Central-Hotel Winterberg hotel logohotel logo

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (16/03/2017)
Date of experience: 03/2017

Goed verzorgd, zeker een rede om nogmaals terug te komen.

Dames en heren, ik dank u voor uw bezoek en uw goede recensie! Tot de volgende keer in Central-Hotel Winterberg! Uw familie Dederichs & Team
By Pantophlet
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (13/03/2017)

Empfehlung von Freunden

Dames en heren, ik dank u voor uw bezoek en uw zeer goede recensie! Tot de volgende keer in Central-Hotel Winterberg! Uw familie Dederichs & Team
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (13/03/2017)

Uitstekend! Top hotel!

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (08/03/2017)
Date of experience: 03/2017

Goede ligging ten opzichte van pistes en stadje. Warmte van receptie en onthaal gemist. Ontbijt onvoldoende gevarieerd en beperkt, maar kamers dan weer wel ruim en proper.

Dames en heren, ik dank u voor uw bezoek en beoordelen! Jammer dat was uw roerei, niet warm, je rapporteerde in de ochtend, zo ja, je zal zeker een nieuwe roerei! Door het selecteren van de Früstückbuffet: 4 soorten zelfgemaakte jam, 5 soorten vlees, 3 soorten kaas, ontbijtgranen, Cornflackes, chocolade Flackes, fruit, fruitsalade, groenten, divere broodjes, 2 soorten brood, boter, Magariene, roerei, gekookt ei, jus d'orange, appelsap, koolzuurhoudend water, mineraalwater en wat er niet was, dan kunt u contact met ons op! Maar met alle respect "niet altijd fris", heeft ons hotel beschikbaar sinds 13.01. - Zijn bijna volgeboekt tot 05.03.2017, want zeker niet slecht zijn! Tot de volgende keer in Central-Hotel Winterberg! Uw familie Dederichs & Team
By Nathorn
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (07/03/2017)
Date of experience: 02/2017

Really nice hotel. We would love to go back again next year.

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (07/03/2017)
Date of experience: 03/2017

Een heerlijk hotel op loopafstand van de piste en het centrum. Zeer vriendelijk personeel. Goed eten. Een aanrader.

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (06/03/2017)

Sehr gut, wie immer.

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (01/03/2017)
Date of experience: 02/2017

Wir haben uns - wie auch schon die Jahre zuvor - sehr wohl gefühlt. Ein großes Lob für das freundliche Personal. Das Frühstück könnte etwas abwechslungsreicher sein. Das Restaurant können wir leider nicht weiter empfehlen: Tütensaucen, lieblos angemachter und präsentierter Salat.

Sehr geehrte Frau Plam, vielen Dank für ihre Besuch und ihre gute Bewertung ! Schade, das Ihrer Salat "lieblos angemacht" wurden, Nur woher wissen Sie, wie "Tütensaucen" schmecken, wo Sie doch jeden Tag frisch kochen zuhause ! Bei allem Respekt, die Sauce könnte nicht nach ihrem Geschmack gewesen sein, aber zu behaupten, wir haben "Tütensaucen", das geht zu weit ! Oder stehen Sie auf meiner Lohnliste, um dies zu wissen ! Auf ein neues im Central-Hotel Winterberg ! Ihre Familie Dederichs & Team
By Claudia
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (01/03/2017)
Date of experience: 02/2017

Mooie, ruime kamers. Beetje vieze route naar parkeerplaats. Eerder vertrekken (bijv ivm geen sneeuw) is zeer kostbaar!!

Geachte mevrouw Goos, dank u voor uw bezoek en beoordelen! Jammer dat haar vakantie was erg nat! Op 45 houseguests / 90 voet en aanhoudende regen, keek de gang een beetje vies, maar werd elke dag geveegd! Uw boekingsperiode was 15.02. - 21.02.2017 en je hebt twee dagen vroeg vertrokken! Als je hun boekingsbevestiging zorgvuldig te lezen, zou je leest: In Voorbarige vertrek een annuleringskosten van 70% is verschuldigd en we moeten in rekening te brengen! En daarom zijn we van u ontvangen 51%! Tot de volgende keer in Central-Hotel Winterberg! Uw familie Dederichs & Team
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (28/02/2017)

Goed gezellig hotel!