Central-Hotel Winterberg hotel logohotel logo

Reviewed: 7 years ago (30/01/2019)
Date of experience: 01/2019

ik vind prima hote voor een paar nachtjes met een ontbijt, top.

Dames en heren, ik dank u voor uw bezoek en uw goede recensie! Tot de volgende keer in Central-Hotel Winterberg! Uw familie Dederichs & Team
By Bea
Reviewed: 7 years ago (29/01/2019)
Date of experience: 01/2019

Zeer goede ervaring. We komen zeker terug.

Dames en heren, ik dank u voor uw bezoek en uw zeer goede recensie! Tot de volgende keer in Central-Hotel Winterberg! Uw familie Dederichs & Team
By Bas Bol
Reviewed: 7 years ago (28/01/2019)

Altijd weer goed!!!!

By Lex
Reviewed: 7 years ago (27/01/2019)
Date of experience: 01/2019

mooie fijne ruime kamer, ontvangst was goed en peigen parkeerplaats

By Marion Steffen
Reviewed: 7 years ago (27/01/2019)
Date of experience: 01/2019

Das Zimmer war sehr geräumig, modern und sehr sauber. Im Restaurant gab es leckere Speisen. Das Personal war sehr freundlich.Der Parkplatz könnte ein wenig größer sein.

Sehr geehrte Damen und Herren, vielen Dank für ihre Besuch und ihre gute Bewertung ! Bis zum nächsten mal im Central-Hotel Winterberg ! Ihre Familie Dederichs & Team
By Hans Borgsmüller
Alone
Reviewed: 7 years ago (26/01/2019)
Date of experience: 01/2019

Freundlichkeit, Wärme, man fühlt sich einfach wohl

Sehr geehrte Damen und Herren, vielen Dank für ihre Besuch und ihre sehr gute Bewertung ! Bis zum nächsten mal im Central-Hotel Winterberg ! Ihre Familie Dederichs & Team
Reviewed: 7 years ago (26/01/2019)
Date of experience: 01/2019

Prima hotel, ideaal gelegen midden in het centrum.

By Hilde Wynen
Reviewed: 7 years ago (24/01/2019)
Date of experience: 01/2019

Aangenaam, positief verrast. Goede ligging (wandelafstand van skilift, 5 min.) in dorpscentrum. Keuze om na het tafelen in het restaurant (oud Nederlandse stijl) of in de pub (après-skigevoel) iets te drinken. Gratis parking aan hotel voor de gasten. Rustige ligging.

By Birgit
Reviewed: 7 years ago (23/01/2019)
Date of experience: 01/2019

Es war alles sehr gepflegt und freundliches Personal

By h de lange
Reviewed: 7 years ago (23/01/2019)
Date of experience: 01/2019

zijn altijd goed ontvangen en al vele jaren uw gast zo ook in februari weer bij jullie