Central-Hotel Winterberg hotel logohotel logo

Reviewed: 3 years ago (04/03/2023)
Date of experience: 03/2023

Beter dan op de foto's. Het is gewoon goed geregeld allemaal. Niks op aan te merken. Ik vond zelf de gordijnen niet verduisterend, dus een oogmasker is wel handig als je van slapen in het donker houdt.

Dames en heren, ik dank u voor uw bezoek en uw zeer goede recensie! Tot de volgende keer in Central-Hotel Winterberg! Uw familie Dederichs & Team
Reviewed: 3 years ago (03/03/2023)

Zentral,aber zu laut

Sehr geehrte Damen und Herren, vielen Dank für ihre Besuch und ihre gute Bewertung ! Bis zum nächsten mal im Central-Hotel Winterberg ! Ihre Familie Dederichs & Team
Reviewed: 3 years ago (01/03/2023)
Date of experience: 02/2023

Voldoende voor een 3sterrenhotel.Een koffie kunnen maken op de kamer zou een meerwaarde zijn.

Dames en heren, ik dank u voor uw bezoek en uw goede recensie! Tot de volgende keer in Central-Hotel Winterberg! Uw familie Dederichs & Team
By Joris Vervecken
Reviewed: 3 years ago (01/03/2023)
Date of experience: 02/2023

Fantastisch!! Gezelligheid in combinatie met een uitstekende ligging

Date of experience: 02/2023

Een geweldig hotel restaurant op een centrale plek. Vriendelijk, knus.

Date of experience: 02/2023

Fantastisch hotel met een goed restaurant midden in het centrum.

By Peter
Date of experience: 02/2023

Dejlig hotel med venlig personale.
Ligger centralt og tæt på skilift.

Dear Sir or Madam, Thank you very much for your visit and your good rating! Until next time in the Central Hotel Winterberg! Your Dederichs & Team family
By Arnoud Dorenbos
Reviewed: 3 years ago (26/02/2023)
Date of experience: 02/2023

Zeer prettig hotel. Betaalbaar, netjes, goede ligging. Al met al een heerlijke wintersport gehad. We zouden hier zo terug willen komen.

By Pernille Sørensen
Reviewed: 3 years ago (24/02/2023)
Date of experience: 02/2023

Rigtig godt tilfredse. Yderst imødekommende personale. God mad til fornuftige priser

By Elke und Werner Makossa
Reviewed: 3 years ago (23/02/2023)

Zimmer sauber, Personal freundlich

Sehr geehrte Damen und Herren, vielen Dank für ihre Besuch und ihre sehr gute Bewertung ! Bis zum nächsten mal im Central-Hotel Winterberg ! Ihre Familie Dederichs & Team