Baross City Hotel hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 9,949 reviews across 17 portals
By Sanders, AlbrechtPaul
70-79 years
Reviewed: 4 years ago (07/09/2021)
Date of experience: 09/2021

Positief, zoals als gemeld bij booking.com. Wat er niet was (airco en tv) hadden we niet nodig, dus niet zeuren dan.

30-39 years
Reviewed: 4 years ago (06/09/2021)

asdfghjkljhztrewfghjnhbvcxcvgnjhg

By Unal Rabia
30-39 years
Date of experience: 08/2021

We gaan met vriendinnen boedapest bezoeken en ons verblijf staat al vast bij baros city.

By Xico

Boa. Ótima localização para quem chega Budapeste de comboio

Friends
Date of experience: 08/2021

bolo to celkom fajn. hlavene to vendeglo vedla kde mali 26 čapovaných pív.

By Judit Mikoka
Friends
40-49 years
Reviewed: 4 years ago (03/09/2021)
Date of experience: 08/2021

Szemelyzet kedves, reggeli finom. Ágyra csere férne mert nagyon kemény két napot rosszul aludtam, es szonyegtisztitas igen elkelne.

By Peter (Weiss-)Blankenhorn
50-59 years
Reviewed: 4 years ago (02/09/2021)
Date of experience: 08/2021

Great! Best value in town!

By Herczegné Polgár Zsanett
Date of experience: 08/2021

Nagyon kedves, figyelmes a recepciós. Két alkalommal voltam 2 héten belül. Első alkalommal családdal, 6 éves gyermekkel. Akkor nagyon mérges voltam, mert a 607-es szobát kaptuk a recepció felett, a lift mellett. A fiam nem tudott elaludni, mert félt a lift hangjától. Közvetlen a szoba falánál volt. Én hajnali fél három körül tudtam elaludni, mert folyton szólt a lift, ahogy jöttek vele, mint a mosógép centrifuga olyan hangja volt, és amikor felért egy nagy dobbanás. Éjszaka beázott az ablak és folyt be a víz. A recepción csörög a kapucsengő és egy bejövetel két csengetés, olyan hangosan, mint a telefoncsörgés. Ezt hajnalig hallottam, erre még hajnali 1.45-kor jöttek vendégek akik valószínűleg akkor érkeztek és hangosan beszéltek. Minden beszélgetés nagyon hallatszott. Erre még a francia ágy egyik fele is olyan lyukas volt, hogy ha fordult bent a párom én hullámvasúton éreztem magam, nagyon nyikorgott minden mozdulatnál. Szóval egy rémálom volt. Három óra alvás után reggel indult megint a lift, takarítók szertára mellettünk és a poharak csörgése a reggeliztetéshez. Nagyon csalódott voltam, mert a nagyon várt rövid nyaralásunkat ez tönkre tette. Fáradtság, nem alvás. Első éjszaka után haza akartunk jönni, de a kicsi kérte ne. A második alkalommal direkt kértem, hogy ne ezt a szobát kapjuk, akkor pozitív véleményem volt. Csendes, nyugodt szobát kaptunk, minden rendben volt.

By Lőrincz Tibor
Date of experience: 08/2021

Legközelebb is szívesen veszem igénybe a hotel szolgáltatását.

70-79 years
Date of experience: 08/2021

I really could not have asked for better. The staff made my holiday the success it was.

Back to Top CERTIFICATE what's this?