Utopia Beach Club hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 8,888 reviews across 7 portals
50-59 years
Date of experience: 05/2017

Odpočinková klidná dovolená, moře skvělé, personál ochotný.Celkově jsme si dovolenou užili.Problém s připojením k mobilní síti,T mobil nefungoval,až po telefonátu do Čech na operátora.
Animační program dobrý, animátoři byli šikovní, komunikativní, příjemní.
Wifina je za poplatek, což je myslím nesmysl, mělo by být volné připojení, dostupné a funkční alespoň u recepce.

By Karabina Petr
Date of experience: 05/2017

Na odpočinkovou dovolenou prostě supr a mohu doporučit

20-29 years
Date of experience: 05/2017

Dobrý hotel se staří výbavou, ale úžasným výhledem z pokoje a jednou z nejlepších pláží. Jídlo velmi dobré chutné a lehké. Kdo je zvyklý na hotely 5 hvězdiček bude zklamaný o hodně menší výběr. Naopak pláž a šnorchlování překoná každou druhou 5 hvězdu.

By gerhard renk
Date of experience: 05/2017

Grosses Hotel- Leider essen nicht so gut- Einrichtungen könnten besser sein- Strand besser warten (personal einsetzen das korallenbeschädiger(auf korallen stehen)bestafft)**** SUPER SCHÖNES HAUSRIFF -BITTE WEIN NICHT MEHR PANSCHEN- MIT WASSER VERDÜNNEN- Personal im allgemeinen gut***

By Mirka
Date of experience: 05/2017

Velká spokojenost a personál ochotný usmevavy

Date of experience: 05/2017

L'unica cosa che mi ha infastidito è stato trovare quasi tutti i lettini mare occupati già all'alba, con materassini e teli, mentre in spiaggia e in mare non c'era nessuno.Chiederei spiegazioni al responsabile del servizio spiaggia.
Comunque, l'esperienza è stata positiva e sicuramente torneremo.

By Maya
30-39 years
Date of experience: 05/2017

Já nemohu napsat opět nic jiného než že jsem byla nad míru spokojena a šťastná. Utopie je moje srdcová záležitost a proto se tam ráda vracím i několikrát do roka. Miluju to tam zkrátka všechno a jen těžko bych jela jinam ;)
Mám tam přátelé kteří jsou lepší než vyšší počet hvězdiček v hotelu. Raději budu jezdit do Utopie, kde vím že prožiji nenahraditelné okamžiky s přáteli než být v 5 a více hvězdičkovém hotelu a být nespokojená.
Zkrátka a dobře dovolenou dělají lidé okolo vás a Ti jsou v Utopii všichni báječní. Tímto zdravím animační pár Lucii a Magdyho, Evu, Ahmeda z lékárny, všechny kluky z baru i z restaurace, recepci i holky na masáže, vyšší management a nesmím zapomenout na super delegátku Jitku
Doufám, že se zas brzy uvidíme.

By Linda
20-29 years
Reviewed: 8 years ago (24/05/2017)

At least so so goodd

By Radim a Lenka Zalubilovi
40-49 years
Reviewed: 8 years ago (23/05/2017)
Date of experience: 05/2017

Vše bylo fajn, spokojenost.

40-49 years
Reviewed: 8 years ago (22/05/2017)
Date of experience: 05/2017

Personal sehr freundlich, sehr gutes Hausriff. Qualität von Essen und Trinken schwankt.

Back to Top CERTIFICATE what's this?