Central-Hotel Winterberg hotel logohotel logo

By Dekker
Reviewed: 3 years ago (18/03/2023)
Date of experience: 03/2023

Fijn hotel. Eigen parkeerplaats. Restaurant gezellig en goed eten. Ontbijt goed. Ontzettend vriendelijke eigenaar en personeel. Wel gehorig op hotelkamer van pub.

Dames en heren, ik dank u voor uw bezoek en uw zeer goede recensie! Tot de volgende keer in Central-Hotel Winterberg! Uw familie Dederichs & Team
Reviewed: 3 years ago (15/03/2023)
Date of experience: 03/2023

Es waren ein paar schöne Tage in Winterberg und ein gutes Hotel was man weiter empfehlen kann

Sehr geehrte Damen und Herren, vielen Dank für ihre Besuch und ihre sehr gute Bewertung ! Bis zum nächsten mal im Central-Hotel Winterberg ! Ihre Familie Dederichs & Team
Reviewed: 3 years ago (12/03/2023)
Date of experience: 03/2023

Fijn verblijf op een goede locatie in het centrum. Perfect voor wintersport verblijf. Alle voorzieningen daarvoor zijn aanwezig.

Dames en heren, ik dank u voor uw bezoek en uw goede recensie! Tot de volgende keer in Central-Hotel Winterberg! Uw familie Dederichs & Team
By Marjolein Schuman
Reviewed: 3 years ago (10/03/2023)
Date of experience: 03/2023

We voelden ons thuis en de locatie is zeer centraal omdat we geen auto hebben. kwamen met de trein, lopend naar de skipiste.

By Claus Vester Hall / Marianne V..
Reviewed: 3 years ago (09/03/2023)
Date of experience: 03/2023

Super hyggeligt Hotel med parkering, dejlig tæt på ski og shopping mugligheder.

Dear Ladies and Gentlemen, Thank you for your visit and your very good rating! Until next time at the Central-Hotel Winterberg! Your family Dederichs & Team
Reviewed: 3 years ago (09/03/2023)
Date of experience: 03/2023

We komen graag weer terug!

By Valerie De Bock
Reviewed: 3 years ago (08/03/2023)
Date of experience: 03/2023

Leuke ervaring. Mooie, ruime kamers, top ontbijt, heel vriendelijke mensen. Voor herhaling vatbaar.

Reviewed: 3 years ago (07/03/2023)

Freundlich , sauber , gutes Frühstück

By Rood
Reviewed: 3 years ago (06/03/2023)

Centraal en pittoresk

By Kyra
Reviewed: 3 years ago (04/03/2023)

Prima hotel keurig schoon