/2016

Ogolne wrazenie bardzo dobre. Standard pokoi na wysokim poziomie. Do centrum Bialki jest bardzo blisko,pol godzinny spacerek. Idealne miejsce dla rodzin z dziecmi. Cisza, spokoj a dla dzieci miejsce do zabawy - plac zabaw, basen murowany ze zjezdzalnia, boiska do siatkowki i pilki noznej. Na pewno wrocimy tutaj nie raz ;)

By Nikol@
Leisure travelers
20-29 years
Reviewed: 3 years ago (18/07/2016)
Date of experience: 07/2016

Bardzo dobra lokalizacja, mili gospodarze, super okolica...
Polecamy:)

By Zielińska
Leisure travelers
40-49 years
Reviewed: 3 years ago (06/07/2016)
Date of experience: 06/2016

Rodzinna, wesoła atmosfera , życzliwi gospodarze!!! Plac zabaw dla dzieci ( z basenem łałłł ). Problem to tylko bliskość drogi ale to nie problem więc..... POLECAM !!! dla rodzin z dziećmi i dla singli, dla zakochanych jak i dla przyjaciół, dla turystów jak i dla kibiców ( byliśmy podczas euro :) ), Blisko do różnych term i nie ma takiego tłoku.

By Bartosiewicz
Leisure travelers
20-29 years
Reviewed: 4 years ago (09/06/2016)
Date of experience: 01/2016

Niedaleko do kotelnicy, ładne pokoje, mili właściciele.

No Public Name
Leisure travelers
30-39 years
Reviewed: 4 years ago (09/06/2016)
Date of experience: 03/2016

Świetna lokalizacja, obsługa i bardzo syte i smaczne śniadania. Jedynie łóżka mogłyby być ciut wygodniejsze ;)

By Andrzej Bembenek
Leisure travelers
30-39 years
Reviewed: 4 years ago (05/06/2016)
Date of experience: 07/2015

Polecam, jak będę w okolicy na pewno skorzystam jeszcze raz.

By Sakowicz
Leisure travelers
50-59 years
Reviewed: 4 years ago (02/06/2016)
Date of experience: 02/2016

Super, jak w domu. Milo, przyjaznie, smaczne jedzenie, cena bardzo dobra. Wracamy tu od wielu lat.

By Puszcz
Leisure travelers
30-39 years
Reviewed: 4 years ago (02/06/2016)
Date of experience: 02/2016

Bardzo polecam miejsce. Przemili gospodarze, smaczne jedzenie oraz lokalizacja sprawiają, że od kilku lat wracamy do tego miejsca.

Back to Top CERTIFICATE what's this?