Utopia Beach Club hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 8,832 reviews across 7 portals
By Petra Lipšanská
Date of experience: 05/2018

Ve Vašem hotelu se nám opravdu líbilo a určitě Vás znovu navštívíme, vše bylo super a děkujeme za krásnou dovolenou !!!!!!!!!!!!!!!!§

No Public Name
30-39 years
Date of experience: 05/2018

Průměrný. Moře a pláž super.

No Public Name
Date of experience: 05/2018

Krásný odpočinek na krásném místě

By Petr Jindra
Date of experience: 05/2018

Velmi spokojený po celou dobu pobytu. Personál ochotný a nevtíravý. Jídlo a vybavení hotelu na velmi dobré úrovni.

By Miriam
50-59 years
Reviewed: 7 years ago (27/05/2018)
Date of experience: 05/2018

Lovely location, friendly staff, nice people. Tanks to everybody! We will come back!

By Birgit Kutz
50-59 years
Reviewed: 7 years ago (26/05/2018)
Date of experience: 05/2018

ein schönes Hotel in dem man sich immer wieder gerne aufhält. Die Mitarbeiter sind alle sehr freundlich. Alles in allem haben wir 2 schöne Wochen verbracht und freuen uns auf den nächsten Aufenthalt im UTOPIA BEACH CLUB.

By Michael J.
60-69 years
Date of experience: 05/2018

Ich freue mich, dass wieder mehr Touristen das Utopia besuchen. Die zu erwarteten Einnahmen sollten dringend für Reparaturen der Wege, Gebäude und Außenanlagen eingesetzt werden.

By Jitka Schneeweissová
Date of experience: 05/2018

Já jsem byla z dovolené opravdu nadšená. Krásná pláž a rozmanitý podvodní život. Hotel je pěkný, jen jsem první den trošku nechápala architektem navržené bungalovy (trošku bludiště :) ). Mne trochu vadilo, vypadané spáry v dlažbě, volné dlaždičky apod., ale komplex byl čistý. Obsluha výborná (až na výjimky), ochotná, vždy usměvavá a kontaktní. Dále bych uvítala večeře od 18,00. Pro děti ten den je vyčerpávající a od 19,00 již byli moc unavení. Pro děti opravdu dobré možnosti vyžití. Dobré plážové programy. Výborná lektorka ve večerní show pro děti (kinder club).

By Ludek Maulis
Date of experience: 05/2018

Byla to bomba, akorat jsem pribral 4 kila...

By Ivana
Date of experience: 05/2018

Hotel se nám moc líbil po všech stránkách. V Egyptě jme byli už 12x, tento si troufám říct byl nejlepší a určitě se vrátíme a budeme ho doporučovat. Luxusní šnorchlování, ochotný a usměvavý personál, pan manager neustále projevoval zájem, ocenili jsme také nevtíravost personálu a vynucování si bakšiše jako v jiných hotelech - jejich služby a ochotu jsme samozřejmě odměnili, ale podle vlastního uvážení jak přímo, tak s využitím schránek umístěných v jídelnách a na barech. Schránky jsou skvělý nápad, odměnu si zaslouží i všichni ,,neviditelní" lidé v zázemí hotelu - vyřiďte jim prosím náš velký dík.

Back to Top CERTIFICATE what's this?