Vol trots tonen wij u de recensies van ons hotel

Geen openbare naam
Gezin
30-39 jaren
Evancy Trésors d'Opale
Beoordeeld: 20/05/2024
Datum van ervaring: 05/2024

Parfait, hormis la terrasse dans l’ombre toute la journée. Et la piscine fermée.

Geen openbare naam
Gezin
30-39 jaren
Evancy Boulogne-Sur-Mer
Beoordeeld: 20/05/2024
Datum van ervaring: 05/2024

Aangenaam verblijf in Boulogne sur mer.

Geen openbare naam
Stel
60-69 jaren
Evancy Villa les Margats
Beoordeeld: 20/05/2024
Datum van ervaring: 05/2024

Les appartement super sauf quan il manque des choose et les prix un peu chère et le.petit déjeuner trop chère et pas de wufi merci

Van Delgutte
Gezin
50-59 jaren
Evancy Etoile de Mer
Beoordeeld: 20/05/2024
Datum van ervaring: 05/2024

Dans l'ensemble pour la 3ème fois je ne suis pas déçue.
Quelques détails sur le logement pour lesquels la réactivité de l'équipe a été un exemple d'écoute de gentillesse.
A bientôt.

Geen openbare naam
Stel
60-69 jaren
Evancy Etoile de Mer
Beoordeeld: 20/05/2024
Datum van ervaring: 05/2024

Tout très bien sauf panne ascenseur tout le séjour

Van TDH
Stel
20-29 jaren
Evancy Boulogne-Sur-Mer
Beoordeeld: 19/05/2024
Datum van ervaring: 05/2024

Was in orde, maar niet meer dan dat. Appartement met niet al teveel voorzieningen voor hotelprijs.

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw ervaring en opmerkingen over uw verblijf te laten weten.
Het spijt ons te horen dat onze flat niet aan uw verwachtingen voldeed.
We zijn trots op het leveren van het hoogste niveau van comfort en service aan onze gasten, en streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze kamers alle faciliteiten hebben die nodig zijn voor een aangenaam verblijf.
We hopen dat u ons in de toekomst nog een kans zult geven om u een nog gedenkwaardiger ervaring te bezorgen.

Nogmaals bedankt voor uw feedback.

Prettige dag verder,
Met vriendelijke groet

Aurélie
manager klantenrelaties
Van Ho
Gezin
30-39 jaren
Evancy Vence Les Jardins d'Azur
Beoordeeld: 19/05/2024
Datum van ervaring: 05/2024

Superbe expérience merci pour votre accueil

Van Detry et Nahon
Stel
60-69 jaren
Evancy Trésors d'Opale
Beoordeeld: 19/05/2024
Datum van ervaring: 05/2024

Nous sommes venus avec un couplé d'amis et nous avons passé un très bon séjour.

Geen openbare naam
Bedrijf
<20 jaren
Evancy Platier d'Oye - Oye Plage
Beoordeeld: 19/05/2024
Datum van ervaring: 05/2024

Vraiment confortable et spacieux. Bien équipé

Van diebold
Stel
Evancy Boulogne-Sur-Mer
Beoordeeld: 19/05/2024
Datum van ervaring: 05/2024

Bon accueil, malgré les travaux emplacement idéal. A fuir le petit déjeuner