Utopia Beach Club hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 9,360 reviews across 6 portals
By Semecký zdenek
40-49 years
Reviewed: 8 years ago (22/05/2018)
Date of experience: 05/2018

Celkově super dovolená, za mě Absolutní spokojenost ve všem !

By Markéta
40-49 years
Date of experience: 05/2018

Menší, klidný otel, ideální pro relax.
Výborná poloha u zátoky umožňuje šnorchlování i při silnějšímu větru.
Menší výběr jídel k obědu i večeři, ale vše velmi chutné.

Date of experience: 05/2018

allgemein hat sich alles sehr positiv entwickelt, das Angebot der Küche ist bedeutend besser geworden " ABER" in den vielen Jahren, seit ich das UTOPIA besuche, war ich nie krank. Seit September 2017 ist das leider nicht mehr so!! Es kann nicht sein, dass über die Hälfte der Gäste mit "Baucbeschwerden" ihren Urlaub verbringen. Dieses hatten wir durchgängig ab dem 3. Tag große Beschwerden trotz ägyptischer Medizin! Unsere gebuchten Ausflüge mussten wir deshalb absagen. Bis heute in Deutschland ist es noch nicht besser geworden undich muss die Medizin weiter einnehmen. Es liegt also wederan der Hitze oder der Klimaanlage. Hier muss sich unbedingt etwas verändern!!

Wir lieben das Utopia, aber dies ist ein Aspekt, der fürunsere weiteren Buchungen zu überdenken ist.

By Jaroslav Hadáček
60-69 years
Date of experience: 05/2018

Byli jsme v tomto hotelu poprvé.Byla to třináctá návštěva Egypta, tak mohu srovnávat.Docela na nás hotel udělal dobrý dojem, až na nějaké drobnosti,které se vždy najdou. ( delší doba přidělení pokoje). Bylo by dobré novým hostům poskytnout místnost,kde by se mohli po příjezdu převléknout do plavek a lehčího oblečení.Tím by se čekací doba na pokoj jistě zpříjemnila.Jinak super moře,usměvavý personál a dobrá kuchyně. Každý si určitě vybere z nabízeného jídla.

50-59 years
Reviewed: 8 years ago (20/05/2018)
Date of experience: 05/2018

Renovierungsbedürftig! Habe Superior mit MB gebucht und bezahlt. Zi. 123 ist maximal Sparzimmer mit Pool Blick!!!!!!

By Pavel Herout
50-59 years
Reviewed: 8 years ago (20/05/2018)
Date of experience: 05/2018

Příjemné prostředí,velmi dobré služby,čisto,příjemný personál. DĚKUJEME

30-39 years
Reviewed: 8 years ago (19/05/2018)
Date of experience: 05/2018

Hotel mit familärer Atmosphäre an einem sehr schönen Hausriff gelegen mit sehr gutem Essen und stets bemühtem, freundlichem Personal. Einziger Mangel: sehr viel Müll im Meer nach Unwetter

By Ivana Zámyslická
50-59 years
Reviewed: 8 years ago (17/05/2018)
Date of experience: 05/2018

hotel je umístěn v pěkné lokalitě, pěkný korál a ryby, pláž s lehátky i jídelnou velice pěkné. Vadilo nám ale kouření na recepci, pláži i během oběda, kouření na pokojích - v noci se nedaly otevřít dveře, aby nám kouř z cigaret od sousedů nešel do pokoje. Normální je nekouřit, kuřáci by měli být odděleni.

By Gizela Padyásková
50-59 years
Reviewed: 8 years ago (17/05/2018)
Date of experience: 05/2018

Do hotelu se vracíme pravidelně a je velmi znát snaha o vylepšení. Zlepšení je znát i v kuchyni, letos nám chutnalo zatím nejvíc. Jenom by asi opravované pokoje neměly být za tak vysoký příplatek. Personál hotelu je velmi přátelský a bereme ho už jako svoji rodinu a velmi se na ně vždy těšíme. I to je jeden z důvodů, proč se opakovaně vracíme. Cítíme se tu na dovolené velice příjemně. Už teď se těšíme na další dovolenou v Utopii !

60-69 years
Reviewed: 8 years ago (16/05/2018)
Date of experience: 05/2018

More ,jidlo perfekt.Cistota prumer.

Back to Top CERTIFICATE what's this?