Utopia Beach Club hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 8,833 reviews across 7 portals
By Andy Büchel
40-49 years
Reviewed: 7 years ago (25/04/2018)
Date of experience: 04/2018

Insgesamt eine gute und nicht zu teure Anlage. Schön, dass vieles erneuert und renoviert wird. Bier ist leider nicht geniessbar weil in der Regel zu warm.

By Angela K.
50-59 years
Reviewed: 7 years ago (25/04/2018)
Date of experience: 04/2018

Sehr freunliche Leute, sehr schönes Hotel, tolles Riff!!
Wir kommen ganz bestimmt wieder!!!

Gefallen hat uns, dass keine Wegwerfbecher verwendet wurden und es nur eine Wasserflasche am Tag gab!
Dafür konnte man diese immer wieder auffüllen!!

50-59 years
Reviewed: 7 years ago (24/04/2018)
Date of experience: 04/2018

tolle neue bungalowzimmer .Essen verbessert.

By Myriam
30-39 years
Reviewed: 7 years ago (24/04/2018)
Date of experience: 04/2018

Schönes Riff zum Tauchen und Schnorcheln. Anlage gibt wenig Ruhe und Entspannungsmomente her. Stänige Musik nervt. Angestellte verhalten sich sehr devote "weißen Menschen" gegenüber. Erinnerung an koloniale Zustände.

60-69 years
Reviewed: 7 years ago (23/04/2018)
Date of experience: 04/2018

Mir hat es sehr gut gefallen, werde noch mal gerne kommen

By Jana
Date of experience: 04/2018

Moje nejkrásnější dovolená z kategorie "týden si jen tak odpočinout".
Pro mne je odpočinkem místo, kde je moře na dosah, kde mám možnost se kdykoliv najíst a napít, kde mohu zapomenout na dress code a kde se o mne personál postará vždy, když vyslovím své přání.
Pláž má perfektní přístup do moře, kde již pár metrů od břehu vidíte nádherně zbarvené korály a ryby se Vám budou plést pod nohama.
Téměř povinnou výbavou je tedy šnorchl a brýle ( koupíte je bez problémů v hotelu i na pláži samotné ).
Naopak nepotřebujete vůbec žádné ručníky, pravidelně se mění na pokojích a plážový servis funguje 100%
Hotel má 2 typy ubytování.
- v apartmánech, ve kterých právě probíhala rekonstrukce a veškeré zařízení ( koupelna, francouzská okna, nábytek, lůžka ... ) bude nové - tajně jsem se byla do rozestavěných místností podívat :-) - bude to nádherné. Pokoje mají vlastní malou terasu, vždy je spojeno cca 5-6 apartmánů a na střechách jsou dostupné větší společné terasy, ze kterých je nádherný výhled na moře.
- V hlavní a přilehlé budově jsou pokoje prostornější, mají balkony s výhledem na centrální bazén a také moře, které vidíte přes koruny vzrostlých nádherných palem v udržované zahradě. Je z nich blízko do hlavní restaurace Sultana, kde se podávají snídaně a večeře.
Ńaprosto geniální je restaurace na pláži Farouz bar, kde se podávají obědy a v průběhu celého dne nápoje, pizza, pitta chléb, burgery ... nemusíte tedy v polovině dne odcházet od pláže a opravdu nádherného moře.
Tady stačí plážové oblečení, na večeři se budou pánové v košilích a dámy v lehkých šatech cítit lépe, vyžadováno toto však není.
All inclusive nabízí čerstvé ovoce, zeleninové saláty, jogurty, sladké i slané pečivo, vejce na všechny způsoby, palačinky, vafle, sýry, .....
Teplé pokrmy z ryb, kuřecího a hovězího masa, přílohy rýže, brambory, luštěniny ..... vždy v "evropské" úpravě a samozřejmě také v místní - egyptské, perfektně ochucené.
Káva,čaj, pivo, nealko .... žízní nebudete.
Sladký bar je opravdu sladký :-)
Trváte-li na značkových alkoholických nápojích, nejsou zdarma.
Já však vždy preferuji jídla i nápoje z té země, ve které zrovna jsem a nepotřebuji to, co mám doma a Pilsner Urquel. .. :-)
Managment hotelu, kuchaři a servis v restauraci mluví plynule anglicky a německy, překvapí i českými frázemi ..... domluvíte se bez problémů na veškerých svých požadavcích a za nic nevyžadují žádné další poplatky.
Pokud chcete nakupovat nějaké drobnosti, suvenýry nebo chcete odměnit personál, ocení € a americké dolary.
V dubnu byl hotel zaplněn asi z poloviny, naprosto fantastický klid. V červenci a v srpnu bude dle slov vedení plně obsazen a to i rodinami s malými dětmi ( prázdniny ).
Samostatnou kategorii návštěvníků tvoří zájemci o potápění.
Diving center je součástí resortu a je zde pro začátečníky i zkušené potápěče. Jejich nabídka není v ceně zájezdů, domluvíte se anglicky, německy a česky.
Slyším-li dovolená v Egyptě, všichni preventivně řeší otázku zažívacích potíží. Na pokoje dostanete každý den balenou vodu, v restauracích a barech je vždy k dispozici balená voda ve stojanech. Já si pro jen jistotu touto vodou čistila zuby a žádné problémy jsem nepocítila. V hotelu je ordinace lékaře, sestra je češka a pro klid turistů tato skutečnost hodně kladně přispívá ....
Budu-li chtít cestovat po exotických místech, prožít aktivní dovolenou nebo obdivovat historii a architekturu , pojedu do zcela jiných míst.
Ale určitě sem se vrátím, kdykoliv si budu chtít odpočinout ...

70-79 years

Wenn Welan Funktioniert und kostenfrei ist ,wäre die Anlage perfekt

Für Preis Leistung ist Hotel wert

By Frau :-) Angelika Philipp
Date of experience: 04/2018

Nachdem ich zum 7. Mal im Utopia gewesen bin und wieder eine wunderschöne Zeit dort hatte, komme ich auch zum 8. Mal bestimmt wieder!
Für mich ist die Club-Anlage, im maurischen Stil gebaut, mit der schönen Gartenanlage, dem tollen Sandstrand zum relaxen, dem beeindruckenden Hausriff zum schnorcheln und nicht zu vergessen das leckere Essen und Trinken perfekt für meinen Traumurlaub am Roten Meer!
Rundherum erholt und mit beglückenden Eindrücken und Erinnerungen freue ich mich schon auf den nächsten Urlaub in der 2. Heimat :-)

By Sorina and Andy Köster
Date of experience: 04/2018

The friendliness was outstanding, especially Ali our Hotel manager, the waiter Abdo, the cooks and the animation team. We were often at the diving center, it was a fantastic experience. We felt very comfortable and like to come back.

Back to Top CERTIFICATE what's this?