Utopia Beach Club hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 9,372 reviews across 6 portals
By Iva
40-49 years
Reviewed: 9 years ago (10/07/2017)
Date of experience: 07/2017

Když jsme přijely, tak na recepci špinavé stolky. S tou čistotou se moc nezaobírají. Je to starší hotel a potřeboval by rekonstrukci. Na pokoj se dlouho čekalo. Dali nám s výhledem na skládku a v koupelně tekla na zem voda, když jsme si umyly ruce. Ale požádaly jsme o výměnu a potom to bylo v pořádku. Spokojenost i s úklidem. Hlavně, že se máte kde vyspat. Stejně je potom člověk pořád na pláži, nebo u bazénu.
Wifi, to je velký problém. Vyplatí se na letišti koupit kartu Vodafone.
A potom alkohol. Jejich chutná všechen tak nějak podobně. Jsme zvyklí pít Gin s Tonikem. Ale Tonik se musí platit - to jsme nikde nezažily, a i různé koktejly byly placené. To je velké mínus. Ale v Egyptě to tak prý je.
I přes některé nedostatky bychom se hned vrátily. Záleží na zábavě, a té jsme si užily dost. Animátoři se nám věnovali a když si ještě najdete dobrou partu lidí, tak je všechno OK :)). A my tu partu měly bezvadnou.

40-49 years
Reviewed: 9 years ago (10/07/2017)
Date of experience: 07/2017

Dobře strávená dovolená Hotel výborný pro děti.Krásný korál.

By Alena
Date of experience: 07/2017

Byli jsme velmi spokojeni a určitě budeme Váš hotel se vším doporučovat.

Date of experience: 07/2017

Bylo to super. Co bych zkritizovala jsou ty příbory, které už jsem zmínila výše. A bylo na pokoji málo zásuvek. Příště s sebou povezeme prodlužku. Jinak jsme byli spokojeni jak s jídlem, tak s personálem :) Příští rok s největší pravděpodobností navštívíme hotel znovu.

Date of experience: 07/2017

Do tohoto hotelu se vracim opakovane a jsem vzdy velmi spokojena.

By Zuzana J.
20-29 years
Reviewed: 9 years ago (08/07/2017)
Date of experience: 07/2017

We were very satisfied. Nice place, nice sea and very friendly employees. Very tasty food. Good animation show.

20-29 years
Reviewed: 9 years ago (07/07/2017)

Sehr nettes personal

30-39 years
Reviewed: 9 years ago (06/07/2017)
Date of experience: 07/2017

hotel příjemný, pokud byl problém snažili se ho vyřešit. Pláž krásná, pro děti super přístup. Jen nám vadil malý výběr jídla, jinak chuťově dobré. Také by se hodily v areálu umístit velké hodiny.

By Milan Brotánek
30-39 years
Reviewed: 9 years ago (06/07/2017)
Date of experience: 07/2017

Amazing hotel beautiful garden and very friendly and friendly staff

60-69 years
Reviewed: 9 years ago (04/07/2017)
Date of experience: 07/2017

eine Generalsanierung wäre sicher angebracht, die Gehwege sind teilweise katastrophal, Steine fehlen, auch der Boden im Essensbereich zu Mittag gehört mit Sand aufgefüllt, es sind teilweise tiefe Mulden, Essensgeschirr mit Resten stehen in der Anlage herum voll mit Ameisen, super Einrichtung ist die Katzenfutterstation.

Back to Top CERTIFICATE what's this?